Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Teşekkür ederiz canım🥰❤️aminnn inşallah stres etmeden bu süreci yürütmek çok önemli insan biraz yıpranıyor ama şükrettim ben her negatifre yine rabbim daha fazla yormadı nasibimi bu ay mucize şeklinde gönderdi çok şükür🤲darısı isteyen dileyen herkesin başına🥰❤️
canım bir şey soracaktım ben. ilk iğne olduğu için eşim de ben de heyecanlıyız doktor bugün için ilişki önerdi daha önce yaşamadığımız problemler oldu mesela bende kuruluk gibi. tamamen heyecandan dolayı acaba bu kez olur mu diye kafa doluluğumuz oldu. stres olduk birlikteliği de sadece çocuk için yaptık gibi oldu. sence bunun gebeliğe engeli olabilir mi

Ben hala adet olamadım s
merhaba brnim bir çocuğum var Allah'ım onun acısını yaşatmasın ömür sağlık versin inşallah ama 7 ay önce düşük yaptım 😔 sonrasında gebe kalamafım rahim filmi çektirdim olmadı şimdi dr klomen verdi tavsiyeleriniz nedir çok korkuyorum olmazsa diye artık o kadar yoruldum ki umut aramaktan kafama takmıyorum hiçbişeyr adepte olamıyorum.
Selamlar..

Ilk dogum sezeryan mi?

Benimde 2 tane gebeligim kimyasalla sonuçlandı sezeryan sonrasi.

Bende baktırdım birsey gorunmuyor dediler. Bu ay deniyorum bende digerleri kendiliğinden olusmustu.

Merhabalar ben de geçen ay sadece çatlatma ignesi denedim olmadı 4 yaşında bi oğluşum var hayırlısıyla bu ay bi aşılama deniycez yarın gonalf başlıyorum herkese rabbim gönlüne göre versin kızlar 😉

Arkadaşlar 4.denemede hamile kalmayi basarabilen ve bu yollardan acı, gözyaşi, umut,hüsran, psikolojik baskı, maddi manevi zorluklarla gecmis biri olarak tek duam Allah hepinizi evladiniza kavustursun.. ve kimseye eksikligini yasatmasin, Annelik babalik duygusunu isteyen herkese tattirsin.Aile olmak,evlat sahibi olmak Puzzle in eksik parcasini bulmak gibi.. tamamlanmak gibi.. yaşadığınız onca uzuntu yipratici o surecler evladinizi kucagina aldiginizda son bulur ins...🙏🤍

Arkadaşlar 4.denemede hamile kalmayi basarabilen ve bu yollardan acı, gözyaşi, umut,hüsran, psikolojik baskı, maddi manevi zorluklarla gecmis biri olarak tek duam Allah hepinizi evladiniza kavustursun.. ve kimseye eksikligini yasatmasin, Annelik babalik duygusunu isteyen herkese tattirsin.Aile olmak,evlat sahibi olmak Puzzle in eksik parcasini bulmak gibi.. tamamlanmak gibi.. yaşadığınız onca uzuntu yipratici o surecler evladinizi kucagina aldiginizda son bulur ins...🙏🤍
Hangi yolla hamile kaldınız hayırlısı olsun bu arada gerçekten çok güzel bi duygu

X