- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Amin amin kuzumAy hadi hayırlısı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin kuzumAy hadi hayırlısı canım
bekliyoruzzzzGerçekten yaaaa hala çıkmadıı
ya heyecandan kalpten gidicez hepimiz de5 e kadar vakti var kıxlar yoksa yarın çıkar (
Canım git tartış daha nerelerden geldim sonucumu almam lazım deKıxlar bir gebenin günlügüne sormuştum ses atmış gayet potansiyel bir deger kan testini tekrarla demiş.
Kızlar bence bu kanın çıkması sabaha kalıcak ben size söyliyim bi tanede erken test aldım sabah yapıcam cumada doktoruma randevu aldım
Ah be kuzum ya daha geçti valla sanırım kaldı sabaha hastanede uzak işte o yüzden gidemedimSabah 10 dan vermşim testimi de keşke bi acile gitseydin ya
Eve gidince erkeni yapsanaAh be kuzum ya daha geçti valla sanırım kaldı sabaha hastanede uzak işte o yüzden gidemedim
Tamam canımklomen Bittikten sonra doktora gittim ultrasonla bakıp söyledi canım
Inşallah canımikinci günden başlamıştı benim de ağrılar şişlikler.şimdi adete 4-5 gün var.ne kramp kaldı ne ağrı ama biraz şişlik var.inşallah işe yaramıştır.sabah ilk defa göğüslerimde hafif bi ağrı hissettim.inşallah adet belirtisi değildir
Canım ben sağlık ocağında verdim ertesi gün çıkmıştı sabahKıxlar bir gebenin günlügüne sormuştum ses atmış gayet potansiyel bir deger kan testini tekrarla demiş.
Kızlar bence bu kanın çıkması sabaha kalıcak ben size söyliyim bi tanede erken test aldım sabah yapıcam cumada doktoruma randevu aldım
Yaptım kuzum yaptımda test bozuk çıktıEve gidince erkeni yapsana
Kız bahtsız Bedevi gibisin şaka diyorum bu aradaYaptım kuzum yaptımda test bozuk çıktı
kız testleri yanlış mı yapıyon acabaYaptım kuzum yaptımda test bozuk çıktı
Klomen e rağmen sadece 1 yumurta büyümüştü bendeTamam canım
Geçtiğimiz aylarda banada olmuştu. Doktorum yumurtlama döneminde olabilir demiştiSelamlar bende yeniyim. Pcosluyum 1 yıla yakındır bebiş istiyoruz. Geçen ay aralıkta hgs çektirdim. 21 aralık sat tarihim. Şuan 2 gündür kahverengi lekelenmem var daha adetime 10 gün var neyin nesi bilmiyorum. Yumurtlama kanaması diyenler olmuş . Fikirleriniz varmı ?
Kız cidden yaaaa kaset testin yokmu akşam olsa bile koyulaşır her dakikada bile hormonlar fazla çalıştığı için herşey hızla artıyo çatlıycaz burda yaYaptım kuzum yaptımda test bozuk çıktı