Cnm gebelik belirtilerin nelerdi bahseder misinİğne günü dahil mi yoksa haric mi 12. Gün cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gebelik belirtilerin nelerdi bahseder misinİğne günü dahil mi yoksa haric mi 12. Gün cnm
Saol canım. GonalF yumurtlatma iğnesi kuzum. Kalem şeklinde iğne. İnsulun ignesine benziyor hatta. İnfertilite tedavisinde, Tüp bebek, asilama ve normal yolla kullanılıyor. Bende pco ve pıhtılaşma vardı. Bundan önce 2 kez daha hamile kaldım ama boş gebelikle sonuçlandı. Bu kez Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz diyelimHayırlısı olsun canım birşey sorucam bu gonalf iğne nasıl birşey biraz bilgi verebilirmisin ne rahatsızlığı olunca yapılıyor ben iki ovitrelle vuruldum tutmadı ondan soruyorum
Kuzu benim belim çatlayacak gibi ağrıyordu. Göğüslerim aşırı hassaslasmisti. Ağrısı böyle sürekli giren iğneli sancılar gibiydi. Şükür geçti bunlar ama şimdi de aşırı şişkinlik ve nefes darlığı yaşıyorumCnm gebelik belirtilerin nelerdi bahseder misin
Anladim cnm bnmde adet olacakmisim gibi ağrı geliyor da ara sıra ondam sordumKuzu benim belim çatlayacak gibi ağrıyordu. Göğüslerim aşırı hassaslasmisti. Ağrısı böyle sürekli giren iğneli sancılar gibiydi. Şükür geçti bunlar ama şimdi de aşırı şişkinlik ve nefes darlığı yaşıyorum
Anladım canım benim hiç gebelik olmadı belki bana uygun değildirSaol canım. GonalF yumurtlatma iğnesi kuzum. Kalem şeklinde iğne. İnsulun ignesine benziyor hatta. İnfertilite tedavisinde, Tüp bebek, asilama ve normal yolla kullanılıyor. Bende pco ve pıhtılaşma vardı. Bundan önce 2 kez daha hamile kaldım ama boş gebelikle sonuçlandı. Bu kez Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz diyelim
Buralardayız kuzum ben uğraşmaca günlerdir psikoloji düzeltme vs sende neler var neler yok?Canim kizlarr kimse yokmu ya çok sessiz buralar
Bildiğin gibi canım devam senin nasıl gidiyor hamislikBuralardayız kuzum ben uğraşmaca günlerdir psikoloji düzeltme vs sende neler var neler yok?
Ben iki yaptım olmadı diğer arkadaşım ikincide pozitif gördüKızlar pko ile klomen + ovitrelleyle pozitif sonuc alan varmı ? Kaç deneme yaptınız
Kuzum bu hafta ara ara kanama geçirdim ama bebişte ve kesesinde hiç bi sorun yok çok şükür sadece istirahat verdi tuvalet için kalkıyorum yarın da bi kontrolüm var bakalımbu deprem olaylarında aşırı üzüldüm stres oldum ister istemez rabbim herkesin duasını kabul etsin hayırlı şekildeBildiğin gibi canım devam senin nasıl gidiyor hamislik
Anladım canım hayırlısı olsunBen iki yaptım olmadı diğer arkadaşım ikincide pozitif gördü
Birdaha ki ay için mi çekil dedi doktorun filmi canım acaba onun için mi öyle söyledi?çünkü benim doktorumda eğer bu ay da gebe kalmazsan reglinin 10 14.gün için de film çektirirsin dedi ilaç söylememişti reçetemi yazmıştı eğer olursan direk gideceksin diye ama yapmak nasip olmadıKızlar merhaba.Demin hastaneden geldim.klomen verdi bana.Rahim filmi de adet bittiği gibi ge dedi bana.Eğer rahim filmi çekeceksen klomen alma dedi.Benim anlamadığım nokta şu.Klomen kullanırken yumurta büyüyor biliyordur kullananlar.rahim filmi çekersem zarar mı vermiş olurum acabaBu süreçten geçen varsa lütfen ama lütfen beni bilgilendirebilir mi
Bana dediki bu ay klomen kullanma.film çekelim ben de dedim ki klomen kullanayım ama aynı zamanda film de çekeyim olmaz dedi bende merak ettim niye olmaz yalan varmış şimdi yazdı biriBirdaha ki ay için mi çekil dedi doktorun filmi canım acaba onun için mi öyle söyledi?çünkü benim doktorumda eğer bu ay da gebe kalmazsan reglinin 10 14.gün için de film çektirirsin dedi ilaç söylememişti reçetemi yazmıştı eğer olursan direk gideceksin diye ama yapmak nasip olmadı
Bu ay da klomen kullanayım 2.kullanışım olacak.olmazsa diğer ay inşallah rahim filmi artık.Birdaha ki ay için mi çekil dedi doktorun filmi canım acaba onun için mi öyle söyledi?çünkü benim doktorumda eğer bu ay da gebe kalmazsan reglinin 10 14.gün için de film çektirirsin dedi ilaç söylememişti reçetemi yazmıştı eğer olursan direk gideceksin diye ama yapmak nasip olmadı