- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 874
- 33
Test bırakmadı evdeKız cidden yaaaa kaset testin yokmu akşam olsa bile koyulaşır her dakikada bile hormonlar fazla çalıştığı için herşey hızla artıyo çatlıycaz burda ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test bırakmadı evdeKız cidden yaaaa kaset testin yokmu akşam olsa bile koyulaşır her dakikada bile hormonlar fazla çalıştığı için herşey hızla artıyo çatlıycaz burda ya
Yok yaa bu direk bozuktu ahahhakız testleri yanlış mı yapıyon acaba
Yok yaa bu direk bozuktu ahahhakız testleri yanlış mı yapıyon acaba
Kuzum acil uzak burda tek hastane var gidemedim bendeeeKız bahtsız Bedevi gibisin şaka diyorum bu arada
Acile gitseydin keşke sağlık ocakları merkez sağlık sistemiyle çalışıyor yani kanların merkez var oraya gidiyor orada sonuçlanıyor ama herkesin sistemine geç düşüyor keşke acile gitseydin ya da merkezde bir tanıdıj olunca onlar hemen söylüyorlar bir kez sağlık ocağına kan verdim oda lanet bir şey di daha da vermem dedim ve vermiyorum da çok geç oluyır her şey işleyiş yavaş ne yazdık ki
Test bırakmadı evde
Ahahaha vallahş sesli kahkaha attım adres gönder sana hemen kargolayalımYok yaa bu direk bozuktu ahahha
Senden daha çok biz çarlıcaz söyle eşine gelirken getirsin yaYok yaa bu direk bozuktu ahahha
gerçekten yaSenden daha çok biz çarlıcaz söyle eşine gelirken getirsin ya
adetin geçti mi yaptırdın test yoksa daha varmı. inşallah Rabbim nasip etsin isteyen herkeseYok yaa bu direk bozuktu ahahha
Neyse sabah ola hayrola sen yine de e nabızdan bak aradaYok yaa bu direk bozuktu ahahha
Kuzum acil uzak burda tek hastane var gidemedim bendeee
Yok kuzum geçmedi daha varadetin geçti mi yaptırdın test yoksa daha varmı. inşallah Rabbim nasip etsin isteyen herkese
Onlarda bozuk çıkar ben sana söyliyimAhahaha vallahş sesli kahkaha attım adres gönder sana hemen kargolayalım
Sakaryalımısınız?Altınova saglık ocagı canım
Yok canım tekirdağSakaryalımısınız?
Aa burda da var Altınova sağlık ocağı heyecanlandım birdenYok canım tekirdağ
Yok kuzumAa burda da var Altınova sağlık ocağı heyecanlandım birden
Burdayım kuzum cıktımı sonucun
Erken gebelık tesfı aldıysan yap bence kuzumKuzular sabahı beklemekten başka çarem gerçekten kalmadı sabırla bekliycem artık
Kesin şimdi sabaha kadar da geçmez zamanOnlarda bozuk çıkar ben sana söyliyim