Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum hayırlısınla tüm isteyenlere versin rabbim bizlerede annem hep der kuzum insan hissediyormuş belirti aramamak gerekiyor cok haklısın vallahiCanım kızlar bugün yine değer verdim 380.9 çıktı ve 0 belirtim var ne miğde bulantım ne kasık ağrım kaldı ne halsizliğim ne uyku hali hiç bir belirti yok size demek istediğim bu süreçte belirti arayıp kendinizi lütfen strese sokmayın ben aylarca deli olmuştum şu belirti gebelik mi bu gebelik mi tek belirti ne olacak size söyliyim rabbim içinize o hissi verecek ve ben gebeyim diceksin bunu birisi bana dese inanmazdım asla ama lütfen kendinizi strese sokup süreciniİ kötü etkilemeyin
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum hayırlısınla tüm isteyenlere versin rabbim bizlerede annem hep der kuzum insan hissediyormuş belirti aramamak gerekiyor cok haklısın vallahiCanım kızlar bugün yine değer verdim 380.9 çıktı ve 0 belirtim var ne miğde bulantım ne kasık ağrım kaldı ne halsizliğim ne uyku hali hiç bir belirti yok size demek istediğim bu süreçte belirti arayıp kendinizi lütfen strese sokmayın ben aylarca deli olmuştum şu belirti gebelik mi bu gebelik mi tek belirti ne olacak size söyliyim rabbim içinize o hissi verecek ve ben gebeyim diceksin bunu birisi bana dese inanmazdım asla ama lütfen kendinizi strese sokup süreciniİ kötü etkilemeyin
Kuzum sakın üzme kendını pes etmicez hemen Rabbimin vardır bır bıldıgı zamanı gelince olucakk sakın modunu düşürme canım benimKıxlar günaydın bugün ignemin 11.günü ve kocamın bir negatif şaka gibi ya midem bile bulanıyor çok morelim bozuldu çok kötüyüm
Ohh şuan öyle içim rahatladı kiii teşekkür ederimmmmBen0 belirti ile gebe kaldım ve hala belirtim yok ne kasık ne karın ne göğüs ne bulantı hiç 5. Haftaya gidiyorum 0 belirti o yüzden belirti aramamak lazımmış bende burda ayşarca deli olmuştum içini ferah tut sadece canım
Aynen öyle bitanemmm bak sen en başından beri biliyosun bizi artık hiç belirti yok hele sen bisaha kendine stres et vallahi seni gebertirimAllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum hayırlısınla tüm isteyenlere versin rabbim bizlerede annem hep der kuzum insan hissediyormuş belirti aramamak gerekiyor cok haklısın vallahi
Evet canım inan bana işk iğnemde ama öyle böyle belirti yoktu artık kusmadığımmı kalmıştı baş dönmelerimi ilkti ya işte tamamen psikolojik şuan hiç bi belirtim yok sakın kendini dinleyip stres etme skain geçir günlerini bak ozaman nası bebeğin seninle olacakOhh şuan öyle içim rahatladı kiii teşekkür ederimmmm
16.güne kadar sansım varmış beklemedeyimAllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum hayırlısınla tüm isteyenlere versin rabbim bizlerede annem hep der kuzum insan hissediyormuş belirti aramamak gerekiyor cok haklısın vallahi
Kuzum sakın üzme kendını pes etmicez hemen Rabbimin vardır bır bıldıgı zamanı gelince olucakk sakın modunu düşürme canım benim
Haklısın askım valla senı dinlicem bundan sonraAynen öyle bitanemmm bak sen en başından beri biliyosun bizi artık hiç belirti yok hele sen bisaha kendine stres et vallahi seni gebertirimno stres yes bebiş
Bekle kuzum hiç belli olmaz tabiki kaç gün var regle16.güne kadar sansım varmış beklemedeyim
Yaa o kadar tatlısınız kii çok sağolunnnEvet canım inan bana işk iğnemde ama öyle böyle belirti yoktu artık kusmadığımmı kalmıştı baş dönmelerimi ilkti ya işte tamamen psikolojik şuan hiç bi belirtim yok sakın kendini dinleyip stres etme skain geçir günlerini bak ozaman nası bebeğin seninle olacakrica ederim dığruları söylemek görevim burda sakın birisine bakıp aa onda oldu bende yok kesin değilim deme demeyin bu konuda netim çünkü her insanın vücudu ve biyolojisi çok farklı içini ferah tur kuzum o yüzden
Evet canım bekle sakın stres etme bak beni dinleee16.güne kadar sansım varmış beklemedeyim
Ne demek biraz içinizi rahatlattıysak ben ve civcivim ne mutlu bize dualarımıza sizi de dahil ettikYaa o kadar tatlısınız kii çok sağolunnn
Anladım canım.Dmtorunne zaman gel dedi sana kontrol içinYok cnm birde folik asit aliyorum sadece benimde 3. Gün bugün klomenin
Pkos oldugu için belirsiz canım en son 15 aralıkta oldumBekle kuzum hiç belli olmaz tabiki kaç gün var regle
Anladım kuzum dört beş gün daha bekle bakalımPkos oldugu için belirsiz canım en son 15 aralıkta oldum
İşler git gide zorlaşıyor gittigim doktor olmuş 700 tl muayenesi ilaçlara zam of offAnladım kuzum dört beş gün daha bekle bakalım
Sorma canım benımde doktorum zamlanmış çatlatma iğnesi ne kadardı en son aldıgındaİşler git gide zorlaşıyor gittigim doktor olmuş 700 tl muayenesi ilaçlara zam of off
370 canım 29 aralıkta almıştımSorma canım benımde doktorum zamlanmış çatlatma iğnesi ne kadardı en son aldıgında
Canım kızlar bugün yine değer verdim 380.9 çıktı ve 0 belirtim var ne miğde bulantım ne kasık ağrım kaldı ne halsizliğim ne uyku hali hiç bir belirti yok size demek istediğim bu süreçte belirti arayıp kendinizi lütfen strese sokmayın ben aylarca deli olmuştum şu belirti gebelik mi bu gebelik mi tek belirti ne olacak size söyliyim rabbim içinize o hissi verecek ve ben gebeyim diceksin bunu birisi bana dese inanmazdım asla ama lütfen kendinizi strese sokup süreciniİ kötü etkilemeyin