Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ben hala adet olamadım s

Selamlar..

Ilk dogum sezeryan mi?

Benimde 2 tane gebeligim kimyasalla sonuçlandı sezeryan sonrasi.

Bende baktırdım birsey gorunmuyor dediler. Bu ay deniyorum bende digerleri kendiliğinden olusmustu.
ilk doğum normal 6 yıl sonra kist ameliyatı oldum sonra düşük oldu. şuan da 7 aydır bekliyorum çok yıpratıcı bir süreç oldu benim için olmayada devam ediyor. doktorum klomen verdi ona başlayacağım inşallah dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki 😔

Merhaba sakin olun rabbım meyvenizi vermıs size sakın endişe etmeyin tekrardan olur sonuc olarak gebe kalabiliyorsunuz sonuclarınız naısl cıktı kaç yasındasınız
32 yalındayım. sonuçlarım normal hormonlar normal çok şükür hamd olsun. rahim filmimde sol tüpüm geç doldu. bu ayda kalamayınca doktorum klomen verdi onla deneyeceğiz bide inşallah bunda sonuç alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş dualarınıza ihtiyacım var 😔

Aslında sonuça gidecekseniz çoktan çıkmıştır canım 1.5 saat çıkma süresi bir tahlilin 🫶🏻
Bende bugün klomeni başladım bakalım nasıl gidecek sağda da geçen aysan bir yumurtam kalmış doktor baktı bunu unutmayalım bu sağlıksız önce ki yumurtan dedi 😪

Kızlar merhaba hepinize 😘Bugün klomenin 3.gügüdeyim ama nasıl şişlik yapıyor öyle karnım davul gibi.siznde öyle olmuş uydu

Bugün ovitrelleden sonraki sekizinci günüm gerçekten sabretmek çok zor moralim bozulmasın diye test yapmıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda🥲 inşallah hepimiz en yakın zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz 🌸

Kızlar klomen bittikten kaç gün sonra yumurtlama testinde pik gördünüz acaba Ovulasyon testiyle takip ediyorsanız eğer

Kızlar merhaba hepinize 😘Bugün klomenin 3.gügüdeyim ama nasıl şişlik yapıyor öyle karnım davul gibi.siznde öyle olmuş uydu
ikinci günden başlamıştı benim de ağrılar şişlikler.şimdi adete 4-5 gün var.ne kramp kaldı ne ağrı ama biraz şişlik var.inşallah işe yaramıştır.sabah ilk defa göğüslerimde hafif bi ağrı hissettim.inşallah adet belirtisi değildir

X