Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Evet evet canım benim benim doktorumda aynısını söyledi bana ve öylede oldu🥰❤️çok şükür😇 o yüzden doktorunun söylediği gibi kendini üzme sakın aşılama değil tüp bebek değil ay hadi güzel sonuçlanır inşallah ya🥰❤️
kafamızı doldurmamaya çalışıyorum canım inşallah hayırla sonuçlanır bu yılın sonunda hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah 🥰❤️

Benim ilkte tutmuştu beslenmene ve keyfine dikkat et ve düşünmemeye çalış 🫶🏻
sağ ol canım düşünmemeye çalışıyorum onda problem yok ama dün ilişki önerdi doktor sadece bebek için yaptık gibi oldu stresliydi yani. bugün de ilişki önerdi inşallah dünki kadar stres olmayız

Kalp atışını belki duyamayabilirsin bu ara biz 5. Haftada keseyi ve bebeği görmüştük hatta tanışsana ile kalp atışını göstermişti doktorum ışık gibi bir şey bir tanıyor bir sönüyor sesli olarakta 6. Haftada kalp atışını duymuştuk çok güzel şeyler ama duymadım vb stres yapma bthcg 1500 civarındayken bunlar mümkün oluyor perşembeye kadar yükselir ama 1500 bulmaz belki 2 günde 2 katı olarak hesapla ama haftaya hepsi mümkün olur Allah’ın izniyle 🫶🏻
Evet evet doktorum da aynısını söyledi aşkım orsa yanıp sönen ışık gibi bile görsek bize yeter hayırlısı ile🥰 hafataya da duymaya razıyım 1500,civarında duyuluyomyş evet ay heycanlı şeyler çok garip duygular rabbim devamını getirsin sana da nasip etsin tez zaman da🥰❤️canım sen sigara kullanıyormuydun ben kullanıyordum ama ince sigara kullanıyordum birden kesince çok geriliyorum strese giriyorum ara ara ya😩

Canım yaa bende Kasık ağrısı çok var inşallah regl olacağım için değildir😪
Canım valla bende de vardı kasık ağrısı vardı ama şuan hiç yok kaba etlerim ağrıyodu hiç unutamam yani o belirtileri insan anlıyo hiç olmayan şeyler oluyo vücudunda olanın aksine olmayan şeylerle karşılaştım ben

kafamızı doldurmamaya çalışıyorum canım inşallah hayırla sonuçlanır bu yılın sonunda hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah 🥰❤️
Ayyy aminnn inşallah ballahi hiç aklını doldurma sakın stres erme sakın başka şeylere odaklanmaya çalış🥰❤️

Canım olsa idrarda çıkıyor zaten.Sen bilirsin
Canım doğru söylüyor varsa idrarımda çıkar boşuna damarlarına zarar verme bak ben 2 dir veriyorum hemşire y1 gün ara diye zorlandı idrarında görürsen az bile olsa onzaman hemen kana koş❤️ama olmasada bu kadar stres etme ilk iğnen daha ilk klomenin 2.sinde şansın %97 %98 o kadar yükseliyo düşün o nasibin belki öbür ay olacak bi adetni beklemallahın izniyle içini ferahlat🥰❤️

Canım doğru söylüyor varsa idrarımda çıkar boşuna damarlarına zarar verme bak ben 2 dir veriyorum hemşire y1 gün ara diye zorlandı idrarında görürsen az bile olsa onzaman hemen kana koş❤️ama olmasada bu kadar stres etme ilk iğnen daha ilk klomenin 2.sinde şansın %97 %98 o kadar yükseliyo düşün o nasibin belki öbür ay olacak bi adetni beklemallahın izniyle içini ferahlat🥰❤️
Ay ne biliyim canım ya

İlkinde yüzde kaç canım peki

X