- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Çok sağol bebeğim benimaayy kıyamam yaa biraz anlayış gösterseler ne varki o kadar kalınmaz bir kişi olsa neyse kaç kişiler. inşallah bu zor durumunda Rabbim sana bi umut ışığı gönderir canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol bebeğim benimaayy kıyamam yaa biraz anlayış gösterseler ne varki o kadar kalınmaz bir kişi olsa neyse kaç kişiler. inşallah bu zor durumunda Rabbim sana bi umut ışığı gönderir canım inşallah
Yapıcam yarın inşallah bu ay o aydırrYarın sabah idrar testi yapıp atsan canım inşallah vardır
Merhaba canım bende aranıza yeni katıldım neredeyse bütün yazdıklarınızı okudum bende bu ay âdetin 5 günü başlayıp 5 gün klomen kullandım reglim ayın 20de çok heyecanlıyım inslalah bende oğluma kardeş istiyorum Rabb'im hepinizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim arada karnımfa küçük ağrılar oluyor hafifte bel ağrım var belirtimidir bilmiyorum ama çokta sabırsızm test yapmamak için kendimi zor tutuyorumHoşgeldin canımmm yok yok zaten burda herkes gebe kalana kadar beraberiz allahın izniyle bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmak yok mart nisanıda ekleriz amma en önemlisi gönüllerimiz bir olsunrabbim hepimizin yanında olsun
Bu arada 25 yaşındayım 2 buçuk yaşında 1 oğlum var daha önce 3 tane düşüğüm var pcos luyumMerhaba canım bende aranıza yeni katıldım neredeyse bütün yazdıklarınızı okudum bende bu ay âdetin 5 günü başlayıp 5 gün klomen kullandım reglim ayın 20de çok heyecanlıyım inslalah bende oğluma kardeş istiyorum Rabb'im hepinizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim arada karnımfa küçük ağrılar oluyor hafifte bel ağrım var belirtimidir bilmiyorum ama çokta sabırsızm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
yaa inşallah vardır benim de bugün sekizinci günüm, bir hafta sonra bugğn test yaparım sanırım inşallah pozitifleri görürüzHanımlar ovitrelle den sonra kaçıncı günde kan verdiniz test yaptınız benim yarın on ikinci gün pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
Vall bilmiyorum bu sefer sormadim cnmYumurtan kaç mmdi canım bugün
Evet canım ilk idrarlaYapıcam yarın inşallah bu ay o aydırr
Gebelik testini ilk idrarla mı yapıyoruz
Yaptın mı canım at bakalımYapıcam yarın inşallah bu ay o aydırr
Gebelik testini ilk idrarla mı yapıyoruz
Bana da yorum yapar mısınız teşekkürlerKızlar Selam Ben dün reglimin 3. Gunu sabah devlette hormon testi verdim. Öğleden sonra da ozelde ismini çok duydugum bir dr a sonuçlarımız göstermeye gittim. (Özel hastane ile evim arasi uzaktı. Devlet hastanesi evimin arka sokagi, işten izinliyken sonuçlar çıkana kadar hazir izin almisken evde keyif yapayim dedim :))
Hormon testlerim maşallah iyi çıktı.
Hatta 2018 senesinden beri tablo tutuyorum iş bilgisayarımda hormonlarımi. (Vajinismus geçmişim vardı korkuyordum zaman gecerken problem yaşayacağımdan) değerlerim maşallah hep stabil ayni iyi.
Ama 34 yaşındayım yasa bağlı Dr yumurta rezervlerin azalmaya başlamış ve küçük dedi üzüldüm. Üzülme önemli olan hormonların dedi. Bende pozitif düşünmek istiyorum olumlama yapıyorum bence de haklı diye kendimi telkin ediyorum:)
Adetimin 3. Gunu yani dün akşamları 2 er adet klomene başlattı. Cumartesi gel dedi.sonrasi için konuşalım dedi umarım yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmıştır. Ben ikiz şansını arttırmak için vermese de çatlatma iğnesi istemeyi düşünüyorum. Konuşacağım daha doğrusu. Hiç bilgim yoktu günlerdir okuya okuya Dr a gitmeye karar verdim.:) 3. Günüm de müsait olunca işlerim ertelemek istemedim. Ayni gun eşime de aldık randevu ürolojiden. Ona da sperm testi yapılacak ama bence sorun yok dedi dru. El ile muayene yaptı ona.
Süreç ctesi nasıl ilerleyecek gerisini ctesi konuşuruz dedi doktorum.
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin. İsteyenlere de ikiz versin :) ben açıkçası yaşımdan dolayı ikiz istiyorum
Canımm çok teşekkür ederim aminnn inşallahdün pek buraya giremedim yok hamilelik testleri canım iğnenin etkisini kontrol etmek için yapıyordum ben yok yapılmadı eğer bu ay olmasaydı rahşm filmi ve spermiogram verecektik yok ilk denemem değil di ben klomen değil femara kullandım ikiside aynı görev görüyo ama 4 ay femara kullandım ben 2.iğnemde gebe olduğumu öğrendim yani ilk 2 ay femara sonra 2 ayım ise femara+ovitrella oldu.Yaşım 31 canım estfrllğ olur mu hiç öyle şeyKuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına al. O attığın testler ovulasyon testleri mi hamilelik testleri mi? Esine sperm testi yaptılar mi. İlk klomen ve catlatma iğnesi kullanisin di mi? Bir de son yasin kac :) cok soru sordum
Yok iğnenşn günün dolacak arkadaşlar varya hasena sanırım gebelik yapacaktı onu sordum yok yok siz yapmayın strese hiç gerek yok bu ayBen yapmadım 13 gün falan yapmicam test bakalim hayırlısı. Sağ ol canım Allah razi olsun akşama dolacak 36 saat
Aynen ben yapmicam bakalim beklicem :)Yok iğnenşn günün dolacak arkadaşlar varya hasena sanırım gebelik yapacaktı onu sordum yok yok siz yapmayın strese hiç gerek yok bu ay
Sağlıkla al kucağına kuzum. Benim de yaşım 34. İçimden ikiz olmasını çok çok istiyorum yaşımdan dolayı ama olsun da teke de razıyım:) ctesi gideceğim kontrole sağ da ve solda ağrılarım oluyor bu akşam 3. Günüm olacak klomende reglimin de 5. Günü.Canımm çok teşekkür ederim aminnn inşallahdün pek buraya giremedim yok hamilelik testleri canım iğnenin etkisini kontrol etmek için yapıyordum ben yok yapılmadı eğer bu ay olmasaydı rahşm filmi ve spermiogram verecektik yok ilk denemem değil di ben klomen değil femara kullandım ikiside aynı görev görüyo ama 4 ay femara kullandım ben 2.iğnemde gebe olduğumu öğrendim yani ilk 2 ay femara sonra 2 ayım ise femara+ovitrella oldu.Yaşım 31 canım estfrllğ olur mu hiç öyle şey
Ay hadi tüm dualarım seninle canımAynen ben yapmicam bakalim beklicem :)
Canım hayırlısı ne olursa o olsun rabbim birtane bile verse şükür nasibimizde ne varsa onu yaşıycazikiz olursa şans olur rabbim birtane bile olsa sağlıkla olsun böyle dua et rabbim gönlüne göre versinSağlıkla al kucağına kuzum. Benim de yaşım 34. İçimden ikiz olmasını çok çok istiyorum yaşımdan dolayı ama olsun da teke de razıyım:) ctesi gideceğim kontrole sağ da ve solda ağrılarım oluyor bu akşam 3. Günüm olacak klomende reglimin de 5. Günü.
Şimdi test almaya gidiyorummm çok gerginimmmYaptın mı canım at bakalım
Sakın gerilme canım sakşn ol tüm dualarımız seninle hayırlısı ile güzel sonuçlarını bekliyoruzŞimdi test almaya gidiyorummm çok gerginimmm