kafamızı doldurmamaya çalışıyorum canım inşallah hayırla sonuçlanır bu yılın sonunda hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallahEvet evet canım benim benim doktorumda aynısını söyledi bana ve öylede olduçok şükür o yüzden doktorunun söylediği gibi kendini üzme sakın aşılama değil tüp bebek değil ay hadi güzel sonuçlanır inşallah ya
sağ ol canım düşünmemeye çalışıyorum onda problem yok ama dün ilişki önerdi doktor sadece bebek için yaptık gibi oldu stresliydi yani. bugün de ilişki önerdi inşallah dünki kadar stres olmayızBenim ilkte tutmuştu beslenmene ve keyfine dikkat et ve düşünmemeye çalış
Bilmiyorum valla canım yarın sabah kan vericemBazıları ikiz bile oluyor.Birdenfazla yumurta oluşuyor falan.bazende tutmuyor gerçekten zo süreç allah yardımcımız olsun
Ben yaptım ve bıktım yarın artık 13 kanda çıkar küçük bile olsaBen korkudan test yapamıyorumyarın yapıcam bakalım
Bence adetini bekle canım.olsa çıkardı zaten.yoksa yıpratıcı oluyor kan.her ay bende aynını yapıyordum artık adeti bekliyorum daha stressizBilmiyorum valla canım yarın sabah kan vericem
Vericem valla kuzum küçükte olsa çıkar benceBence adetini bekle canım.olsa çıkardı zaten.yoksa yıpratıcı oluyor kan.her ay bende aynını yapıyordum artık adeti bekliyorum daha stressiz
Bence adetini bekle canım.olsa çıkardı zaten.yoksa yıpratıcı oluyor kan.her ay bende aynını yapıyordum artık adeti bekliyorum daha stressiz
Canım olsa idrarda çıkıyor zaten.Sen bilirsinVericem valla kuzum küçükte olsa çıkar bence
Bilemedim yaCanım olsa idrarda çıkıyor zaten.Sen bilirsin
Evet evet doktorum da aynısını söyledi aşkım orsa yanıp sönen ışık gibi bile görsek bize yeter hayırlısı ileKalp atışını belki duyamayabilirsin bu ara biz 5. Haftada keseyi ve bebeği görmüştük hatta tanışsana ile kalp atışını göstermişti doktorum ışık gibi bir şey bir tanıyor bir sönüyor sesli olarakta 6. Haftada kalp atışını duymuştuk çok güzel şeyler ama duymadım vb stres yapma bthcg 1500 civarındayken bunlar mümkün oluyor perşembeye kadar yükselir ama 1500 bulmaz belki 2 günde 2 katı olarak hesapla ama haftaya hepsi mümkün olur Allah’ın izniyle
Ay inşallah güzel şeyler olur bitanem dualarımız seninleYarında kan vericem sabah
Ay inşallah çift görürsün kaçıncı gününBen korkudan test yapamıyorumyarın yapıcam bakalım
Canım valla bende de vardı kasık ağrısı vardı ama şuan hiç yok kaba etlerim ağrıyodu hiç unutamam yani o belirtileri insan anlıyo hiç olmayan şeyler oluyo vücudunda olanın aksine olmayan şeylerle karşılaştım benCanım yaa bende Kasık ağrısı çok var inşallah regl olacağım için değildir
Ayyy aminnn inşallah ballahi hiç aklını doldurma sakın stres erme sakın başka şeylere odaklanmaya çalışkafamızı doldurmamaya çalışıyorum canım inşallah hayırla sonuçlanır bu yılın sonunda hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah
Canım olsa idrarda çıkıyor zaten.Sen bilirsin
Canım doğru söylüyor varsa idrarımda çıkar boşuna damarlarına zarar verme bak ben 2 dir veriyorum hemşire y1 gün ara diye zorlandı idrarında görürsen az bile olsa onzaman hemen kana koşBilemedim ya
Ay ne biliyim canım yaCanım doğru söylüyor varsa idrarımda çıkar boşuna damarlarına zarar verme bak ben 2 dir veriyorum hemşire y1 gün ara diye zorlandı idrarında görürsen az bile olsa onzaman hemen kana koşama olmasada bu kadar stres etme ilk iğnen daha ilk klomenin 2.sinde şansın %97 %98 o kadar yükseliyo düşün o nasibin belki öbür ay olacak bi adetni beklemallahın izniyle içini ferahlat
Veriyim kafam rahatlasınAy ne biliyim canım ya
Tabi cnm sen nasıl rahat edeceksenVeriyim kafam rahatlasın
İlkinde yüzde kaç canım pekiCanım doğru söylüyor varsa idrarımda çıkar boşuna damarlarına zarar verme bak ben 2 dir veriyorum hemşire y1 gün ara diye zorlandı idrarında görürsen az bile olsa onzaman hemen kana koşama olmasada bu kadar stres etme ilk iğnen daha ilk klomenin 2.sinde şansın %97 %98 o kadar yükseliyo düşün o nasibin belki öbür ay olacak bi adetni beklemallahın izniyle içini ferahlat
Bana %14 dedi canım ilk denemeİlkinde yüzde kaç canım peki
canım yumurta çatlamış dimi ovülasyon yaptım da biraz önceAyyy aminnn inşallah ballahi hiç aklını doldurma sakın stres erme sakın başka şeylere odaklanmaya çalış