Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kıxlar bir gebenin günlügüne sormuştum ses atmış gayet potansiyel bir deger kan testini tekrarla demiş.

Kızlar bence bu kanın çıkması sabaha kalıcak ben size söyliyim bi tanede erken test aldım sabah yapıcam cumada doktoruma randevu aldım

Başından beri mesajlarınızı okuyorum benimde bugün klomen ve ovitrelle ile 15. Günüm
17 Aralık son adet tarihim belirti olarak da 6 gündür kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah

Kıxlar bir gebenin günlügüne sormuştum ses atmış gayet potansiyel bir deger kan testini tekrarla demiş.

Kızlar bence bu kanın çıkması sabaha kalıcak ben size söyliyim bi tanede erken test aldım sabah yapıcam cumada doktoruma randevu aldım
Canım git tartış daha nerelerden geldim sonucumu almam lazım de

Selamlar bende yeniyim. Pcosluyum 1 yıla yakındır bebiş istiyoruz. Geçen ay aralıkta hgs çektirdim. 21 aralık sat tarihim. Şuan 2 gündür kahverengi lekelenmem var daha adetime 10 gün var neyin nesi bilmiyorum. Yumurtlama kanaması diyenler olmuş . Fikirleriniz varmı ?

ikinci günden başlamıştı benim de ağrılar şişlikler.şimdi adete 4-5 gün var.ne kramp kaldı ne ağrı ama biraz şişlik var.inşallah işe yaramıştır.sabah ilk defa göğüslerimde hafif bi ağrı hissettim.inşallah adet belirtisi değildir
Inşallah canım

Canım ben sağlık ocağında verdim ertesi gün çıkmıştı sabah

Yaptım kuzum yaptımda test bozuk çıktı 😟😂😂
Kız bahtsız Bedevi gibisin şaka diyorum bu arada 😂😂
Acile gitseydin keşke sağlık ocakları merkez sağlık sistemiyle çalışıyor yani kanların merkez var oraya gidiyor orada sonuçlanıyor ama herkesin sistemine geç düşüyor keşke acile gitseydin ya da merkezde bir tanıdıj olunca onlar hemen söylüyorlar bir kez sağlık ocağına kan verdim oda lanet bir şey di daha da vermem dedim ve vermiyorum da çok geç oluyır her şey işleyiş yavaş ne yazdık ki

Selamlar bende yeniyim. Pcosluyum 1 yıla yakındır bebiş istiyoruz. Geçen ay aralıkta hgs çektirdim. 21 aralık sat tarihim. Şuan 2 gündür kahverengi lekelenmem var daha adetime 10 gün var neyin nesi bilmiyorum. Yumurtlama kanaması diyenler olmuş . Fikirleriniz varmı ?
Geçtiğimiz aylarda banada olmuştu. Doktorum yumurtlama döneminde olabilir demişti

X