Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O taKviyeyi kullanmadan canım ama bu ay 3. Klomen iğne tedavime başlıyorumKızlar merhaba nasılsınız Klomen kullanan varmı tedaviye devam eden.Bide aranızda maxijuno takviye yi kulananan varmu
İyi olmaya calisiyoruz kuzum sen nasilsin asılKızlar merhaba nasılsınız Klomen kullanan varmı tedaviye devam eden.Bide aranızda maxijuno takviye yi kulananan varmu
Bende femara ictim bu ay tekrar 3. Denemem kuzumO taKviyeyi kullanmadan canım ama bu ay 3. Klomen iğne tedavime başlıyorum
Benimde dün adetin 7.günüydü.1 yumurtam var sadeceİyi olmaya calisiyoruz kuzum sen nasilsin asıl
Ben gecen ayda denedim olmadi bide iliskidede sıkıntı oldu biraz morelimiz cok bozuktu depremden dolayi ben iptal bile etmek istedim ama doktorum ilac etkisi gitmesin diye iptal ettirmedi bu ay tekrar deniyoruz 3. Olcak
Dün gittim adetimin 8.gunu sagda 13 solda 14 mm olmus yumurta doktorum cok sasirdi bu kadar hizla gelismesine cunku gecen aylar anca 10. gunde gorebiliyordum bu mm leri bu sabah tekrar bakicak iste kac mm olmus heralde en gec pazar igne vurulurum diye düşünüyorum inşallah bu ay olur rabbim hepimizin yuzunu guldurur burda hepimizin bebekleri olur inşallah ❤
Salı günü gel dedi tekrarBende femara ictim bu ay tekrar 3. Denemem kuzum
7.Gunde cok iyi canim mm mi kac dedi bende yarin aksam ignemi oluyorum biri 17 biri 19 suan bugunde buyur dedi yarina kadar oyle canim reglimin 9.Gunu suan 10.Gun olcam ignemi gecen ay 14.Gunlerde vuruldum hep gec gelisiyorduBenimde dün adetin 7.günüydü.1 yumurtam var sadece
Senin bayağı erken olmuş.benim mm olarak söylemedi ama salı günü kontrole çağırdı Demem şuan minik daha diye düşündüm7.Gunde cok iyi canim mm mi kac dedi bende yarin aksam ignemi oluyorum biri 17 biri 19 suan bugunde buyur dedi yarina kadar oyle canim reglimin 9.Gunu suan 10.Gun olcam ignemi gecen ay 14.Gunlerde vuruldum hep gec gelisiyordu
Valla artık inşallah olur canım bugün 8.gunumdu yoktur diye düşünüyordum beş tane falan olmuş ama biri büyük 21 mm mis iğne olucamBende femara ictim bu ay tekrar 3. Denemem kuzum
Üçüncü iğne ya canım ondan haplra alıştı diyemi hızlı büyüyor acaba canım benimde öyle oldu normalde 12. Gün falan 19 mm olurdu bu ay 7. Günde 21mm oldu doktor çok güzel dedi şaşırdı 5 tane flaan yumurta olmuş ama en büyüğü bu iğnemi oldum canım inşallah bu ay olur çok yoruldum 7. Günde olduğuma göre dönem ortası öğrenirimİyi olmaya calisiyoruz kuzum sen nasilsin asıl
Ben gecen ayda denedim olmadi bide iliskidede sıkıntı oldu biraz morelimiz cok bozuktu depremden dolayi ben iptal bile etmek istedim ama doktorum ilac etkisi gitmesin diye iptal ettirmedi bu ay tekrar deniyoruz 3. Olcak
Dün gittim adetimin 8.gunu sagda 13 solda 14 mm olmus yumurta doktorum cok sasirdi bu kadar hizla gelismesine cunku gecen aylar anca 10. gunde gorebiliyordum bu mm leri bu sabah tekrar bakicak iste kac mm olmus heralde en gec pazar igne vurulurum diye düşünüyorum inşallah bu ay olur rabbim hepimizin yuzunu guldurur burda hepimizin bebekleri olur inşallah ❤
inşallah bu ay bizde hamile é kalırız7.Gunde cok iyi canim mm mi kac dedi bende yarin aksam ignemi oluyorum biri 17 biri 19 suan bugunde buyur dedi yarina kadar oyle canim reglimin 9.Gunu suan 10.Gun olcam ignemi gecen ay 14.Gunlerde vuruldum hep gec gelisiyordu
Evet evet kuzum bencede 3. diye boyle oldu bizim çünkü doktorda dedi bana 3.İgnede vucut daha iyi yanit verir diye inşallah guzel haberler aliriz yaÜçüncü iğne ya canım ondan haplra alıştı diyemi hızlı büyüyor acaba canım benimde öyle oldu normalde 12. Gün falan 19 mm olurdu bu ay 7. Günde 21mm oldu doktor çok güzel dedi şaşırdı 5 tane flaan yumurta olmuş ama en büyüğü bu iğnemi oldum canım inşallah bu ay olur çok yoruldum 7. Günde olduğuma göre dönem ortası öğrenirim
3.diye öyle askimSenin bayağı erken olmuş.benim mm olarak söylemedi ama salı günü kontrole çağırdı Demem şuan minik daha diye düşündüm
Yumurta kalitesini artırmak için takviye alıyor musun canım inositol bizde iyi biliyorsunuzdur3.diye öyle askim
Hic denemedim kuzum q follin vermisti doktorum onu kullaniyorum ben pcos degilim ama inositolun yumurtalar icin iyi oldugunu duydum almak istiyorum aslinda ise yariyormu acabaYumurta kalitesini artırmak için takviye alıyor musun canım inositol bizde iyi biliyorsunuzdur
İnşallah pespese burda veririz guzel haberleri doktorum 10 gun sonra gel dedi bana ama ben pozitif gormeden gitmeyi dusunmuyorumValla artık inşallah olur canım bugün 8.gunumdu yoktur diye düşünüyordum beş tane falan olmuş ama biri büyük 21 mm mis iğne olucam
İnşallah canım o psikolojiden çıkmak istiyorum ama olmuyor bide bizim doktor canım saat bile verdi ilişki için ama bilmiyorum ya bu ayda inanasim gelmiyorEvet evet kuzum bencede 3. diye boyle oldu bizim çünkü doktorda dedi bana 3.İgnede vucut daha iyi yanit verir diye inşallah guzel haberler aliriz ya
İnşallah pespese burda veririz guzel haberleri doktorum 10 gun sonra gel dedi bana ama ben pozValla artık inşallah olur canım bugün 8.gunumdu yoktur diye düşünüyordum beş tane falan olmuş ama biri büyük 21 mm mis iğne olucam
İnancini yitirme kuzum hicbir zaman takdir Allahinİnşallah canım o psikolojiden çıkmak istiyorum ama olmuyor bide bizim doktor canım saat bile verdi ilişki için ama bilmiyorum ya bu ayda inanasim gelmiyor