Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Canım anlayamaz daha kese bile yoktur çünkü ben kaç hafta oldu doktorum salı günü çağırdı kese ile birlikte bebeği görebilmek için büyük ihtimal kan isticek seni ve 2 hafta sonra çağıracak git baka bakalım değerine göre bişi söylicek artık progestron falan verir birde❤️
Gidiyim kuzum gidiyim ona görede eşime süpriz yapıyım 😍😍

Merhaba arkadaşlar oncelikle rabbim.gobuslerinizi bebeklerle soldursun ben bir soru sormak istiyorum gecen ay bir kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay acayip cok kasik agrim var 18. Gunu bugun gecikmemin acaba kimyasal dolayisiyla mi boyle yoksa gebelikmi var yine
Test atabilir misin

Sabah test yapmadım kuzular teşekkür ederim güzel dileklerniz için
Değer düşük ama umarım tahmin ettiğim gibi daha rahime yerleşeli en fazla 3/4 gün olmuştur diye düşünüyorum geç dölllenme ile yarın doktorun bu değerleri iyi bulmayabilir kesin gebesin diyemeyebilir ama canımı sıkma ki gerçek şudur kese bebek ve kalp atışı duyulana kadar aslında çok kopmamamız ve kendimizi sakin tutmamız lazım ne yazıkki şuan için çok erken düşünmemeye çalış ama normal de ki gibi hareketse etme özel ilgilen dikkatli ol canım benim umarım sağlıklıdır ve sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın gözlerin aydın olsun 🫶🏻

Değer düşük ama umarım tahmin ettiğim gibi daha rahime yerleşeli en fazla 3/4 gün olmuştur diye düşünüyorum geç dölllenme ile yarın doktorun bu değerleri iyi bulmayabilir kesin gebesin diyemeyebilir ama canımı sıkma ki gerçek şudur kese bebek ve kalp atışı duyulana kadar aslında çok kopmamamız ve kendimizi sakin tutmamız lazım ne yazıkki şuan için çok erken düşünmemeye çalış ama normal de ki gibi hareketse etme özel ilgilen dikkatli ol canım benim umarım sağlıklıdır ve sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın gözlerin aydın olsun 🫶🏻
Ve birde şey diyeceğim kızlar normalde 8/10 gün regl görürüm 5/6 günü yoğun geçen ben bu sefer bildiğiniz 3/4 gün regl gördüm zayıf bir şekilde ve şuan da sadece ara leke geliyor iğnenin ve klomeni hormonlara etkisindendir diye düşünüyorum ama ilk kez yaşadım bunların etkisi olarak bunu daha öncekilerde hiç böyle olmamıştım 🙅🏻‍♀️

X