Canım sen kan verdin mi bugün.Kaç çıktı değerinNe xaman çıkıcak canım sonucun
Amin kuzum inşallah hayırlı sonuclar olsınNe demek canım inşallah kocaman pozitifler görelim çektiğimi acılara değsin
Kuzum erken gebelik değil de bide kaset test yap bakalım daha doğru sonuc cıksınGünaydın kızlar bu sabah aynı testle tekrarladım haala aynı siliklikte çıkıyor fakat afedersiniz 3. İdrarımla yaptım çünkü ilk ikisini tutamadımvar mıdır bir yorumunuz?
Birazdan gidicem kuzum 3 gibi falaj çıkmış olurCanım sen kan verdin mi bugün.Kaç çıktı değerin
Canımmm bence var bi kaç gün daha idrarla devam et sonra kan ver ben öyle yapmıştım iyice koyulaştıktan sonra kan verdim bence var olmazsa çıkmazdı 15.gün yaniGünaydın kızlar bu sabah aynı testle tekrarladım haala aynı siliklikte çıkıyor fakat afedersiniz 3. İdrarımla yaptım çünkü ilk ikisini tutamadımvar mıdır bir yorumunuz?
Güzel haberlerle inşallahBirazdan gidicem kuzum 3 gibi falaj çıkmış olur
Bebişim ben de çok net görüyorum silik çizgiyi fakat arkadaşların dediği gibi kaset test değil diye sahteymiş gibi geliyorCanımmm bence var bi kaç gün daha idrarla devam et sonra kan ver ben öyle yapmıştım iyice koyulaştıktan sonra kan verdim bence var olmazsa çıkmazdı 15.gün yani
bugün adet olmam lazım henüz olmadı bakalım nasip hala umudum var.tahmini çatlama gününden 2-3 gün sonra bütün semptomlar kesildi.ilacın 2. gününde şişlikler kramplar oldu ve ödem de oldu sanırım bir haftada 1 kilo aldım.başka hiç bir etkisi olmadı.ama çatlama iğnesi yapmadı doktor bana.iğne olanlarda bir kaç gün şiddetli ağrı da oluyormuş.çok üzüldüm yaa inşallah nasip eder Rabbim. ya o kadar yorum varki kimi umut verici kimi yıkıcı cidden. klomen kullandığınız süre içerisinde nasıl bi değişiklikler oldu vücudunuzda ben çok tedirginim çokk. ben klomenin 3. günündeyim
Canım sende bi kaset test yapsan?Bebişim ben de çok net görüyorum silik çizgiyi fakat arkadaşların dediği gibi kaset test değil diye sahteymiş gibi geliyorbaşta çok umutlanmıştım ama şuan kendimi kandırıyorum gibi geliyor, bak senin hemen kasette yükselmiş
Canım imkanın varsa özele gitseydin keşke bayağı geçmiş üstündenEvet bende dahil olayım bugün en son adetten sonra 46 gün regl geçikeli 15 gün oldu bende tık yok son adetten sonra 28. Gün hayatımda ilk defa kahverengi lekelenmem oldu sonra pembe kırmızı arası oldu iç çmaşırıma dahi bulaşmadı 4 5 gün sürdü bu olaydan 1 hafta sonra doktora gittim gebelik olabilir bi hafta sonra gel keseyi görelim dedi rahim kalınlığı 11.8 di ama kan sonucu negatif geldi ben hala adet olmadım en son kan tahlilinin üzerinden 9 gün geçti bende hala tık yok dün test yaptım silik bi çizgi çıktı ama inanmıyorum cuma günü kontrolüm var doktora gittikten 2 hafta sonra sıra buldum bakalım ne diyecek artık bilmiyorum
Sabah yaptım yavrum ama çok dandik bir test almışım sente lady diye anca hcg 25 te algılıyormuş hayalet çizgi çıktı ama erkende bile bu kadar azken kasette çıkma ihtimali görmüyorum zatenCanım sende bi kaset test yapsan?
Canım inan gitsem nolcak ki hiç içimde zerre bi his yok bilmiyorum odun oldum iyiceCanım imkanın varsa özele gitseydin keşke bayağı geçmiş üstünden
Canım kapağını açıp atabilirmisin bi? Sanki gölge gibi var?Sabah yaptım yavrum ama çok dandik bir test almışım sente lady diye anca hcg 25 te algılıyormuş hayalet çizgi çıktı ama erkende bile bu kadar azken kasette çıkma ihtimali görmüyorum zaten
Kuzum cıktımı sonucunBirazdan gidicem kuzum 3 gibi falaj çıkmış olur