- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Evet oluşmuş canımCanım senin yumurta oluşmuş muydu bu ay femara ile
canım sabah teyst aptıysan atsana bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oluşmuş canımCanım senin yumurta oluşmuş muydu bu ay femara ile
canım sabah teyst aptıysan atsana bakalım
Canım 3 tane yumurtam oluşmuş sabah iğne yapacamKuzumm naptın ne dedi doktor
Kaç mm kuzumCanım 3 tane yumurtam oluşmuş sabah iğne yapacam
Kaç mm canım.Bana kaç adet oluştuğunu söylemedi 19.1 mm yazıyordu gördüm sabah 10da iğnemi vuruldum.Gğzel bi büyüklük dedi bana o kadarCanım 3 tane yumurtam oluşmuş sabah iğne yapacam
Kuzum 19mm yeterli içini rahat tutKaç mm canım.Bana kaç adet oluştuğunu söylemedi 19.1 mm yazıyordu gördüm sabah 10da iğnemi vuruldum.Gğzel bi büyüklük dedi bana o kadar
18 19 17
Banada yarın vur dediKaç mm canım.Bana kaç adet oluştuğunu söylemedi 19.1 mm yazıyordu gördüm sabah 10da iğnemi vuruldum.Gğzel bi büyüklük dedi bana o
Gayet güzel kuzumInsallah hayırlı sonuclar alırsın18 19 17
İnşallah canım ya yarın sabah iğneyi kendim vuracak ac tok karın farketmez demiGayet güzel kuzumInsallah hayırlı sonuclar alırsın
Farketmez diye biliyorum kuzumİnşallah canım ya yarın sabah iğneyi kendim vuracak ac tok karın farketmez demi
Evet ben öyleydimKızlar iğnemin 4.Günündeyim aşırı midem bulanıyor ve kasık agrım var sizdede oldumu böyle
Normalde istifra edebilen bir insan degilim elimden gelse istifra edicem o derece kötüyümEvet ben öyleydim
Evet évet biliyorum canım 18 ile 22 arası normal diyorlarKuzum 19mm yeterli içini rahat tut
36 saat sonra ilişki olmayacak mı canımKizlar söyle hepinize cevap vermiş olayım. Ben bugün doktora gittim doktor 3 tane yumurtam olduğunu 1 sağda 2 solda olmak üzere 17.61mm 19 mm 18 mm bana sabah uyandığın gibi iğneni yap dedi. 5 gunde gün aşırı iliski önerdi
Sakın ol kendini yormamaya çalışNormalde istifra edebilen bir insan degilim elimden gelse istifra edicem o derece kötüyüm
Söyle diyim sana ben sabah iğne vuracam ve doktorum igne saati diye birsey yık dedi diğer doktorlar yanlış anlatıyorlar o iğne 36 saat içerisinde catlatmati sağlıyor artık iğneden 1 saat mi 20 saat mi onu bilmiyoruz bunun içinde bana yumurta 48 saat sperm 24 saat canlı kalır dedi gün asir8 dedi. Doktorum 69 yaşında pr doktor36 saat sonra ilişki olmayacak mı canım
Öyle yapıyorum kuzum zaten kalkamıyorum yerimden migren atagım geldi bide istesemde kalkamamSakın ol kendini yormamaya çalış