Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar 3 gün geçti hala regl olmadım. Arada kasık ağrısı ve akıntı var hala.
İlaçlar yüzünden adetim mi gecikti acaba normalde düzenlidir.
yoksa doktorun dediği gibi beta yükselecek mi
Canım idrar testiyle evde takip et sana tavsiyem.Sabah işk idrarla yapıp koyulaşcak mı diye bak bence.orfa görürsen kan verirsin

Ay kuzum hadi çok şükür gözün aydın şimdi gün saymacabak çok güzel olcak allahın izniyle
Canım iğne vurukduktan itibaren ni sayıyoruz.Yoksa 36 saat sonrasını mı sayıyoz ilişkiden itibaren

Bende öyle yapıyorum kuzum şimdiden kilo aldım eşim yakınca dedigin gibi alıyorum ondan dumanıda içime çekmiyorum ama insan istiyor işte

Benide ekler misiniz yaş 24 bat 22

Amin canım. Allah kimseye yaşatmasın. Ben folik asit kullanıyordum istemeye başladğmz andan itibaren bir kaç marka kullandm ama folidoce kullandğm ay hamile kaldm. Diğer oğlumda da onu kullanıyordum. Yumurtlama takibi yapıyor musun. Ben takvime göre yapıyordum. Yumurtlama günlerini de gün aşırı ilişkiyle değerlendiriyorduk. Kimyasal yaşamış olsan da geçen ay korunma vermiyorlar zaten. Bilmemek daha iyi bence. :) çok da bişe yapmadm ben işin açıkcası. Pozisyona dikkat ediyordum bide ilişki sonrası hemen kalkmıyordum. Bu kadar :)

Amin canım. Allah kimseye yaşatmasın. Ben folik asit kullanıyordum istemeye başladğmz andan itibaren bir kaç marka kullandm ama folidoce kullandğm ay hamile kaldm. Diğer oğlumda da onu kullanıyordum. Yumurtlama takibi yapıyor musun. Ben takvime göre yapıyordum. Yumurtlama günlerini de gün aşırı ilişkiyle değerlendiriyorduk. Kimyasal yaşamış olsan da geçen ay korunma vermiyorlar zaten. Bilmemek daha iyi bence. :) çok da bişe yapmadm ben işin açıkcası. Pozisyona dikkat ediyordum bide ilişki sonrası hemen kalkmıyordum. Bu kadar :)

Bu ay ilk kez yaptım takibi hatta takvime gore dogurgan donem yaziyor şuan 7,8 günlük bir süreç değerlendiriyoruz ,folik asit kullanmadim ama soylediginiz icin tesekkurler pazartesi ilk is onu alıcam yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :)

Rica ederim. Aminn inşallah senn de kucağın en kısa zamanda dolar

Kızlar Selam Ben dün reglimin 3. Gunu sabah devlette hormon testi verdim. Öğleden sonra da ozelde ismini çok duydugum bir dr a sonuçlarımız göstermeye gittim. (Özel hastane ile evim arasi uzaktı. Devlet hastanesi evimin arka sokagi, işten izinliyken sonuçlar çıkana kadar hazir izin almisken evde keyif yapayim dedim :))

Hormon testlerim maşallah iyi çıktı.
Hatta 2018 senesinden beri tablo tutuyorum iş bilgisayarımda hormonlarımi. (Vajinismus geçmişim vardı korkuyordum zaman gecerken problem yaşayacağımdan) değerlerim maşallah hep stabil ayni iyi.

Ama 34 yaşındayım yasa bağlı Dr yumurta rezervlerin azalmaya başlamış ve küçük dedi üzüldüm. Üzülme önemli olan hormonların dedi. Bende pozitif düşünmek istiyorum olumlama yapıyorum bence de haklı diye kendimi telkin ediyorum:)

Adetimin 3. Gunu yani dün akşamları 2 er adet klomene başlattı. Cumartesi gel dedi.sonrasi için konuşalım dedi umarım yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmıştır. Ben ikiz şansını arttırmak için vermese de çatlatma iğnesi istemeyi düşünüyorum. Konuşacağım daha doğrusu. Hiç bilgim yoktu günlerdir okuya okuya Dr a gitmeye karar verdim.:) 3. Günüm de müsait olunca işlerim ertelemek istemedim. Ayni gun eşime de aldık randevu ürolojiden. Ona da sperm testi yapılacak ama bence sorun yok dedi dru. El ile muayene yaptı ona.

Süreç ctesi nasıl ilerleyecek gerisini ctesi konuşuruz dedi doktorum.

Allah hepimize sağlıkla nasip etsin. İsteyenlere de ikiz versin :) ben açıkçası yaşımdan dolayı ikiz istiyorum

Hadi inşallah adetimde geçiyor ama hep geçiyor Allah'tan umut kesilmez ama bilmiyorum hiç umutlu da degilim

Sonuclariniz e nabizdan gözükür bakmadiniz mi

Bu arada ben yazdıklarınızın hiç birini bilmiyordum bu topic sayesinde aranıza katıldım Rabbım hepimize nasip etsin inşallah

Sonuclariniz e nabizdan gözükür bakmadiniz mi
Hormon test sonuçlarım iyi canim zaten test sonuclarim çıksın diye öğleden sonra gittim.ozel hastaneye :) Dr klomen verdi ctesi gel dedi. Klomene adetimin 3..gunu yani dün başladım cumartesi de kontrole gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…