Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Günaydın kızlar bu sabah aynı testle tekrarladım haala aynı siliklikte çıkıyor fakat afedersiniz 3. İdrarımla yaptım çünkü ilk ikisini tutamadım😂 var mıdır bir yorumunuz?
Canımmm bence var bi kaç gün daha idrarla devam et sonra kan ver ben öyle yapmıştım iyice koyulaştıktan sonra kan verdim bence var olmazsa çıkmazdı 15.gün yani🥰❤️🐣

Canımmm bence var bi kaç gün daha idrarla devam et sonra kan ver ben öyle yapmıştım iyice koyulaştıktan sonra kan verdim bence var olmazsa çıkmazdı 15.gün yani🥰❤️🐣
Bebişim ben de çok net görüyorum silik çizgiyi fakat arkadaşların dediği gibi kaset test değil diye sahteymiş gibi geliyor 😞 başta çok umutlanmıştım ama şuan kendimi kandırıyorum gibi geliyor, bak senin hemen kasette yükselmiş

çok üzüldüm yaa inşallah nasip eder Rabbim. ya o kadar yorum varki kimi umut verici kimi yıkıcı cidden. klomen kullandığınız süre içerisinde nasıl bi değişiklikler oldu vücudunuzda ben çok tedirginim çokk. ben klomenin 3. günündeyim
bugün adet olmam lazım henüz olmadı bakalım nasip hala umudum var.tahmini çatlama gününden 2-3 gün sonra bütün semptomlar kesildi.ilacın 2. gününde şişlikler kramplar oldu ve ödem de oldu sanırım bir haftada 1 kilo aldım.başka hiç bir etkisi olmadı.ama çatlama iğnesi yapmadı doktor bana.iğne olanlarda bir kaç gün şiddetli ağrı da oluyormuş.

hatunlar bugün adet olmam lazım ama akşam test yapacağım olmazsa.kaset test yapmak istemiyorum.devlette kan testini nasıl yapacağım.muayne olmak şart mı kan için

Evet bende dahil olayım bugün en son adetten sonra 46 gün regl geçikeli 15 gün oldu bende tık yok son adetten sonra 28. Gün hayatımda ilk defa kahverengi lekelenmem oldu sonra pembe kırmızı arası oldu iç çmaşırıma dahi bulaşmadı 4 5 gün sürdü bu olaydan 1 hafta sonra doktora gittim gebelik olabilir bi hafta sonra gel keseyi görelim dedi rahim kalınlığı 11.8 di ama kan sonucu negatif geldi ben hala adet olmadım en son kan tahlilinin üzerinden 9 gün geçti bende hala tık yok dün test yaptım silik bi çizgi çıktı ama inanmıyorum cuma günü kontrolüm var doktora gittikten 2 hafta sonra sıra buldum bakalım ne diyecek artık bilmiyorum

Bebişim ben de çok net görüyorum silik çizgiyi fakat arkadaşların dediği gibi kaset test değil diye sahteymiş gibi geliyor 😞 başta çok umutlanmıştım ama şuan kendimi kandırıyorum gibi geliyor, bak senin hemen kasette yükselmiş
Canım sende bi kaset test yapsan?

Evet bende dahil olayım bugün en son adetten sonra 46 gün regl geçikeli 15 gün oldu bende tık yok son adetten sonra 28. Gün hayatımda ilk defa kahverengi lekelenmem oldu sonra pembe kırmızı arası oldu iç çmaşırıma dahi bulaşmadı 4 5 gün sürdü bu olaydan 1 hafta sonra doktora gittim gebelik olabilir bi hafta sonra gel keseyi görelim dedi rahim kalınlığı 11.8 di ama kan sonucu negatif geldi ben hala adet olmadım en son kan tahlilinin üzerinden 9 gün geçti bende hala tık yok dün test yaptım silik bi çizgi çıktı ama inanmıyorum cuma günü kontrolüm var doktora gittikten 2 hafta sonra sıra buldum bakalım ne diyecek artık bilmiyorum
Canım imkanın varsa özele gitseydin keşke bayağı geçmiş üstünden

Kızlar 🥰 bu ay ovü takibi yapıcam. Önemli olan yumurtlamayı gördüğün ve sonrasında çatlamayı gördüğün günler değil mi ? Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var☺️

Canım sende bi kaset test yapsan?
Sabah yaptım yavrum ama çok dandik bir test almışım sente lady diye anca hcg 25 te algılıyormuş hayalet çizgi çıktı ama erkende bile bu kadar azken kasette çıkma ihtimali görmüyorum zaten

Eklentiler

• B5533A5D-9DD5-4BA2-91D8-8AAA386EDC65.jpeg
    B5533A5D-9DD5-4BA2-91D8-8AAA386EDC65.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 43
Sabah yaptım yavrum ama çok dandik bir test almışım sente lady diye anca hcg 25 te algılıyormuş hayalet çizgi çıktı ama erkende bile bu kadar azken kasette çıkma ihtimali görmüyorum zaten
Canım kapağını açıp atabilirmisin bi? Sanki gölge gibi var?

Arkadaşlar herkese merhabalar ben daha sabah üye oldum platforma, yılda 1-2 defaya mahsus regl gecikmelerim oluyor. son 3 aydır eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz ve bu sefer reglim gecikti. (1 ile 5 Aralık arası son reglim) idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim cumartesi sabah, ultrason ile kontrol etti 'kese göremiyorum ama sana progestan ampul vericem, 3 ampulu tek seferde yaptır, 9 gün içerisinde regl olursan 2. günü gel hormon testi yapalım, regl olmazsan gebelik durumu var mı bakalım eğer gebeysen de bu iğne bebeği korur zarar vermez' dedi. Kan tahlili de istemedi. İğneyi cumartesi yaptırdım, halen regl olmadım. Ancak benim kafam karıştı böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Sonucum çıktı ve 21.69
Doktorum cumaya kadar bekleyelim şuan birşey söyleyemiyorum dedi yükselebilir dedi kanama görürsen haberim olsun dedi şimdi bu kimyasal mı ne anlamadım

X