Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum hayırlısınla tüm isteyenlere versin rabbim bizlerede annem hep der kuzum insan hissediyormuş belirti aramamak gerekiyor cok haklısın vallahi

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum hayırlısınla tüm isteyenlere versin rabbim bizlerede annem hep der kuzum insan hissediyormuş belirti aramamak gerekiyor cok haklısın vallahi
Kıxlar günaydın bugün ignemin 11.günü ve kocamın bir negatif şaka gibi ya midem bile bulanıyor çok morelim bozuldu çok kötüyüm
Kuzum sakın üzme kendını pes etmicez hemen Rabbimin vardır bır bıldıgı zamanı gelince olucakk sakın modunu düşürme canım benim

Ohh şuan öyle içim rahatladı kiii teşekkür ederimmmm

Kizlar ya ben bu klomeni kullandım karnim cok şişti bir kereden

Aynen öyle bitanemmm bak sen en başından beri biliyosun bizi artık hiç belirti yok hele sen bisaha kendine stres et vallahi seni gebertirimno stres yes bebiş

Ohh şuan öyle içim rahatladı kiii teşekkür ederimmmm
Evet canım inan bana işk iğnemde ama öyle böyle belirti yoktu artık kusmadığımmı kalmıştı baş dönmelerimi ilkti ya işte tamamen psikolojik şuan hiç bi belirtim yok sakın kendini dinleyip stres etme skain geçir günlerini bak ozaman nası bebeğin seninle olacakrica ederim dığruları söylemek görevim burdasakın birisine bakıp aa onda oldu bende yok kesin değilim deme demeyin bu konuda netim çünkü her insanın vücudu ve biyolojisi çok farklı içini ferah tur kuzum o yüzden

16.güne kadar sansım varmış beklemedeyim

Yaa o kadar tatlısınız kii çok sağolunnn

Yaa o kadar tatlısınız kii çok sağolunnn
Ne demek biraz içinizi rahatlattıysak ben ve civcivim ne mutlu bize dualarımıza sizi de dahil ettik ümitsizlik ve stres bu süreçte en kötü şey en iyi anlayanlardan birisiyim çünkü aylarımı geçirdim bu forum da girmediğim konu okumadığım yorum kalmadı ini ferah tut nasibini rabbim en kısa zaman da kavuştaracaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…