Eğer sayfanın en başında yüklediğim fotoğraflara bakarsan benimde bu şekilde olmuştu 2.iğnemdi ve pozitif olduGüzel tecrübeli hanımlar merhaba, bu ay 2 ocakta 2. Kez çatlatma iğnesi oldum. 8-9-10-11.günlerde pozitif çıkıyordu iğne etkisiyle kaset testler, 12. ve 13.günlerde negatifleşti ama 13. Günün akşamı tekrar kaset test yaptım hayalet diyebileceğim bir çizgi çıktı. Bugün iğnenin 14. Günü ikindi vakti Miratech erken gebelik testi aldım ve sonuç fotoğraflarda ekli, ilk beş dk içinde baya görünür haldeydi. 1 saat sonra baya silikleşti ama hala gölge gibi uçuuk bir pembe duruyor… bütün postlarınızı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum lütfen bana da yorum yapar mısınız
Cnm erken gebelik testi yaniltir bende 12 ve 13. Günde erken gebelik yaptim pozitif çıktı ama hamile değildim. O yüzden normal kaset test yapGüzel tecrübeli hanımlar merhaba, bu ay 2 ocakta 2. Kez çatlatma iğnesi oldum. 8-9-10-11.günlerde pozitif çıkıyordu iğne etkisiyle kaset testler, 12. ve 13.günlerde negatifleşti ama 13. Günün akşamı tekrar kaset test yaptım hayalet diyebileceğim bir çizgi çıktı. Bugün iğnenin 14. Günü ikindi vakti Miratech erken gebelik testi aldım ve sonuç fotoğraflarda ekli, ilk beş dk içinde baya görünür haldeydi. 1 saat sonra baya silikleşti ama hala gölge gibi uçuuk bir pembe duruyor… bütün postlarınızı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum lütfen bana da yorum yapar mısınız
İnşallah yarın güzel bir haber alırım bekliycem bakalımCanım bi yarını ceya öbür günü beklesen
Evet canım. Sık sık oluyor batmalarAyy inşallah benimde öyle olur ya ara ara batma gibi bir şey hissediyor muydunuz kasıklarınızda
Yaa sizin testlerinizi gördüğüm için ben de umutlandım ama bir saat sonra baya bir kayboldu çizgi ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum keşke keşke olsaCanımmm bu kesinlikle pozitif benimde böyleydi yarın sabah testini mutlaka tekrarla varsa elinde akşamda yapabilirsin umarım yanılmıyorsuzdue ama çizgi bariz belliolmasa imkanı yok çılmazdıııı
İlk idrar olmalı yoksa çıkmazİlk idrarımla yapamadım testi dışarıda olduğumuz için şuan testi yapabildim erken gebelik testi bir de olsa çıkardı dimi bugün iğneden sonraki 12. Günüm
Biliyorum erken gebelik testi diye ben de pek güvenmek istemedim açıkçası ama ne bileyim hiç ama hiç böyle bir çizgiyle karşılaşmadım daha önce D Dgnmasal hanımın da aynısı olunca umutlanmak istedimCnm erken gebelik testi yaniltir bende 12 ve 13. Günde erken gebelik yaptim pozitif çıktı ama hamile değildim. O yüzden normal kaset test yap
Ya tabiki umudunuzu kırmak için söylemedim zaten sadece sonradan üzülmeni istemediğim için oyle dedim o.ihtimalide gör diye
Biliyorum iyi niyetinizden şüphem yok çok teşekkür ederim allah izin versin de hepimiz sağlıkla gebe kalalım ..Ya tabiki umudunuzu kırmak için söylemedim zaten sadece sonradan üzülmeni istemediğim için oyle dedim o.ihtimalide gör diye
Yarın kan vericem artık keşke ilk idrarla yapsaydım testiİlk idrar olmalı yoksa çıkmaz
İnşallah cümlemizde bizde insallahBiliyorum iyi niyetinizden şüphem yok çok teşekkür ederim allah izin versin de hepimiz sağlıkla gebe kalalım ..
Canım benimde öyletdi ilk yaptığımda vardı sonra yok olmuştuYaa sizin testlerinizi gördüğüm için ben de umutlandım ama bir saat sonra baya bir kayboldu çizgi ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum keşke keşke olsa
Yok olmasa hiç şüphem olmayacak başta baya baya belirgin çıktı, bir de 14. Gün etki geçmiş midir hiç bilmiyorum hiç pozitif deneyimim yok bir tek senin ve diğer arkadaşların yorumlarına tutunuyorum şuanCanım benimde öyletdi ilk yaptığımda vardı sonra yok olmuştu
Misafir varken gidin bilmiyorlar mı bebek planladığınızıMerhaba güzel kadınlar yarın doktor kontrolüm ama ben gidemiyorum.. Salı sabah 5 te misafirlerim evden çıkacak.. eşim salı sabah gidelim diyor çok moralsizizm
Merhaba güzel kadınlar yarın doktor kontrolüm ama ben gidemiyorum.. Salı sabah 5 te misafirlerim evden çıkacak.. eşim salı sabah gidelim diyor çok moralsizizm
Canım bence pozitifGüzel tecrübeli hanımlar merhaba, bu ay 2 ocakta 2. Kez çatlatma iğnesi oldum. 8-9-10-11.günlerde pozitif çıkıyordu iğne etkisiyle kaset testler, 12. ve 13.günlerde negatifleşti ama 13. Günün akşamı tekrar kaset test yaptım hayalet diyebileceğim bir çizgi çıktı. Bugün iğnenin 14. Günü ikindi vakti Miratech erken gebelik testi aldım ve sonuç fotoğraflarda ekli, ilk beş dk içinde baya görünür haldeydi. 1 saat sonra baya silikleşti ama hala gölge gibi uçuuk bir pembe duruyor… bütün postlarınızı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum lütfen bana da yorum yapar mısınız
Bence sende hamişsinYok olmasa hiç şüphem olmayacak başta baya baya belirgin çıktı, bir de 14. Gün etki geçmiş midir hiç bilmiyorum hiç pozitif deneyimim yok bir tek senin ve diğer arkadaşların yorumlarına tutunuyorum şuanablamın eczacı bir arkadaşı var o da pozitif dedi ama ben yokmuş gibi düşünüyorum
Kuzum bir şekil yolunu bul yarın git kontrolüne evdekılerde beklesin seni nolacak sanki yoksa yumurta fazla büyüme ihtimalı olursa sıkıntı olurMerhaba güzel kadınlar yarın doktor kontrolüm ama ben gidemiyorum.. Salı sabah 5 te misafirlerim evden çıkacak.. eşim salı sabah gidelim diyor çok moralsizizm