Baktir kuzum bence ona tekrar belki laboratuvar hatasi vardirGeçen sene.Yarın tesrar baktıracam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktir kuzum bence ona tekrar belki laboratuvar hatasi vardirGeçen sene.Yarın tesrar baktıracam
O yumurtladiğini gösteren hormon canım onun yüksek olmasi yumurtlamanın oldupunu gösteriyor ondan öyle demiş :)Bu arada canım estrodiol ne demek ya ben şimdi iğne vurulmadan hemen önce doktorum bunu istedi baktı 244 çıktı tam istediğim gibi vücut birşey salgiliyo dedi anlamadım
Günaydın canımGünaydin kızlar
Büyüdü bence inşallah canım bnm caniçim telaşlanmaYarın kontrolüm var kızlar inşallah yumurta büyümüş tür güzelce.Dua edin nolur ben sizlere hep ediyorum bu ay inşallah hepimiz gebe kalırız hayırlısula
Anladım canım teşekkür ederimO yumurtladiğini gösteren hormon canım onun yüksek olmasi yumurtlamanın oldupunu gösteriyor ondan öyle demiş :)
Kuzum buyumustur hic merak etmeYarın kontrolüm var kızlar inşallah yumurta büyümüş tür güzelce.Dua edin nolur ben sizlere hep ediyorum bu ay inşallah hepimiz gebe kalırız hayırlısula
Kuzu bak dün çok koyuydu bugün silindi iğne etkisi geçiyor demekki ama çok erken ya bu kadar çabuk geçmemesi lazımdıKuzum buyumustur hic merak etme
Kuzum kaçıncı gun ama bu beta olcmuyor sonucta bence yumurtan catladigi icin oyke gorunuyorKuzu bak dün çok koyuydu bugün silindi iğne etkisi geçiyor demekki ama çok erken ya bu kadar çabuk geçmemesi lazımdı
İğneyle birlikte 4 oluyor canım bugünKuzum kaçıncı gun ama bu beta olcmuyor sonucta bence yumurtan catladigi icin oyke gorunuyor
Catlamis yumurtan kuzum iste bol bol degerlendirme yap igne gununu sayma benceİğneyle birlikte 4 oluyor canım bugün
Hayırlısı kuzum çok değerlendirdik ya inşallah olur ilk 10. Saat değerlendirdik sonra 36. Saat sonra 42. Saat sonra 50. Saat inşallah tutar hepimiz mutlu haberi alalımCatlamis yumurtan kuzum iste bol bol degerlendirme yap igne gununu sayma bence
İnsallah canim ya ben catladigini akintidan anladim ve hafif agri oldu o kadarHayırlısı kuzum çok değerlendirdik ya inşallah olur ilk 10. Saat değerlendirdik sonra 36. Saat sonra 42. Saat sonra 50. Saat inşallah tutar hepimiz mutlu haberi alalım
Ben pek akıntı görmem normaldede canım zaten pek anlamamİnsallah canim ya ben catladigini akintidan anladim ve hafif agri oldu o kadar
Bende gormuyordum kuzum ama bu sefer geldi sabah beste 36.Saat doldu benimBen pek akıntı görmem normaldede canım zaten pek anlamam
Hayırlısı kuzum inşallah bir an önce güzel haberler alalımBende gormuyordum kuzum ama bu sefer geldi sabah beste 36.Saat doldu benim
İnsallah canim ya sen ne zaman test yapcaksin doktorum 10gun sonra yap dedi bana ama erken degilmi senceHayırlısı kuzum inşallah bir an önce güzel haberler alalım
Valla canım 10. Günde silikle öğrenen çok en geç 14 üne kadar görürsek vardır yoksa yoktur bende 7 gün sonra yaparım zaten ovulasyon la takip ediyorumİnsallah canim ya sen ne zaman test yapcaksin doktorum 10gun sonra yap dedi bana ama erken degilmi sence