Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Adetin kaçıncı günü yumurtlama gördün canım
5şubatta adet oldum ilk ovülasyon testimi 16 sinde yaptım siz yorymlamıştınız ilk ayın 18 inde yapmıştım en son bugün tekrar yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20230221_174655.jpg
    IMG_20230221_174655.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar nasılsınız durumlar nasıl ben bu deprem olaylarından çok etkilendşm burda da aktif olamadım dğn ve bugün biraz kanama yaşadım çok şükür bugün kontrolde bi sorun olmadığını gördüm 10+5 teyiz rabbim hepimizi korusun felakatlerden kötülüklerden🙏❤️

Kızlar nasılsınız durumlar nasıl ben bu deprem olaylarından çok etkilendşm burda da aktif olamadım dğn ve bugün biraz kanama yaşadım çok şükür bugün kontrolde bi sorun olmadığını gördüm 10+5 teyiz rabbim hepimizi korusun felakatlerden kötülüklerden🙏❤️
Amin🤲Rabbim yar ve yardımcımız olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz sizde stres yapmayın lütfen bebeğinizin gelişimi için çok önemli

Amin🤲Rabbim yar ve yardımcımız olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz sizde stres yapmayın lütfen bebeğinizin gelişimi için çok önemli
Aminnn inşallahhh🙏burda ilk günden beri herkese destek olmaya çalıştım ama millet olarak çok zor süreçler içindeyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesşn nasibini en güzel şekilde nasip etsin bu zor günlerde herkese dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏

Merhaba canım.Aynı şekilde bende çok kötü etkilendim🤲😔Dikkat et sen kendine canım benim.Bu ayı es geçtim bişey yapmadım klomen vs

X