Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

kafamızı doldurmamaya çalışıyorum canım inşallah hayırla sonuçlanır bu yılın sonunda hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah

Benim ilkte tutmuştu beslenmene ve keyfine dikkat et ve düşünmemeye çalış
sağ ol canım düşünmemeye çalışıyorum onda problem yok ama dün ilişki önerdi doktor sadece bebek için yaptık gibi oldu stresliydi yani. bugün de ilişki önerdi inşallah dünki kadar stres olmayız

Evet evet doktorum da aynısını söyledi aşkım orsa yanıp sönen ışık gibi bile görsek bize yeter hayırlısı ile hafataya da duymaya razıyım 1500,civarında duyuluyomyş evet ay heycanlı şeyler çok garip duygular rabbim devamını getirsin sana da nasip etsin tez zaman dacanım sen sigara kullanıyormuydun ben kullanıyordum ama ince sigara kullanıyordum birden kesince çok geriliyorum strese giriyorum ara ara ya

Canım yaa bende Kasık ağrısı çok var inşallah regl olacağım için değildir
Canım valla bende de vardı kasık ağrısı vardı ama şuan hiç yok kaba etlerim ağrıyodu hiç unutamam yani o belirtileri insan anlıyo hiç olmayan şeyler oluyo vücudunda olanın aksine olmayan şeylerle karşılaştım ben

kafamızı doldurmamaya çalışıyorum canım inşallah hayırla sonuçlanır bu yılın sonunda hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah
Ayyy aminnn inşallah ballahi hiç aklını doldurma sakın stres erme sakın başka şeylere odaklanmaya çalış

Canım olsa idrarda çıkıyor zaten.Sen bilirsin
Canım doğru söylüyor varsa idrarımda çıkar boşuna damarlarına zarar verme bak ben 2 dir veriyorum hemşire y1 gün ara diye zorlandı idrarında görürsen az bile olsa onzaman hemen kana koşama olmasada bu kadar stres etme ilk iğnen daha ilk klomenin 2.sinde şansın %97 %98 o kadar yükseliyo düşün o nasibin belki öbür ay olacak bi adetni beklemallahın izniyle içini ferahlat

Ay ne biliyim canım ya

İlkinde yüzde kaç canım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…