Sen hapın kaçıncı gunundesin sımdı canımTamam canım öyle yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hapın kaçıncı gunundesin sımdı canımTamam canım öyle yapayım
Ben sabah 10da çatlama iğnesi oldum.adetin 11.günü bugün.hapı aferin 3.günü başladım.adımı değiştim ya çıkaramafımıxSen hapın kaçıncı gunundesin sımdı canım
Aynen ondan karıştı kuzum hatırladım sımdıBen sabah 10da çatlama iğnesi oldum.adetin 11.günü bugün.hapı aferin 3.günü başladım.adımı değiştim ya çıkaramafımıx
Sende agrı oldumu kuzum benim çok ağrım oldu 36. Saate yaklaşırkenAynen ondan karıştı kuzum hatırladım sımdı
Allah şifa versin dualarım seninle kuzumÖyle yapıyorum kuzum zaten kalkamıyorum yerimden migren atagım geldi bide istesemde kalkamam
Yani benim doktoruma göre öyleYani iğneyi vurulduğumuz gün mü ilişki olacak
Canım videodan izle yotubda var.Benim hastane yaptı ama hiç açılmadı Doktor kendin yap dedi hatta ben korkarım dedim aşağı acilden yaptırdımKizlar ya bu iğneyi doktor sen vur dedi de. Ben çok korkuyorum yaaa
Benimde sırtıma vuruyordunkuzum ağrım ve tek taraflı kasıgım şişti sol tarafımKızlar bu ovitrelledenmidir nedir sırtı acayip ağrıyor varya kırılacak gibi..
Benimde doktor sen yao dediCanım videodan izle yotubda var.Benim hastane yaptı ama hiç açılmadı Doktor kendin yap dedi hatta ben korkarım dedim aşağı acilden yaptırdım
Hiç korkulacak bir şey hazır set sistemi zaten iğne göbek deliğinin 5/8 cam tanından direk karnına vur üzerine de az bastır bitti kuzumKizlar ya bu iğneyi doktor sen vur dedi de. Ben çok korkuyorum yaaa
Kuzum adet oldunmuki kacıncı günü iğneninMiratech yalancı pozitif göstermiş iki kez kızlar.. dayanamayıp şimdi yaptım days comfort erken gebelik negatif çıktı çok kötüyüm
Olmadım canım geçen sefer de iğnenin 18. Gününde olmuştum. Tam bir hayal kırıklığı olduKuzum adet oldunmuki kacıncı günü iğnenin
İğneyle 16 iğnesiz 15. Gün buarada dün miratech de pozitifti…Olmadım canım geçen sefer de iğnenin 18. Gününde olmuştum. Tam bir hayal kırıklığı oldu
Öyle yapacam inşallah sağol kuzumHiç korkulacak bir şey hazır set sistemi zaten iğne göbek deliğinin 5/8 cam tanından direk karnına vur üzerine de az bastır bitti kuzum