- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 34
Üzülme canım. Hikayeni tam bilmiyorum ama bir dahaki ay olur inşallah. Tedavi mi görüyosnÇok umutluydum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım. Hikayeni tam bilmiyorum ama bir dahaki ay olur inşallah. Tedavi mi görüyosnÇok umutluydum ya
Çatlatma iğnesiyle ilk denemeydi canım. 1,5 yıldır olmadıÜzülme canım. Hikayeni tam bilmiyorum ama bir dahaki ay olur inşallah. Tedavi mi görüyosn
İnşallah canım benimHadi hayırlısı canım benim.inşallah dolar göbüşlerimiz
İnşallah en kısa zamanda pozitif haberlerni alırız. Pes etmek,umutsuzluğa kapılmak yokÇatlatma iğnesiyle ilk denemeydi canım. 1,5 yıldır olmadı
Canım inşallah 2.de olacak 2.de şans daha çok diyorlar
Hadi hayırlısı bakalım. Ne zaman adet günün.Kızlar doktorumu aradım.
1 hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptır artabilir dedi.
Adet olursan da 3.günü gel dedi
Dündü canımHadi hayırlısı bakalım. Ne zaman adet günün.
O zaman bekleyelimDündü canım
Ahh kuzum ya üzülme allah büyük bir dahaki ay inşallah
Kuzumm inşallah bebişin seninle olur dualarım seninleeGünaydın kızlar bende yarın iğnemi vurulcam 25
Ocakta tekrar gel dedi doktorum dualarınıza talibim
Kuzum 17.89 çıkmıştı dün bir günde 2 katı artıyor benimKuzumm yenı değerin sonucu cıktımı
Canım artışı az değil mi.Doktor normal dediyse gerçi öyledir de sanki az artmış gibiKuzum 17.89 çıkmıştı dün bir günde 2 katı artıyor benim
Canımmm hiç sıkma canını adet görüene kadar umut var eğer olursa görürsen 2.iğnen de şansın daha yüksek olacak sakın sakın üzülme bak benim de 2.de olduDündü canım
Canım sen dünde mi kan verdin?17.89 oldu en son 9.8 falan dı birde adet günün ne zamandı senin?Kuzum 17.89 çıkmıştı dün bir günde 2 katı artıyor benim
güzel kuzum artışın doktor daha iyi bilir tabiikiKuzum 17.89 çıkmıştı dün bir günde 2 katı artıyor benim
İnşallah canımKuzumm inşallah bebişin seninle olur dualarım seninlee
Ümidi kesme kuzum hiç belli olmaz stres yapmaKızlar doktorumu aradım.
1 hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptır artabilir dedi.
Adet olursan da 3.günü gel dedi
O zaman bekleyelim
Kuzumm inşallah bebişin seninle olur dualarım seninlee
Adet olana kadar umudumu kesmiycem bakaşmÜmidi kesme kuzum hiç belli olmaz stres yapma