Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Merhaba hanımlar bende buraya yazmam istedim. 2 ay önce sağlıksız gebelik ile bebeğim düştü. 2 senelik evliyiz neredeyse bir senedir bebek istiyoruz. Ne eşimde nede bende sorun var . Şimdide sağlık diyetleri kürleri yapıyorum. Bugün yine bir hüsran ile uyandım adet oldum. Bu süreç beni çok yordu. Bana bir yok gösterin gerçekten çok düşünüyorum.
Canım demekki hamile kalabılıyorsun buda iyi birşey düşüklerinin sebebi bulundumu peki

Bende cumartesi iğne oldum kuzum çatlatma iğnesi bekliyorum bakalım 25ocakta çağırdı doktorum
25 ocakta kontrole çağırdı dedin ya kuzum neye bakacak kontrolünde bebek olmuşmu diye bakacak yoksa yine yumurta durumuna mı bakacak

Canım kadınlar herkese merhabaaaas bugün pek giremedim bugün doktor kontrolümüz vardı gittik ve minik civcivimizin yaşaması için yaşam alanı olan kesesini gördük çok şükür 5+4 gün kan değerim 10240.58 çıktı tek kese göründü şuan ama doktorum değerin çok yüksek ikiz olabilir dedi neye uğradığımızı şaşırdık valla hiçte bilgim yok kaçıncı haftada kaç oluyo ne zaman ne oluyo şaşkınım çok mutluyum rabbim hepinize yaşatsın tez zaman da teyzeleri minik civciv geliyor pazartesi günü tekrar gidip bebeği görüeceğiz allahın izniyle alttan vajinal değil karından kontrol oldum alttan olsan görünür ama tavsiye etmiyorum dedi çünkü ısı verip uyarmak çok tehlikeli dedi alttan us olmadım🙈❤️

Selamlar benim yumurtlama günü çok başına buyruk işliyor galiba geç adet görüyorım yumurtlamada geç oluyor ayrıca çoğu zaman anlamıyorum bile bi dönem testle takip edeyim dedim eşimede söylemiştim test pozitif olduğunda özellikle 1 gün öncesi yumurtlanılan gün ve ertesi gün üst üste yapıkması daha iyi oluyormuş diye duydum tabi bu duruma şartlanmış gibi olduk haliyle ve bizim o üç günü değerlendirme kasıntı ve tartışmalı geçti sonuç başarısızdı ogün bugündür yumurtlama testi yapmıyorum çünkü bilinçaltına yerleşiyor ve bu olumsuz etkiliyor doktor bile düşünme sal şartlanmayın diyordu hayırlısı allahtan artık güzel haberler almamız dileğiyle hayırlı sağlıklı evlatlar kucağımıza alırız inşallah

Canım kadınlar herkese merhabaaaas bugün pek giremedim bugün doktor kontrolümüz vardı gittik ve minik civcivimizin yaşaması için yaşam alanı olan kesesini gördük çok şükür 5+4 gün kan değerim 10240.58 çıktı tek kese göründü şuan ama doktorum değerin çok yüksek ikiz olabilir dedi neye uğradığımızı şaşırdık valla hiçte bilgim yok kaçıncı haftada kaç oluyo ne zaman ne oluyo şaşkınım çok mutluyum rabbim hepinize yaşatsın tez zaman da teyzeleri minik civciv geliyor pazartesi günü tekrar gidip bebeği görüeceğiz allahın izniyle alttan vajinal değil karından kontrol oldum alttan olsan görünür ama tavsiye etmiyorum dedi çünkü ısı verip uyarmak çok tehlikeli dedi alttan us olmadım🙈❤️
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sormak istediğim şey alttan muayene yapmadı dimi doktorun tavsiye etmedi ben anlamıyorum bana gelen bütün doktorlar alttan daha iyi görünüyor diyip muayene ettiler bişey olmazmı dedğimde yok olmaz demişlerdi bu arada 3 gebelik geçti başımdan düşükle sonuçlanmıştı dikkatimi çekti yazdığın sorayım dedim

Sormak istediğim şey alttan muayene yapmadı dimi doktorun tavsiye etmedi ben anlamıyorum bana gelen bütün doktorlar alttan daha iyi görünüyor diyip muayene ettiler bişey olmazmı dedğimde yok olmaz demişlerdi bu arada 3 gebelik geçti başımdan düşükle sonuçlanmıştı dikkatimi çekti yazdığın sorayım dedim
Yok hayır hatta ben görelim lütfen alttan baksak dedim hayır lütfen bekleyim dedi hiç gerek yok dedi şurda bi kaç gün bekliceksin bekle üzülmeyelim boşuna ısı verip uyarmayalım dedi valla karından baktığında bile 15 saniye süremedi hemen kaldırdı şu dönem önemli ve sakıncalı diye hiç bi uyarıcı hareket yapılmaması gerekli dedi canım bana da doğrusu o geldi bende alttan bakıcak sandım ama bakmadı ki ben teklif ettim asla kabul etmedi❤️

Aminnnn canım çok teşekkür ederim inşallah🥰❤️

Yok hayır hatta ben görelim lütfen alttan baksak dedim hayır lütfen bekleyim dedi hiç gerek yok dedi şurda bi kaç gün bekliceksin bekle üzülmeyelim boşuna ısı verip uyarmayalım dedi valla karından baktığında bile 15 saniye süremedi hemen kaldırdı şu dönem önemli ve sakıncalı diye hiç bi uyarıcı hareket yapılmaması gerekli dedi canım bana da doğrusu o geldi bende alttan bakıcak sandım ama bakmadı ki ben teklif ettim asla kabul etmedi❤️
Ne iyi doktormuş çok şaşırdım gerçekten benim doktorlar hemen hemen hepsi alttan muayene ettiler gittiğin doktorun ismi nedir acaba

Çok şükür canım benim belkide iki civciv geliyordur ay inşallah 🤗🤗🙏😍

X