Bende 8 9 gun sonra yaparim kuzum inşallah dayanabilirimValla canım 10. Günde silikle öğrenen çok en geç 14 üne kadar görürsek vardır yoksa yoktur bende 7 gün sonra yaparım zaten ovulasyon la takip ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 8 9 gun sonra yaparim kuzum inşallah dayanabilirimValla canım 10. Günde silikle öğrenen çok en geç 14 üne kadar görürsek vardır yoksa yoktur bende 7 gün sonra yaparım zaten ovulasyon la takip ediyorum
Oylede aklımızda böylede canım napalim ama hiç umut yok içimde iki kere oldum ee bütün belirtileri yaşadım ama olmadı insan inanamıyorBende 8 9 gun sonra yaparim kuzum inşallah dayanabilirim
İgne vuruldunmu canimBir kez femara kullanıp şuan inofolic combi ye başladım kızlar hellüü
Ben pozitif gorsem bile inanamam kuzum gerçekten umudunu kesme takdir Allahin cunkuOylede aklımızda böylede canım napalim ama hiç umut yok içimde iki kere oldum ee bütün belirtileri yaşadım ama olmadı insan inanamıyor
Aynen canım hayırlısı artık elimizden gelini yapıyoruz vallahi bugün 3 kere deneme yaptik salcam artıkBen pozitif gorsem bile inanamam kuzum gerçekten umudunu kesme takdir Allahin cunku
Aynen kuzum progestan iciyormusun senAynen canım hayırlısı artık elimizden gelini yapıyoruz vallahi bugün 3 kere deneme yaptik salcam artık
Geçen iki iğnede ilk doktorum vermişti ama bu vermedi rahmin güzel dedi bilmiyorum canım kullanmıyorum bu ay folik asit içiyorumAynen kuzum progestan iciyormusun sen
Benin doktorum onu hic biraktirmiyor kuzum benimde ince degil rahimim ama gebelikte gerekli bir hormon oldugu icin tedbir amacli kullandiriyorGeçen iki iğnede ilk doktorum vermişti ama bu vermedi rahmin güzel dedi bilmiyorum canım kullanmıyorum bu ay folik asit içiyorum
Valla bilmiyorum canım ya hayırlısı bakalımBenin doktorum onu hic biraktirmiyor kuzum benimde ince degil rahimim ama gebelikte gerekli bir hormon oldugu icin tedbir amacli kullandiriyor
Su günler cabuk gecsin tek dilegimValla bilmiyorum canım ya hayırlısı bakalım
Aynen canım insanın içi içine sigmiyor hep aynı duygular bu ay düşünmicem diyorum olmuyorSu günler cabuk gecsin tek dilegim
Elinden geldigi kadar sakin olmaya calis kafani dağıtcak birseyler bul ben oyle yapıyorum hergune bir plan yap Allahtanda sabir icin dua Allahin izniyle atlatcaz az kaldi dualarimdasin❤Aynen canım insanın içi içine sigmiyor hep aynı duygular bu ay düşünmicem diyorum olmuyor
Sende benim canım Allah'ım hepimize nasip etsinElinden geldigi kadar sakin olmaya calis kafani dağıtcak birseyler bul ben oyle yapıyorum hergune bir plan yap Allahtanda sabir icin dua Allahin izniyle atlatcaz az kaldi dualarimdasin❤
Benimde üçüncü iğnem bu ayda olmayabilir ama aşılama flaan denedinizmiSelam kızlar, ne durumdasınız var mı pozitifi gören
Beni 3 çatlatma iğnesinden sonra doktor tüp bebeğe yönlendirdi. Onda da tutsa bile düşme riski çok yüksek
Bu ay biraz ara verip hem dinlenip araştırıcam hemde parayı toplamaya çalışıcam. 40-50 bini bulur dedi
Çok zor ağır bir imtihan. Rabbim yardımcımız olsun
Doktor senin için aşılama zaman ve para kaybı olur dedi. Tutma ihtimali çok düşük dedi.Benimde üçüncü iğnem bu ayda olmayabilir ama aşılama flaan denedinizmi
Biz 4 kuzen peşpeşe evlendik. İkisinin doğdu bebeği biri de hamile.Benimde üçüncü iğnem bu ayda olmayabilir ama aşılama flaan denedinizmi
Hic sorma benimde öyle napalim bizim imtihanımiz buymuş diyorum bir yıl oluyor bir hafta sonra evlenliBiz 4 kuzen peşpeşe evlendik. İkisinin doğdu bebeği biri de hamile.
Bir tek benim olmadı nasip
Sen naptın canım belirti varmı hiçElinden geldigi kadar sakin olmaya calis kafani dağıtcak birseyler bul ben oyle yapıyorum hergune bir plan yap Allahtanda sabir icin dua Allahin izniyle atlatcaz az kaldi dualarimdasin❤