Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım inşallah hayırlısı bakalımAma olsun muhabbet ediyoruz bence bu sekilde daha guzel oluyor belkide guzel haberleri hepbirlikte alirix oyle daha guzel bence kac aydir burda herseyimizi paylasiyoruz
Bakiyim kuzum kacmisKızlar bu arada testesteron değerini z kaç sizin
Senin 0.46mi kuzumBakiyim kuzum kacmis
Total testesteron mu canım benim 0.97Ben baktım 46.bana yüksek geldi gibi aralıkta en yüksek 60 yazıyor ama yinede kadınlarda düşük daha iyi demi
.
Bu arada canım estrodiol ne demek ya ben şimdi iğne vurulmadan hemen önce doktorum bunu istedi baktı 244 çıktı tam istediğim gibi vücut birşey salgiliyo dedi anlamadımBenimde boyle kuzum
Onu bilmiyorum kuzum ama oda gunden gune degisiyordur yani regl doneminde farklidir regliden sonra farklidir yumurtlamada farklidir diye düşünüyorumBu arada canım estrodiol ne demek ya ben şimdi iğne vurulmadan hemen önce doktorum bunu istedi baktı 244 çıktı tam istediğim gibi vücut birşey salgiliyo dedi anlamadım
Büyük ihtimalle canım vardır bir bildikleriOnu bilmiyorum kuzum ama oda gunden gune degisiyordur yani regl doneminde farklidir regliden sonra farklidir yumurtlamada farklidir diye düşünüyorum
Sen reglin 3.Gunundemi yaptirdin kuzumBüyük ihtimalle canım vardır bir bildikleri
Canımm hayırlı olsun grup öncelşkle güzel haberlere inşallah
Canım regl zamanı 29 çıktı iğne günü 244 çıktı bide söyle canım benim daha regl dönemimin 7. günüydüSen reglin 3.Gunundemi yaptirdin kuzum
Kuzum 0.46 miBen baktım 46.bana yüksek geldi gibi aralıkta en yüksek 60 yazıyor ama yinede kadınlarda düşük daha iyi demi
.
Yok canım 46 bildiğimizKuzum 0.46 mi
Ne zaman yaptirdin en son kuzum killanma problemi varmi pekiYok canım 46 bildiğimiz
Geçen sene.Yarın tesrar baktıracamNe zaman yaptirdin en son kuzum killanma problemi varmi peki