Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Beni perşembe çağırdı Ama ben erken gidecem pazartesi gidecem canım.Perşembe geç gibi hissediyorum nolur olmaz pazartesi iş çıkışı gidecem.
bende bugün son gün canım perşembe çağırmıştı bende mesaj yazdım geç diye salıya verdi randevu. nasıl bi yol izliycez bilmiyorum şuan. çatlatmamı yapacak duruma göre bilmiyorum

Offf daha ovulasyon gunlerim gelmedi keske onbesgunde bir ovulasyon olsa bu millet nasıl bir iki ayda hamile kaliyor ya hayret :)))

Yapıcam yarın inşallah bu ay o aydırr
Gebelik testini ilk idrarla mı yapıyoruz
Yaptın mı canım at bakalım
bende bugün son gün canım perşembe çağırmıştı bende mesaj yazdım geç diye salıya verdi randevu. nasıl bi yol izliycez bilmiyorum şuan. çatlatmamı yapacak duruma göre bilmiyorum
bende bilmiyorum canım lk kez alıyorum klomen vs

Güzel tecrübeli hanımlar merhaba, bu ay 2 ocakta 2. Kez çatlatma iğnesi oldum. 8-9-10-11.günlerde pozitif çıkıyordu iğne etkisiyle kaset testler, 12. ve 13.günlerde negatifleşti ama 13. Günün akşamı tekrar kaset test yaptım hayalet diyebileceğim bir çizgi çıktı. Bugün iğnenin 14. Günü ikindi vakti Miratech erken gebelik testi aldım ve sonuç fotoğraflarda ekli, ilk beş dk içinde baya görünür haldeydi. 1 saat sonra baya silikleşti ama hala gölge gibi uçuuk bir pembe duruyor… bütün postlarınızı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum lütfen bana da yorum yapar mısınız

Eklentiler

• EC0EE82A-873C-41B4-97D6-AB8782910839.jpeg
    183,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 25DC2392-0E56-4E01-ACF4-42D31B173190.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 2800579D-8C87-457A-A208-1310BD4BD5EF.jpeg
    264,9 KB · Görüntüleme: 51
Benim bu ay olmadıysa kayınvalidemler yüzünden olmadı ya bize gelmişlerdi yatılı olarak tam o saatler ilişki saatlerimizdi evde başbaşa olduğumuz hale göre ister istemez eşiminde benimde verimimiz düştü bir de kayınvalidem sabah rüyasında hamile görmüş beni onu anlatıyor hey yarabbim ya zaten bizde böyle kalırlarsa ancak rüyamızda görürüz hamileliğimi ooof offff

Canımmm bu kesinlikle pozitif benimde böyleydi yarın sabah testini mutlaka tekrarla varsa elinde akşamda yapabilirsin umarım yanılmıyorsuzdue ama çizgi bariz belliolmasa imkanı yok çılmazdıııı

Dur canım ya allah büyük bi yarını falanda beklesen bak birisi yuksrda yazmış 13.gün pozitif dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…