Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kuzum bir şekil yolunu bul yarın git kontrolüne evdekılerde beklesin seni nolacak sanki yoksa yumurta fazla büyüme ihtimalı olursa
Canım eşimle konuştum dedi. Bir şekilde gidecez yada doktoru ariyacam. Ben öğrenmelerini istemiyorum yoksa psikolojikmen yıpranırim.simdi ne alaka diyeceksiniz ama çok çektim bu çocuk hastane olayini

Umarım bebişim inşallah inşallah buraya yazacağım güzel yorumlarınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben de inanmak istiyorummmm
Inşallah canım bebişin senledir bende dün iğnemi vuruldum 38 saatındeyım iğnemin aşırı şiddetli ağrımvar tek taraflı sadece solum ve şiş sol tarafım bacagıma doğru vuruyor normalmi bu ağrılar

Canım çok normal ben ilk iğnemin 30. Saatinden sonra ağlatacak derecede ağrı çekmiştim kasıklarda, tavsiyem ayaklarının altına sıcak su koy ama kasıklarına karnına değil ve 36. Saatten itibaren ilişki olmalı biliyorsun yapmadıysan kaçırma bu saatleri

Canım 14 de etkisş asla kalmıyo için rahat olsunyarın yeniden bi test yap daha belirgin görürsün

Yaptım kuzum tam 23.00da 36.Saatimdi değerşendirdim ama ağrım cok ilk yaptıım için bilgim yok benide aglatıyor valla suan içimi rahat tutıyım o zaman Allah razı olsun kuzum

Umuyorum ki hayal kırıklığına uğramam allah razı olsun sabırla verdiğiniz cevaplardan sağlıkla kavuşun yavrunuza
Yaaa canım benim allah senden de razı olsun ne demek bende bu süreçlerden geçtim tabikide cvp vericem umut olmak böyle birşey destek çok önemligüzel dileklerşn için teşekkür ederiz teyzesisende bol bol bize dua et bizde sana ederiz umarım seninde yumurtandan civciv çıkar bu ay

Kızlarrrr iyi geceler değerlendirmeleri iyi yapın iğne olan ve bugün 36.saatini tamamlayanlarbol değerlendirme yapın!!!
Yarın gebelik testi yapacak ve yapmaya hazırlananlar bugece de dualarım hepinizle rabbim hepinizin yumurtasından civciv çıkartır çift çizgili sabahlara uyanalım canımmm kadınlar sabah beni etiketleyin bilgilerinizi yazın dualarım sizinleeeeeeeeenerjiniz bol umudunuz daim olsun
Negatif çıkanlar hiç üzülmesin yolun sonu ışık yolun sonu aydınlık

Yaptım kuzum tam 23.00da 36.Saatimdi değerşendirdim ama ağrım cok ilk yaptıım için bilgim yok benide aglatıyor valla suan içimi rahat tutıyım o zaman Allah razı olsun kuzum
Ne demek canım inşallah kocaman pozitifler görelim çektiğimi acılara değsin

Allah yardımcınız olsun güzel dualarım sizinle aminnnnn

Evet canım sağlık çalışanıyım

Sabaha söylediklerinin hiç biri bende yok ama bende yumurta kontrolü ve inşallah duruma göre iğne için gideceğim ama nedense bu ay hiç yumurtam olmamış gibi bir his var içimde ayy ne olur tersi çıksın ağlamaklıyım sürekli psikoloji gitti bende zaten çok duygusalım çevremde peş peşe hamilelikler oluyor bu sıra hep bana da soruyorlar o yüzden ayrı bir moddayım şuan ama anlatamıyorum

evlenmeden önce de sonra da kimseye hayatımda bi kez olsun bebek ne zaman gibi sorular sormadım o insanın elinde olmayan şeyler olabilir bebek bekliyor ama olmuyor olabilir bizim gibi tedavi görüyor olabilir bu da psikolojiyi çok etkiliyor umarım soran herkes bi an önce vazgeçer bu sorudan

Merhaba güzel kadınlar yarın doktor kontrolüm ama ben gidemiyorum.. Salı sabah 5 te misafirlerim evden çıkacak.. eşim salı sabah gidelim diyor çok moralsizizm
Canım elinde ovulasyon testi varsa onu yap.bak yumurtlama göstermiyor sa sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…