- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 30
BENİ İLAÇ BİTTİKTEN 5-6 GÜN SONRA ÇAĞIRDI 17 MM OLMUŞTUBende bugün klomenin son günündeyim.ayın 19unda kontrole çağırdı ama daha erken mi gitsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENİ İLAÇ BİTTİKTEN 5-6 GÜN SONRA ÇAĞIRDI 17 MM OLMUŞTUBende bugün klomenin son günündeyim.ayın 19unda kontrole çağırdı ama daha erken mi gitsem
Benimde 6 gün sonra randevum var canım.İnşallah yumurta oluşmuşturBENİ İLAÇ BİTTİKTEN 5-6 GÜN SONRA ÇAĞIRDI 17 MM OLMUŞTU
Sağol canım benim allah razıcolsunÇok sevindim iyi olmana canım benim
Canımmm benimmm sağolasın allah razı olsun iyi ki varsınızCanım korkma kalbini ferah tut. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alcaksın
Ay haber ver hemen canım güzel haberler alman dileğiyleKızlar ben hala adet olmadım. Kan vermeye gidicem. Dua edin
Canım benşm allah razıııı olsun çom teşekkür ederim uzanıyorum bende bol bol çok sağolGebeliğin ilk üç ayında kasik ve karın ağrısı çok normal rahim hamilelik için kendini hazırlıyor genişlemeye başlıyor bol bol su tüketin mümkün olduğunca ayaklarınızı biraz yukarıda tutarak dinlenin kanama olmadığı sürece korkmayın
Canım çıktı mı sonucunKızlar bana yakın özel hastaneye gittim 600 tl istedi
Devlet hastanesine gitsem yaparlar mı
Valla canım genelde öyle ama bizim burda da bitane özel hastane vardı ama küşük heryer 560₺ 480₺ 600₺ fiyar verirken orası 110₺ dedi orda verdim bendeKızlar bana yakın özel hastaneye gittim 600 tl istedi
Devlet hastanesine gitsem yaparlar mı
Canım çıktı mı sonucun
Kızlar gittim devlet hastanesine şüphen varmı dedi evet deyince önce gebelikten emin olun öyle gelin burda yapılmıyor dedi.Valla canım genelde öyle ama bizim burda da bitane özel hastane vardı ama küşük heryer 560₺ 480₺ 600₺ fiyar verirken orası 110₺ dedi orda verdim bende
Malesef canım bende şaşırdımCanım hcg mi 600.burda 100e yapıyor bizim özeller
200 de iyiymiş canım İnşallah pozitif çıkar .Kızlar gittim devlet hastanesine şüphen varmı dedi evet deyince önce gebelikten emin olun öyle gelin burda yapılmıyor dedi.
O kadar yolu geri geldim.
Başka bir özel hastanede 200 tl dedi yaptırdım.
2 saat sonra çıkıcak.
İnşallah pozitif çıkar
Özelde 1 saat sonra çıkıyor sen é nabız a bak sürekliKızlar gittim devlet hastanesine şüphen varmı dedi evet deyince önce gebelikten emin olun öyle gelin burda yapılmıyor dedi.
2 saat sonra çıkıcak.
İnşallah pozitif çıkar
200 de iyiymiş canım İnşallah pozitif çıkar .
Aynen 200 e bulunca bu kadar yol gittim geldim yaptırayım bari dedim.Özelde 1 saat sonra çıkıyor sen é nabız a bak sürekli
Valla fiyarlar uçmuş gidiyor canım hadi hayıelı haberlerle inşallahKızlar gittim devlet hastanesine şüphen varmı dedi evet deyince önce gebelikten emin olun öyle gelin burda yapılmıyor dedi.
2 saat sonra çıkıcak.
İnşallah pozitif çıkar
Aman olmasın canım. Bu sefer de böyle bir sebepten dolayı kaybetmek istemiyorumYerleşme kanaması beklenen adetten üç gün önce gelir canım
Ay hadi inşallah pozitif çıkarKızlar gittim devlet hastanesine şüphen varmı dedi evet deyince önce gebelikten emin olun öyle gelin burda yapılmıyor dedi.
2 saat sonra çıkıcak.
İnşallah pozitif çıkar
Dört gözle bekliyoruz müjdeli haberiniAynen 200 e bulunca bu kadar yol gittim geldim yaptırayım bari dedim.
Hadi hayırlısı amin inşallah
Özelde 1 saat sonra çıkıyor sen é nabız a bak sürekli
Ay hadi inşallah pozitif çıkar
M mavissevdam M moral arayanValla fiyarlar uçmuş gidiyor canım hadi hayıelı haberlerle inşallah
Hadi yaa
Çok umutluydum ya nasip değilmişHadi yaa