Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlarr burdayım teşekkür ederimm merak ettiniz beni biraz rahatsız geçiriyprum bu dönemi grip oldum öksürük falan derken full yatıyorum ilaçta kullanamadım tabi bufün daha iyiyim ama

Kızlarr burdayım teşekkür ederimm merak ettiniz beni biraz rahatsız geçiriyprum bu dönemi grip oldum öksürük falan derken full yatıyorum ilaçta kullanamadım tabi bufün daha iyiyim ama
Geçmiş olsun kuzum bol meyve ye bağısıklıgını yükseltsin bu süreçte cok önemli doktorunansor uygun görürse ıhlamur felan iç

İnşallah bu ay tutar kuzum bir sorun varmı peki sebepsiz mi olmaması
Bende bir sıkıntı yok ama film falan cektirmedim eger olmazsa bu ay cektirecegim. Esimde biraz vardi oda operasyon geçirdi hersey iyiye gidiyor ama bakalim hayırlısı inşallah

Ay canım geçmiş olsun bünyen zayıf düşmüştüriyisin ama dimş yok bi sıkıntı

İzin vermedi canım bitkisel şeyler kullanma dedi o degilde sigarayla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
Ay sende kullanıyomusun bende kullanıyodum ama ince sigara kullanıyodum normaldede öğrenimce kent slim ince ve küçük aldım günde 5 içiyodum falan 3e düşürüdm şimdide 2 ye asla kendim yakmıyorum eşimde içiyodu oda yanımda içmiyo biraz zor oluyo ama o yaktığında bi fırt alıyorum ama dumanı asla içime çekmiyorum ağzımdan direk atıyorım nefsim köreliyo öyle doktorlarda zorda kalmadan içme diyo günde 3 tane falan dedi doktorum benim yani. Her aklıma geldiğinde gelişim dönemi aklıma geliyo veya ağzıma bişiler atıyorum geçiyo sende öyle yap kiloyu düşünme hep ağzına bişiler at

İzin vermedi canım bitkisel şeyler kullanma dedi o degilde sigarayla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
Hayır birde tedavi döneminde o streste iyice çok içmeye başlamıştım işin en kötüsü oydu ama şimdi çok aramıyorum ama zorluyomu zorluyo zorladığında kendimi başka şeylere yöneltiyorum bugün mesela sadece 1 tane içtim

Kızlar 3 gün geçti hala regl olmadım. Arada kasık ağrısı ve akıntı var hala.
İlaçlar yüzünden adetim mi gecikti acaba normalde düzenlidir.
yoksa doktorun dediği gibi beta yükselecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…