Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar doktorum o kdar aksiki yumurta boyutumu sordum o kadar terslediki ben gördüm 19.1 mm yazıyordu kaç tane dedim tersledi.Çatlams iğnesi falan verecek misiniz dedim yine çok ağır bi üslupla konuştu yazdı sonra.Bubyumurta ebatı iyi mi sizce bugün olayım mı çatlama iğnesini yoksa yarın mı olayım

Kızlar an itibariyle iğnemi vuruldum lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🥰🤲🤲🤲

Kızlar şuan dikkat etmem gereken bişeyler varmı 🙏🙏

kızlar yumurtlamayı ilk defa bu ay net yakaladım 3 gün değerlendirdim regl 4 gün var ve her zamanki kasık ağrılarım başladı 4 gün önce başlar gününde olurum hep böyledir oysa çok umutlanmıştım

Yoksa da demek istedim 😂
Çünkü bende de öyle sadece yumurta kiste dönüşüyor ama hafif pko der doktorlar buna ama alanında iyi olanlar diğerleri genelde üstün körü bir şey yok diyorlar ama
Gittigim doktor baya iyi kuzum lise yıllarımdan beri gidiyorum hep takipte beni doçent kendisi🙏

Yoksa da demek istedim 😂
Çünkü bende de öyle sadece yumurta kiste dönüşüyor ama hafif pko der doktorlar buna ama alanında iyi olanlar diğerleri genelde üstün körü bir şey yok diyorlar ama
Kiste dönüşen yumurta yok kuzum bende sadece ıkı cmlik bir kistim vaar dogumda alıcagını söyledi doktorum ben çikolata kisti olmasından korktum ama ama normal over kisti on yıldırds gitmiyor benden evet biraz da ergenligimden beri kilodan muzdarip biriyim

Başından beri mesajlarınızı okuyorum benimde bugün klomen ve ovitrelle ile 15. Günüm
17 Aralık son adet tarihim belirti olarak da 6 gündür kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Canım sonuç nedir inşallah hamilesindirr🌸
Bu arada klomen kullanırken kasık ağrısı oldu mu sende

Başından beri mesajlarınızı okuyorum benimde bugün klomen ve ovitrelle ile 15. Günüm
17 Aralık son adet tarihim belirti olarak da 6 gündür kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
İnşallah hamişsindir kuzum test yap bence

Yok ben tedavi görmüyorum ama grubu görünce bayada aktif bende katılmak istedim. Ama bu ay da olmazda doktora gidicem . Ben hpv pozitif çıktıktan sonra doktor hamile kalabilirsin demişti. Üstünden 7 ay geçti . Bu ay ovlasyon testleriyle hep takip ettim
Hpv pozitif nasıl çıkıyor kuzum bilgim yok o konuda

kızlar klomenden sonra adetiniz nasıl oldu?benim bugün ikinci gün ama resmen patlama oldu.çok fazla kanama var ama en ufak ağrı yok.klomenden dolayı mı acaba

Hpv pozitif nasıl çıkıyor kuzum bilgim yok o konuda
30 yaşından sonra her kadının yaptırmadı gerekiyormuş hpv taramasının . Hpv pozitif çıkınca da kolposkopi gözlem ve biyopsi yapılıyor .hpv aslında kanser öncü lezyon . Ama bnde çok şükür temiz çıktı . O yüzden doktor hamile kalabilirsin yumurtalıklar da temiz iyi dedi . Ama temmuzdan beri olmadı . Kısmet artık

selam arkadaşlar benimde yumurtlama bitti beklemeye geçtim ama nedense içimden geçmiyor bu ay ya sizlerde durumlar nasıl :KK43:

X