Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Canlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniyle🥰❤️kan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarım😍🥰darısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız🧿
@ozkaplan @Minelsu66 zeynepyildiz32 zeynepyildiz32 @Hayirlisi123 etiketlemediklerim yanlış anlamasın lütfen iğne olduğum günden testimde en silik çizgiyi görenlere belirtmek istedim allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canom kadınlar bu ay çok güçlü olacağız🥰❤️🤰
Kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına al. O attığın testler ovulasyon testleri mi hamilelik testleri mi? Esine sperm testi yaptılar mi. İlk klomen ve catlatma iğnesi kullanisin di mi? Bir de son yasin kac :) cok soru sordum

Ben pcoluyum doktora gittim bana ve eşime test yaptı bı sorun yok dedi bir sene deneyin olmazsa bir sene sonra ilaçlı rahim filmi çekelim dedi inşallah bu ay tuturmusumdur da ona hiç gerek kalmaz

Pazartesi kontrolüm var kuzum benim umarım güzle ve bir sürü sağlıklı yumurtalarımız olmuştur 🖤
Ve bu ay biri bize tutunur 🫶🏻
amin inşallah canım inşallah 🤲 Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲 sen ilk kullanılın demi klomeni. kaç yıllık evlisin

Estağfirullah ne uzunu olan olmuş artık önüne bakmalısın bende hsg çekildim ekimde fakat hala gebelik yok 5 ay önce de kaybım var yani bunlar normal ve olağan şeyler vücudun kendini toplaması gerekiyor stres üzüntü yaşıyoruz Buda kolay kolay gebelik sağlayan faktörler değil ne yazık ki 😪
düşük yaptıkdan sonra sürekli sünen sümüksü akıntı lastik gibi akıntı geldi artık o akıntıyı görmek istemiyordum çünkü hep gebeyim diye yanıldım hüsrana uğradım. bi yerde yazmışın sağlıkçı mısın canım. bende sağlıkçıyım ama çalışmıyorum şuan

Kızlar klomende 2. Günüm akşamları 2 tane içiyorum. Reglimin 4. Gunu bugün. Karnim ağrıyor karın ağrısı yapıyor mu klomen
Takviye olarakta vinalac verdi doktorum
Size takviye ne vermisti

Kayınvalidem kayinbabam görümce kaynim şimdi diyeceksiniz ki neden böyle yapıyorsun 2 hafta önce bendeydiler ve tam bir hafta kaldılar geçen ay onlardan dolayı doktorun dediği saatte eşimin yanına gidemiyorum değerlendirmeler hep bisa gitti. Ve ben yurt dışındayım yurt disinda olduğum için sürekli geliyorlar vallaha hiç bir tad tuzum kalmadi
aayy kıyamam yaa biraz anlayış gösterseler ne varki o kadar kalınmaz bir kişi olsa neyse kaç kişiler. inşallah bu zor durumunda Rabbim sana bi umut ışığı gönderir canım inşallah 🤲

Kızlar klomende 2. Günüm akşamları 2 tane içiyorum. Reglimin 4. Gunu bugün. Karnim ağrıyor karın ağrısı yapıyor mu klomen
Takviye olarakta vinalac verdi doktorum
Size takviye ne vermisti
kasık ağrısı mide bulantısı karında şişlik ve gaz. bunları yapıyo canım endişe etme inşallah

tmm canım haberleşelim inşallah 🤲 o zaman füm bittyise pazartesi kontrole mi çağırdı doktorun
Beni perşembe çağırdı Ama ben erken gidecem pazartesi gidecem canım.Perşembe geç gibi hissediyorum nolur olmaz pazartesi iş çıkışı gidecem.

Hanımlar ovitrelle den sonra kaçıncı günde kan verdiniz test yaptınız benim yarın on ikinci gün pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

X