Ben regl oldum aşkım bugünde doktora gittim çok kafana yakıyor olumsuz düşünüyorsun dedi ara vermekde gerekebiliyor bazen sebepsiz inferlitide de dedi ama bu ay da deneyeceğiz klomeni mi aldım çarşamba günü başlıyorum haftaya pazartesi kontrole gideceğim bunların dışında birde corasprin yazdı niye bilmiyorum ama hiçbir şekilde 2 günde bir içeceğim Rabbim nasip ederse inşallah sen naptın nasıl gidiyor aşkım benimAşkımmmm benim allah razı olsun birçok şey senin de sayendebazen dönüp dönüp 10.gün olan testime verdiğin konuşmalara bakıyorum vay diyorum allah sana da sizlerede nasip etsin inşallah bu ay ya dur daha ümidini kesme sakın
Ya canım inann ki karnım balon gibi şişmiş geçen kullandığımda böyle değildiKlomen banada çok mide ağrısı ve gaz yapmıştı
Benimde geçen kullandığımda böyle değildi bende o haldeyimYa canım inann ki karnım balon gibi şişmiş geçen kullandığımda böyle değildi
Valla cnaım bende de bu ilk iğnem de olmuştu biliyomusun bende ilaca falan bağladım belki dedim o mu etki diye çünkü psikolojik olarak bi çok ilaç içiyoruz stres bende çok kötü olmuştum ama bence engel değil kesinliklecanım bir şey soracaktım ben. ilk iğne olduğu için eşim de ben de heyecanlıyız doktor bugün için ilişki önerdi daha önce yaşamadığımız problemler oldu mesela bende kuruluk gibi. tamamen heyecandan dolayı acaba bu kez olur mu diye kafa doluluğumuz oldu. stres olduk birlikteliği de sadece çocuk için yaptık gibi oldu. sence bunun gebeliğe engeli olabilir mi
Yaaa canım bu ay ara vermemekle çok iyi yapmışsın bu ayda kafanı sağıtarak devam et lütfen güzel sonuçlansınBen regl oldum aşkım bugünde doktora gittim çok kafana yakıyor olumsuz düşünüyorsun dedi ara vermekde gerekebiliyor bazen sebepsiz inferlitide de dedi ama bu ay da deneyeceğiz klomeni mi aldım çarşamba günü başlıyorum haftaya pazartesi kontrole gideceğim bunların dışında birde corasprin yazdı niye bilmiyorum ama hiçbir şekilde 2 günde bir içeceğim Rabbim nasip ederse inşallah sen naptın nasıl gidiyor aşkım benim
Kısmet değilmişYine negatif tabiki 12.gün
Valla cnaım bende de bu ilk iğnem de olmuştu biliyomusun bende ilaca falan bağladım belki dedim o mu etki diye çünkü psikolojik olarak bi çok ilaç içiyoruz stres bende çok kötü olmuştum ama bence engel değil kesinlikle
teşekkür ederim canım inşallah ilkte olur üçüncü günümdeyim dahaaValla cnaım bende de bu ilk iğnem de olmuştu biliyomusun bende ilaca falan bağladım belki dedim o mu etki diye çünkü psikolojik olarak bi çok ilaç içiyoruz stres bende çok kötü olmuştum ama bence engel değil kesinlikle
İkimiz içinde hayırlısı olsunBenimde geçen kullandığımda böyle değildi bende o haldeyim
Canımmm sıkma canını daha ilk iğne denemendi öyle düşün şimdi ikinci iğnen de ihtimal daha yüksek hem dur daha regl olmadın etmedin allah bu heran herşey olabilirYine negatif tabiki 12.gün
İnşallah canım benim ama ilk iğnede ihtimal biraz düşük oluyo ama inşallahhhh olur heran herşey olabilirteşekkür ederim canım inşallah ilkte olur üçüncü günümdeyim dahaa
olmazsa moralimi bozmam canım doktorum da söyledi yumurtaların büyüdüğünü görünce çok sevinmiştim aslında mizacı sert bi doktor olmamasına rağmen eğer döllenme olmazsa tüp bebek yaptırmışsın da tutmamış gibi üzülme reglin bitince gel demiştiİnşallah canım benim ama ilk iğnede ihtimal biraz düşük oluyo ama inşallahhhh olur heran herşey olabilir
Evet evet canım benim benim doktorumda aynısını söyledi bana ve öylede olduolmazsa moralimi bozmam canım doktorum da söyledi yumurtaların büyüdüğünü görünce çok sevinmiştim aslında mizacı sert bi doktor olmamasına rağmen eğer döllenme olmazsa tüp bebek yaptırmışsın da tutmamış gibi üzülme reglin bitince gel demiştiikinci denemede şans daha yüksek oluyormuş inşallah ilkte tutmazsa ikincide tutar yıpranmayız
Kalp atışını belki duyamayabilirsin bu ara biz 5. Haftada keseyi ve bebeği görmüştük hatta tanışsana ile kalp atışını göstermişti doktorum ışık gibi bir şey bir tanıyor bir sönüyor sesli olarakta 6. Haftada kalp atışını duymuştuk çok güzel şeyler ama duymadım vb stres yapma bthcg 1500 civarındayken bunlar mümkün oluyor perşembeye kadar yükselir ama 1500 bulmaz belki 2 günde 2 katı olarak hesapla ama haftaya hepsi mümkün olur Allah’ın izniyleYaaa canım bu ay ara vermemekle çok iyi yapmışsın bu ayda kafanı sağıtarak devam et lütfen güzel sonuçlansıngüzel haberler verin burda sizi bekliyoruz valla biz napalım sün kan cerdim yine 380.9 olmuş değerim perşembe doktor kontrolüm var bakalım biraz bekledik ki kalp atışına denk gelebiliriz birdaha git gel olmasın diye heycan dorukta
Benim ilkte tutmuştu beslenmene ve keyfine dikkat et ve düşünmemeye çalışteşekkür ederim canım inşallah ilkte olur üçüncü günümdeyim dahaa
Oldum canımKısmet değilmişdiğer aya inşallah kalırsın canım.Çatlama iğnesi oldun mu sen canım
Yarında kan vericem sabahCanımmm sıkma canını daha ilk iğne denemendi öyle düşün şimdi ikinci iğnen de ihtimal daha yüksek hem dur daha regl olmadın etmedin allah bu heran herşey olabilir
Bazıları ikiz bile oluyor.Birdenfazla yumurta oluşuyor falan.bazende tutmuyor gerçekten zo süreç allah yardımcımız olsunOldum canım
Ben korkudan test yapamıyorumYarında kan vericem sabah
Canım yaa bende Kasık ağrısı çok var inşallah regl olacağım için değildirEvet evet canım benim benim doktorumda aynısını söyledi bana ve öylede olduçok şükür o yüzden doktorunun söylediği gibi kendini üzme sakın aşılama değil tüp bebek değil ay hadi güzel sonuçlanır inşallah ya