- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Kızlar merhaba hepinize Bugün klomenin 3.gügüdeyim ama nasıl şişlik yapıyor öyle karnım dav
Kuzum saglık ocagı diye öyle normalde 1.buçukAy hadi yaaaa çok uzun çıkartıyolar ben 1buçuk saatte aldım sonuçları hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba hepinize Bugün klomenin 3.gügüdeyim ama nasıl şişlik yapıyor öyle karnım dav
Kuzum saglık ocagı diye öyle normalde 1.buçukAy hadi yaaaa çok uzun çıkartıyolar ben 1buçuk saatte aldım sonuçları hep
Birazdan gidicem kuzumArasan mı aslında çünkü sisteme sonradan işliyorlar
Aminn aminn inşallah kuzuminşallah çıkacak canım ben umutluyum
Teyzesiiii seni beklemedeyizİnşallah cnm insallah bizde o duyguları tadacagiz... allah senden de razı olsun.. civcivimize iyi bak
Ay hadi bitsnem güzel haberlerle rabbim hepinize bu ay basip etsinnn valla iki canımla hergün burda hepinize duacı olmaya çalışıyorum rabbim benim ve bebeğimin sesini duysun yüzlerinizi hemencecik güldürsünBirazdan gidicem kuzum
Ay hadi bitsnem güzel haberlerle rabbim hepinize bu ay basip etsinnn valla iki canımla hergün burda hepinize duacı olmaya çalışıyorum rabbim benim ve bebeğimin sesini duysun yüzlerinizi hemencecik güldürsün
Aminnnn canım cümlemizden inşallah saat 4'1 geçe haber bekliyorumAAllah senden razı olsun kuzum benim aminn aminn kimsenin kucagı boş kalması
Kızlar şuan saglık ocagındayım sıra bekliyorumAminnnn canım cümlemizden inşallah saat 4'1 geçe haber bekliyorum
Ne zaman çıkacakmış sanki gen araştırması yaptırıyon heee sinir oldum bunca saattirDaha çıkmamışşş kızlar(
klomen Bittikten sonra doktora gittim ultrasonla bakıp söyledi canımAy ne canım.bende de yapıyor midrmağrısı..Bide canım klomen bittikten kaç gün sonra yumurtlama gördünüz yumurtlama testindr
İnşallah canımCanım sıkma canını ya dur bakalım allah büyük bekleyelim biraz daha
15 dk falan bekle dedi ya bekliyorumNe zaman çıkacakmış sanki gen araştırması yaptırıyon heee sinir oldum bunca saattir
Elim ayagım titriyor resmen cuma günüde kendi dokturuma randevu aldımNe zaman çıkacakmış sanki gen araştırması yaptırıyon heee sinir oldum bunca saattir
Ay hadi hayırlısı canım15 dk falan bekle dedi ya bekliyorum
Tamam dur sakin ol canım bi 15 dkk kalmış olacak allahın izniyle15 dk falan bekle dedi ya bekliyorum
ayy benim burda elim ayağım titredi yemin ederim ya çıksın bi an önceeElim ayagım titriyor resmen cuma günüde kendi dokturuma randevu aldım
Gerçekten yaaaa hala çıkmadııayy benim burda elim ayağım titredi yemin ederim ya çıksın bi an öncee