Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Selam kızlar, ne durumdasınız var mı pozitifi gören🥰🥰

Beni 3 çatlatma iğnesinden sonra doktor tüp bebeğe yönlendirdi. Onda da tutsa bile düşme riski çok yüksek😮‍💨

Bu ay biraz ara verip hem dinlenip araştırıcam hemde parayı toplamaya çalışıcam. 40-50 bini bulur dedi 🥲

Çok zor ağır bir imtihan. Rabbim yardımcımız olsun🙁🙁
Kuzum bende asilama dusunuyorum doktorumda uc kez daha deneyelim diyor doktorumda olmazsa asilama yapmaya gerek yok esten yana sorun olursa asilama teraftariyim diyor
Sen naptın canım belirti varmı hiç
Yok kuzum senin varmi bol bol dinleniyorum belirti icin cok erken bence

Kuzum bende asilama dusunuyorum doktorumda uc kez daha deneyelim diyor doktorumda olmazsa asilama yapmaya gerek yok esten yana sorun olursa asilama teraftariyim diyor

Yok kuzum senin varmi bol bol dinleniyorum belirti icin cok erken bence
Bende dinleniyorum canım yok daha bakalım eşim Allah razı olsun bulaşıkları yıkıyor çamaşırları yıkayıp seriyor süpürge tutuyor valla olmayınca utanıyorum onun yüzüne bakmaya 🥲

Bende dinleniyorum canım yok daha bakalım eşim Allah razı olsun bulaşıkları yıkıyor çamaşırları yıkayıp seriyor süpürge tutuyor valla olmayınca utanıyorum onun yüzüne bakmaya 🥲
Ayni sekil benimkide izne cikti olsun kuzum napalim evlilik tek tarafli yapilan birsey degilki oyle dusunme kendini suclama her zaman yardimci olmalari gerekiyor zaten

1 tane yumurta oluşmuş dedi.umarım tutar

X