- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
Senin kaçtı canımKac mm kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaçtı canımKac mm kuzum
Cok iyi kuzum insallah pes pese guzel haberler aliriz burda21 mm dedi canım
Biri 17 biri 19 du askim bunu dedigi gunun ertesi aksami igne oldum reglimin 10. Gununde iki. Mm daha buyume olmustur diye düşünüyorum bir gun gecti cunku asiri halsizlik var bendede biraksalar aksama kadar uyurum kalkmam igne etkisi sanirimSenin kaçtı canım
1.5mm oluyor günde ortalama canımBiri 17 biri 19 du askim bunu dedigi gunun ertesi aksami igne oldum reglimin 10. Gununde iki. Mm daha buyume olmustur diye düşünüyorum bir gun gecti cunku asiri halsizlik var bendede biraksalar aksama kadar uyurum kalkmam igne etkisi sanirim
Olmustur diye düşünüyorum kuzum iste olmasa bile boyutlari iyiydi zaten yeterli dedi doktorum1.5mm oluyor günde ortalama canım
Öyle öyle canım.gayet iyi boyutlar.inşaklah tutar bu sefer hepimizinOlmustur diye düşünüyorum kuzum iste olmasa bile boyutlari iyiydi zaten yeterli dedi doktorum
Ne zaman iğne oldun oekiBiri 17 biri 19 du askim bunu dedigi gunun ertesi aksami igne oldum reglimin 10. Gununde iki. Mm daha buyume olmustur diye düşünüyorum bir gun gecti cunku asiri halsizlik var bendede biraksalar aksama kadar uyurum kalkmam igne etkisi sanirim
İnşallah Canim yaÖyle öyle canım.gayet iyi boyutlar.inşaklah tutar bu sefer hepimizin
11 martta oldum kuzum aksamm besteNe zaman iğne oldun oeki
Aaa 5 gün geçmiş bile11 martta oldum kuzum aksamm beste
Evet canim ama igne gununu saymiyorum cunku sabah vurulmadim aksamdiAaa 5 gün geçmiş bile
Tabi canım.zaten iğne ertesi gün ilişki oluyor.saymamak lazımEvet canim ama igne gununu saymiyorum cunku sabah vurulmadim aksamdi
Ben bu ay hic bos gecmedim kuzum bir oncede oldu igne günüde doktorum oyle dedi bana ama ilk gun catlama olmadigi icin saymaya gerek yok benceTabi canım.zaten iğne ertesi gün ilişki oluyor.saymamak lazım
Femara mi aldın sen canımBen bu ay hic bos gecmedim kuzum bir oncede oldu igne günüde doktorum oyle dedi bana ama ilk gun catlama olmadigi icin saymaya gerek yok bence
Evet kuzum femaraFemara mi aldın sen canım
Femara daha etkili demi.günde 2 kez mi alıyorsunEvet kuzum femara
Evet kuzum iki kez aldim gecen ay bir kez aldim bi ay iki kez onerdi oyle aldimFemara daha etkili demi.günde 2 kez mi alıyorsun
Canım sen yarın sabah ilk idrarla yine yap.imşallah koyulaşcak zaten.bizede dua et nolurEvet kuzum femara
Ay bebegim inşallah ya ezana kalktigimda hemen yapiyorum zaten ilk idrarla kuzumCanım sen yarın sabah ilk idrarla yine yap.imşallah koyulaşcak zaten.bizede dua et nolur