Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Eğer sayfanın en başında yüklediğim fotoğraflara bakarsan benimde bu şekilde olmuştu 2.iğnemdi ve pozitif oldu

Cnm erken gebelik testi yaniltir bende 12 ve 13. Günde erken gebelik yaptim pozitif çıktı ama hamile değildim. O yüzden normal kaset test yap

Canımmm bu kesinlikle pozitif benimde böyleydi yarın sabah testini mutlaka tekrarla varsa elinde akşamda yapabilirsin umarım yanılmıyorsuzdue ama çizgi bariz belliolmasa imkanı yok çılmazdıııı
Yaa sizin testlerinizi gördüğüm için ben de umutlandım ama bir saat sonra baya bir kayboldu çizgi ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum keşke keşke olsa

İlk idrarımla yapamadım testi dışarıda olduğumuz için şuan testi yapabildim erken gebelik testi bir de olsa çıkardı dimi bugün iğneden sonraki 12. Günüm
İlk idrar olmalı yoksa çıkmaz

Cnm erken gebelik testi yaniltir bende 12 ve 13. Günde erken gebelik yaptim pozitif çıktı ama hamile değildim. O yüzden normal kaset test yap
Biliyorum erken gebelik testi diye ben de pek güvenmek istemedim açıkçası ama ne bileyim hiç ama hiç böyle bir çizgiyle karşılaşmadım daha önce D Dgnmasal hanımın da aynısı olunca umutlanmak istedim

Ya tabiki umudunuzu kırmak için söylemedim zaten sadece sonradan üzülmeni istemediğim için oyle dedim o.ihtimalide gör diye

Canım benimde öyletdi ilk yaptığımda vardı sonra yok olmuştu
Yok olmasa hiç şüphem olmayacak başta baya baya belirgin çıktı, bir de 14. Gün etki geçmiş midir hiç bilmiyorum hiç pozitif deneyimim yok bir tek senin ve diğer arkadaşların yorumlarına tutunuyorum şuan ablamın eczacı bir arkadaşı var o da pozitif dedi ama ben yokmuş gibi düşünüyorum

merhabaaa, çatlatma iğnemin dokuzuncu günü an itibariyle gebelşk testindeki çizgim yokoldu, beş gün sonra testi tekrarlayacağım

Merhaba güzel kadınlar yarın doktor kontrolüm ama ben gidemiyorum.. Salı sabah 5 te misafirlerim evden çıkacak.. eşim salı sabah gidelim diyor çok moralsizizm

eşinizle konuşun hastaneye gidecenizi söyleyin evde iki saat yalnız kalsınlar ne olacak

Canım bence pozitif
Bence sende hamişsin

Merhaba güzel kadınlar yarın doktor kontrolüm ama ben gidemiyorum.. Salı sabah 5 te misafirlerim evden çıkacak.. eşim salı sabah gidelim diyor çok moralsizizm
Kuzum bir şekil yolunu bul yarın git kontrolüne evdekılerde beklesin seni nolacak sanki yoksa yumurta fazla büyüme ihtimalı olursa sıkıntı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…