Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Merhaba canım bende aranıza yeni katıldım neredeyse bütün yazdıklarınızı okudum bende bu ay âdetin 5 günü başlayıp 5 gün klomen kullandım reglim ayın 20de çok heyecanlıyım inslalah bende oğluma kardeş istiyorum Rabb'im hepinizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah benim arada karnımfa küçük ağrılar oluyor hafifte bel ağrım var belirtimidir bilmiyorum ama çokta sabırsızm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Bu arada 25 yaşındayım 2 buçuk yaşında 1 oğlum var daha önce 3 tane düşüğüm var pcos luyum

Hanımlar ovitrelle den sonra kaçıncı günde kan verdiniz test yaptınız benim yarın on ikinci gün pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
yaa inşallah vardır benim de bugün sekizinci günüm, bir hafta sonra bugğn test yaparım sanırım inşallah pozitifleri görürüz

Bana da yorum yapar mısınız teşekkürler

Canımm çok teşekkür ederim aminnn inşallahdün pek buraya giremedim yok hamilelik testleri canım iğnenin etkisini kontrol etmek için yapıyordum ben yok yapılmadı eğer bu ay olmasaydı rahşm filmi ve spermiogram verecektik yok ilk denemem değil di ben klomen değil femara kullandım ikiside aynı görev görüyo ama 4 ay femara kullandım ben 2.iğnemde gebe olduğumu öğrendim yani ilk 2 ay femara sonra 2 ayım ise femara+ovitrella oldu.Yaşım 31 canım estfrllğ olur mu hiç öyle şey

Sağlıkla al kucağına kuzum. Benim de yaşım 34. İçimden ikiz olmasını çok çok istiyorum yaşımdan dolayı ama olsun da teke de razıyım:) ctesi gideceğim kontrole sağ da ve solda ağrılarım oluyor bu akşam 3. Günüm olacak klomende reglimin de 5. Günü.

Canım hayırlısı ne olursa o olsun rabbim birtane bile verse şükür nasibimizde ne varsa onu yaşıycazikiz olursa şans olur rabbim birtane bile olsa sağlıkla olsun böyle dua et rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…