Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ben regl oldum aşkım bugünde doktora gittim çok kafana yakıyor olumsuz düşünüyorsun dedi ara vermekde gerekebiliyor bazen sebepsiz inferlitide de dedi ama bu ay da deneyeceğiz klomeni mi aldım çarşamba günü başlıyorum haftaya pazartesi kontrole gideceğim bunların dışında birde corasprin yazdı niye bilmiyorum ama hiçbir şekilde 2 günde bir içeceğim Rabbim nasip ederse inşallah sen naptın nasıl gidiyor aşkım benim

Valla cnaım bende de bu ilk iğnem de olmuştu biliyomusun bende ilaca falan bağladım belki dedim o mu etki diye çünkü psikolojik olarak bi çok ilaç içiyoruz stres bende çok kötü olmuştum ama bence engel değil kesinlikle

Yaaa canım bu ay ara vermemekle çok iyi yapmışsın bu ayda kafanı sağıtarak devam et lütfen güzel sonuçlansıngüzel haberler verin burda sizi bekliyoruz vallabiz napalım sün kan cerdim yine 380.9 olmuş değerim perşembe doktor kontrolüm var bakalım biraz bekledik ki kalp atışına denk gelebiliriz birdaha git gel olmasın diye heycan dorukta

teşekkür ederim canım inşallah ilkte olur üçüncü günümdeyim dahaa

İnşallah canım benim ama ilk iğnede ihtimal biraz düşük oluyo ama inşallahhhh olur heran herşey olabilir
olmazsa moralimi bozmam canım doktorum da söyledi yumurtaların büyüdüğünü görünce çok sevinmiştim aslında mizacı sert bi doktor olmamasına rağmen eğer döllenme olmazsa tüp bebek yaptırmışsın da tutmamış gibi üzülme reglin bitince gel demişti ikinci denemede şans daha yüksek oluyormuş inşallah ilkte tutmazsa ikincide tutar yıpranmayız

Evet evet canım benim benim doktorumda aynısını söyledi bana ve öylede olduçok şükür o yüzden doktorunun söylediği gibi kendini üzme sakın aşılama değil tüp bebek değil ay hadi güzel sonuçlanır inşallah ya

Kalp atışını belki duyamayabilirsin bu ara biz 5. Haftada keseyi ve bebeği görmüştük hatta tanışsana ile kalp atışını göstermişti doktorum ışık gibi bir şey bir tanıyor bir sönüyor sesli olarakta 6. Haftada kalp atışını duymuştuk çok güzel şeyler ama duymadım vb stres yapma bthcg 1500 civarındayken bunlar mümkün oluyor perşembeye kadar yükselir ama 1500 bulmaz belki 2 günde 2 katı olarak hesapla ama haftaya hepsi mümkün olur Allah’ın izniyle

Canım yaa bende Kasık ağrısı çok var inşallah regl olacağım için değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…