bende bugün son gün canım perşembe çağırmıştı bende mesaj yazdım geç diye salıya verdi randevu. nasıl bi yol izliycez bilmiyorum şuan. çatlatmamı yapacak duruma göre bilmiyorumBeni perşembe çağırdı Ama ben erken gidecem pazartesi gidecem canım.Perşembe geç gibi hissediyorum nolur olmaz pazartesi iş çıkışı gidecem.
Sağ ol canım benim allah razi olsun...Ay hadi tüm dualarım seninle canım
Evet çatlama saatin yaklaştığı için çok normal bitanemgünaydın canımm : ❤ kasık agrılarım batmalarımla güne merhaba dedim bende
Aynen kuzum gece 11e geliyor karnım şiş bide özellikle iğneyi vuruldugum ve yumurtamın geliştiği tarafEvet çatlama saatin yaklaştığı için çok normal bitanem
Yapıcam yarın inşallah bu ay o aydırr
Gebelik testini ilk idrarla mı yapıyoruz
Yaptın mı test canımYapıcam yarın inşallah bu ay o aydırr
Yaptın mı canım at bakalımYapıcam yarın inşallah bu ay o aydırr
bende bilmiyorum canım lk kez alıyorum klomen vsbende bugün son gün canım perşembe çağırmıştı bende mesaj yazdım geç diye salıya verdi randevu. nasıl bi yol izliycez bilmiyorum şuan. çatlatmamı yapacak duruma göre bilmiyorum
Yok hiçbir şey bu ayda gol değilYaptın mı test canım
Yok hiçbir şey bu ayda gol değil
Kuzum benim 12 günde sabah negatif akşam kan verdim çıktı sonra pozitif olduYok hiçbir şey bu ayda gol değil
Ayy inşallah benimde öyle olur ya ara ara batma gibi bir şey hissediyor muydunuz kasıklarınızdaKuzum benim 12 günde sabah negatif akşam kan verdim çıktı sonra pozitif oldu
Yarın kan vericem neyse çıksın ortaya diyeKuzum benim 12 günde sabah negatif akşam kan verdim çıktı sonra pozitif oldu
Canım bi yarını ceya öbür günü beklesenYok hiçbir şey bu ayda gol değil
Canımmm bu kesinlikle pozitif benimde böyleydi yarın sabah testini mutlaka tekrarla varsa elinde akşamda yapabilirsin umarım yanılmıyorsuzdue ama çizgi bariz belliGüzel tecrübeli hanımlar merhaba, bu ay 2 ocakta 2. Kez çatlatma iğnesi oldum. 8-9-10-11.günlerde pozitif çıkıyordu iğne etkisiyle kaset testler, 12. ve 13.günlerde negatifleşti ama 13. Günün akşamı tekrar kaset test yaptım hayalet diyebileceğim bir çizgi çıktı. Bugün iğnenin 14. Günü ikindi vakti Miratech erken gebelik testi aldım ve sonuç fotoğraflarda ekli, ilk beş dk içinde baya görünür haldeydi. 1 saat sonra baya silikleşti ama hala gölge gibi uçuuk bir pembe duruyor… bütün postlarınızı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum lütfen bana da yorum yapar mısınız
Dur canım ya allah büyük bi yarını falanda beklesen bak birisi yuksrda yazmış 13.gün pozitif dönmüşBenim bu ay olmadıysa kayınvalidemler yüzünden olmadı ya bize gelmişlerdi yatılı olarak tam o saatler ilişki saatlerimizdi evde başbaşa olduğumuz hale göre ister istemez eşiminde benimde verimimiz düştü bir de kayınvalidem sabah rüyasında hamile görmüş beni onu anlatıyor hey yarabbim ya zaten bizde böyle kalırlarsa ancak rüyamızda görürüz hamileliğimi ooof offff