Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Hayırlısı olsun canım birşey sorucam bu gonalf iğne nasıl birşey biraz bilgi verebilirmisin ne rahatsızlığı olunca yapılıyor ben iki ovitrelle vuruldum tutmadı ondan soruyorum
Saol canım. GonalF yumurtlatma iğnesi kuzum. Kalem şeklinde iğne. İnsulun ignesine benziyor hatta. İnfertilite tedavisinde, Tüp bebek, asilama ve normal yolla kullanılıyor. Bende pco ve pıhtılaşma vardı. Bundan önce 2 kez daha hamile kaldım ama boş gebelikle sonuçlandı. Bu kez Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz diyelim 🤲🏻

Kuzu benim belim çatlayacak gibi ağrıyordu. Göğüslerim aşırı hassaslasmisti. Ağrısı böyle sürekli giren iğneli sancılar gibiydi. Şükür geçti bunlar ama şimdi de aşırı şişkinlik ve nefes darlığı yaşıyorum
Anladim cnm bnmde adet olacakmisim gibi ağrı geliyor da ara sıra ondam sordum

Saol canım. GonalF yumurtlatma iğnesi kuzum. Kalem şeklinde iğne. İnsulun ignesine benziyor hatta. İnfertilite tedavisinde, Tüp bebek, asilama ve normal yolla kullanılıyor. Bende pco ve pıhtılaşma vardı. Bundan önce 2 kez daha hamile kaldım ama boş gebelikle sonuçlandı. Bu kez Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz diyelim 🤲🏻
Anladım canım benim hiç gebelik olmadı belki bana uygun değildir

Günaydın kızlar bir şey soracağım ben 16’sında regl oldum ayın 20’sinde bitti. O bugün saba pembemsi kan gibi bir şey gördüm hem kahverengi gibi hem de böyle pembemsi ama kırmızı değil bu nedir acaba bilen var mı

Arkadaşlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum 14. Şubatta transfer oldum dün yani transfer günü hariç 9. Gün beta hcg 50 çıktı. Dünden beri çok düşük diye korkuyorum. Sizce nasıl ?

Merhaba
16 Ocak son adet tarihim 29 gün sonra regl olmam gerekiyordu yani 13 Şubat falan regl olmadım 5gün geçtikten sonra yani 16 Şubatta idrar testim pozitifti 20 şubatta bthcg 77 çıktı 23 şubatta tekrar kan verdim 106 çıktı. Sanki çok yavaş ilerliyor böyle olan var mı acaba bi lekelenme falan olmadı bu durumu yaşayan var mı 😔

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz.Cocuk düşündüğümüz için iki ay önce doğum kontrol hapını bıraktım,doktor adetin düzensiz olabilir dedi,iki aydır adet olmuyorum,defalarc test yaptım evde net negatif çıktı,ama doktorum adet söktürücü vermeden illa HCG baktı.adet söktürücü düşük yapabilir dedi.beta hcg 0.436 çıktı gebelik yok dedi ilacı verdi.İcime kuşku düştü başka doktora danistim kullan ilacı dedi.Ama gebelik düşündüğüm için ilk gebelik testi yaptığında 0.1 çıkmıştı ve negatifler hep öyle çıkar diye biliyorum.Neyse iki doktor onaylayinca içtim ilacı,ilaç biteli iki gün oldu hala adet olmadım,bu bugün yaptığım kaset test gün içinde yaptım ilk defa hayalet gibi çizgi gördüm,sizce pranoya mi yaptım adet olmamak çok canımı sıktı

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-24-21-09-00-947_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-02-24-21-09-00-947_com.miui.gallery.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 56
Bildiğin gibi canım devam senin nasıl gidiyor hamislik
Kuzum bu hafta ara ara kanama geçirdim ama bebişte ve kesesinde hiç bi sorun yok çok şükür sadece istirahat verdi tuvalet için kalkıyorum yarın da bi kontrolüm var bakalım🙏❤️bu deprem olaylarında aşırı üzüldüm stres oldum ister istemez rabbim herkesin duasını kabul etsin hayırlı şekilde❤️

Kızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi 🙏🙏🙏

Kızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi 🙏🙏🙏
Birdaha ki ay için mi çekil dedi doktorun filmi canım acaba onun için mi öyle söyledi?çünkü benim doktorumda eğer bu ay da gebe kalmazsan reglinin 10 14.gün için de film çektirirsin dedi ilaç söylememişti reçetemi yazmıştı eğer olursan direk gideceksin diye ama yapmak nasip olmadı

Birdaha ki ay için mi çekil dedi doktorun filmi canım acaba onun için mi öyle söyledi?çünkü benim doktorumda eğer bu ay da gebe kalmazsan reglinin 10 14.gün için de film çektirirsin dedi ilaç söylememişti reçetemi yazmıştı eğer olursan direk gideceksin diye ama yapmak nasip olmadı
Bana dediki bu ay klomen kullanma.film çekelim ben de dedim ki klomen kullanayım ama aynı zamanda film de çekeyim olmaz dedi bende merak ettim niye olmaz yalan varmış şimdi yazdı biri

Bu ay da klomen kullanayım 2.kullanışım olacak.olmazsa diğer ay inşallah rahim filmi artık.

X