Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

AAllah senden razı olsun kuzum benim aminn aminn kimsenin kucagı boş kalması 😍🙏
Ay hadi bitsnem güzel haberlerle rabbim hepinize bu ay basip etsinnn valla iki canımla hergün burda hepinize duacı olmaya çalışıyorum rabbim benim ve bebeğimin sesini duysun yüzlerinizi hemencecik güldürsün🤲❤️

Ben aylarca burda her yorumu okumaktan gözlerim yoruluyordu sabahlara kaadar tek tek girip bakıyordum hepinizi çok iyi anlayanlardan birisiyim ben iki canımla hala burda hepinize dua ediyorum isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarıma ortak etmek istiyorum ama benimde sizlerden tek ricam lütfen morellerinizi yüksek tutun canım kadınlar stres etmeyin herşey güzel olacak hemde hiç ummadığınız anda size biraz morel vermek istedim içimden gelenleri yazdım hep duamızdasınız en kısa zamanda çift çizgileri birlikte görelim biz kadınız ve çok güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz bunu diyin ozaman herşey çok güzel olacak hiç bişi için pes etmeyin tek çizgi mi çıktı durmadan yola devam edin yılmadan pes etmeden çünkü yolun sonu ışık yolun sonu çicek ayağımız dikene batmadan cennete kavuşamayız bunu unutmayın her dikende daha güçlü olacaz❤️❤️❤️❤️

X