- 11 Eylül 2022
- 34
- 10
- 32
Günaydın kızlar bu sabah aynı testle tekrarladım haala aynı siliklikte çıkıyor fakat afedersiniz 3. İdrarımla yaptım çünkü ilk ikisini tutamadım var mıdır bir yorumunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk idrar olmazsa çıkmaz.b3mce kan ver direktGünaydın kızlar bu sabah aynı testle tekrarladım haala aynı siliklikte çıkıyor fakat afedersiniz 3. İdrarımla yaptım çünkü ilk ikisini tutamadım var mıdır bir yorumunuz?
Kan verdim sonucunu bekliyorum bugün 13. Günüm net olarak çıkar dimi var ya da yok olduğuYaptın mı canım test
Kan vermekten çok çekiniyorum diğer tecrübelerimden dolayı bir de yarın sabah yapayım diyorum olacak olan yarın da benimle olur heralde ama umut var değil mi canım?Canım ilk idrar olmazsa çıkmaz.b3mce kan ver direkt
Aa doğru diyorsun ben ovu yapayım var elimdeCanım elinde ovulasyon testi varsa onu yap.bak yumurtlama göstermiyor sa soru
Süper canımAa doğru diyorsun ben ovu yapayım var elimde
Kaçıncı günü iğnenin canımKan vermekten çok çekiniyorum diğer tecrübelerimden dolayı bir de yarın sabah yapayım diyorum olacak olan yarın da benimle olur heralde ama umut var değil mi canım?
Çıkar canım inşallah vardır inşallah Beni etiketle çıkınca.Özelde verdin demi devletin biraz geç çıkıyorKan verdim sonucunu bekliyorum bugün 13. Günüm net olarak çıkar dimi var ya da yok olduğu
Canım iğnenin kaçıncı günü ve bu kaset test mi erken gebelik miGünaydın kızlar bu sabah aynı testle tekrarladım haala aynı siliklikte çıkıyor fakat afedersiniz 3. İdrarımla yaptım çünkü ilk ikisini tutamadım var mıdır bir yorumunuz?
Ilk igneniz miydikan sonucum çıktı 0.18 bu ay olmadı
Ne xaman çıkıcak canım sonucunKan verdim sonucunu bekliyorum bugün 13. Günüm net olarak çıkar dimi var ya da yok olduğu
Olsun kuzum üzme kendini önünde daha zaman varkan sonucum çıktı 0.18 bu ay olmadı
İğneyle 15 iğnesiz 14 bebişim dün akşam da bu sabah da miratech erken gebelik testi ile böyle çıktıKaçıncı günü iğnenin canım
İğneyle 15. iğnesiz 14. Gün bebişim erken testCanım iğnenin kaçıncı günü ve bu kaset test mi erken gebelik mi
Canim normal kaset test yap onlar daha güvenli. Burdan dgnmasal arkadasimizda kaset testlerle öğrendi. Erken testler cok hassas olduğu icin vucudunda kalan en ufacik şeyi dahi teste yansitiyor olabilir benik 13. Gun erken pozitif cikti ve büyük yıkım oluyor insanaİğneyle 15. iğnesiz 14. Gün bebişim erke
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bebiş vardırİğneyle 15 iğnesiz 14 bebişim dün akşam da bu sabah da miratech erken gebelik testi ile böyle çıktı
Hayırlısı olsun canım benim sıkma canını inşallah diğer ay olacak ilk denemen miydi.kan sonucum çıktı 0.18 bu ay olmadı