Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım elinde ovulasyon testi varsa onla yapsana bi ondada t koyu çıkarsa c kadar gebelik var demekYokki kuzum başka testim sabahı bekliycem artık
Çıkmad kuzum yaBurdayım kuzum cıktımı sonucun
Hiö sorma hiççççKesin şimdi sabaha kadar da geçmez zaman
Yaptınmı kuzum yine yarın yap bence bak sabah negatiftif akşam pozitifTabiki de yap hatta varsa şimdi bile yapabilirsin ne zaman ne olacağı belli olmuyo
Yokki kuzum ya hiç kullanmadım ovulasyonCanım elinde ovulasyon testi varsa onla yapsana bi ondada t koyu çıkarsa c kadar gebelik var demek
Kuzum git ver kanını yarın
Canım ben 7 senedir evlat hasreti çekiyorum Hiç bir zaman o çift çizgiyi görmedim biliyormusun hiç hamile kalmadım Allah büyük rabbimin bildigi vardır hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip eder inşalşah hepimizeKasık ağrılarımın devam etmesi umut veriyor ya kızlar.. 1,5 yıl oldu hiç hamile kalamadım
Canım sağlık ocağında verme bak kaç saattir bekliyoruz git acilde ver bir sağlık ocağı vakası daha kaldıramaz bu toplum
Sağlık ocağı no no nobekleyemeyiz o kadar
İnşallah cnm inşallahTeyzesiiii seni beklemedeyiz
anladım hadi inşallah yüksek çıkar değer. bende klomene başladım o kadar stresliyim kiYok kuzum geçmedi daha var
Kaçıncı günün klomen de canımanladım hadi inşallah yüksek çıkar değer. bende klomene başladım o kadar stresliyim ki
Günaydın canımGünaydın hamiş kadinlar ve hamis kalmak isteyen kadinlar
Günaydınnn canımmmmmmGünaydın hamiş kadinlar ve hamis kalmak isteyen kadinlar