O zaman olmuştur şimdi 430 440370 canım 29 aralıkta almıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman olmuştur şimdi 430 440370 canım 29 aralıkta almıştım
MuhtemelenO zaman olmuştur şimdi 430 440
Gebelik testi bile 20₺ olmuş sen ne zaman yapcan canım birsaha test?Muhtemelen
Klomen banada çok mide ağrısı ve gaz yapmıştıKizlar ya ben bu klomeni kullandım karnim cok şişti bir kereden
Bende bugün aradım 420 tl den 615 tl ye çıkmış. Çok sinir oldumİşler git gide zorlaşıyor gittigim doktor olmuş 700 tl muayenesi ilaçlara zam of off
canım bir şey soracaktım ben. ilk iğne olduğu için eşim de ben de heyecanlıyız doktor bugün için ilişki önerdi daha önce yaşamadığımız problemler oldu mesela bende kuruluk gibi. tamamen heyecandan dolayı acaba bu kez olur mu diye kafa doluluğumuz oldu. stres olduk birlikteliği de sadece çocuk için yaptık gibi oldu. sence bunun gebeliğe engeli olabilir miTeşekkür ederiz canımaminnn inşallah stres etmeden bu süreci yürütmek çok önemli insan biraz yıpranıyor ama şükrettim ben her negatifre yine rabbim daha fazla yormadı nasibimi bu ay mucize şeklinde gönderdi çok şükürdarısı isteyen dileyen herkesin başına
hayır canım. sigarayı azalttım onun dışında ekstra bir şey yapmadımEkstra takviye falan aldın ı canım.veya çörekotu bal tarçın kürü falan
Sabah yine yapıcam kuzu çarşambada kan vericem inşallahGebelik testi bile 20₺ olmuş sen ne zaman yapcan canım birsaha test?
Hangi şehir canımBende bugün aradım 420 tl den 615 tl ye çıkmış. Çok sinir oldum
Kocaeli canım senHangi şehir canım
Selamlar..merhaba brnim bir çocuğum var Allah'ım onun acısını yaşatmasın ömür sağlık versin inşallah ama 7 ay önce düşük yaptım sonrasında gebe kalamafım rahim filmi çektirdim olmadı şimdi dr klomen verdi tavsiyeleriniz nedir çok korkuyorum olmazsa diye artık o kadar yoruldum ki umut aramaktan kafama takmıyorum hiçbişeyr adepte olamıyorum.
CumartesiAnladım canım.Dmtorunne zaman gel dedi sana kontrol için
Banada şişkinlik ve gaz yapıyor çokKlomen banada çok mide ağrısı ve gaz yapmıştı
Tekirdağ canımKocaeli canım sen
Hangi yolla hamile kaldınız hayırlısı olsun bu arada gerçekten çok güzel bi duyguArkadaşlar 4.denemede hamile kalmayi basarabilen ve bu yollardan acı, gözyaşi, umut,hüsran, psikolojik baskı, maddi manevi zorluklarla gecmis biri olarak tek duam Allah hepinizi evladiniza kavustursun.. ve kimseye eksikligini yasatmasin, Annelik babalik duygusunu isteyen herkese tattirsin.Aile olmak,evlat sahibi olmak Puzzle in eksik parcasini bulmak gibi.. tamamlanmak gibi.. yaşadığınız onca uzuntu yipratici o surecler evladinizi kucagina aldiginizda son bulur ins...
Tüp bebek, darisi size olsun ins..Hangi yolla hamile kaldınız hayırlısı olsun bu arada gerçekten çok güzel bi duygu