- 2 Ocak 2023
- 356
- 171
- 34
Eşiniz muayene oldu mu ? Benim doktorum 5 ay olmazsa eşiniz doktora görünsün dediBenim mesela bir yıldır olmuyor sebepsiz yani sebebi yok yumurtalarım da gelişiyor çatlıyor ama iki kere iğne denedim yine olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz muayene oldu mu ? Benim doktorum 5 ay olmazsa eşiniz doktora görünsün dediBenim mesela bir yıldır olmuyor sebepsiz yani sebebi yok yumurtalarım da gelişiyor çatlıyor ama iki kere iğne denedim yine olmadı
Bide rahim filmi ne için ? Eğer olmazsa çektirmeyi düşünüyorum ben sonrası hemen gebelik oluyormuş ve tüplerin açık yada kapalı olduğunu gösteriyormuşBenim mesela bir yıldır olmuyor sebepsiz yani sebebi yok yumurtalarım da gelişiyor çatlıyor ama iki kere iğne denedim yine olmadı
Evet büyük ihtimalle catlamasaydi verirdi benimde beş tane 19 boyutundaydi ama olmayınca olmuyorBen yumurta takibi yaptırdım sol tarafta 21 büyüklüğünde dedi Bikaç gün sonra gittiğimde de çatlamış yumurtan demişti . O zaman bu iğneyi bana o yüzden mi söylemedi doktorum
Aynen canım alttan muayene de görmüyor tüpleri tıkanıklık yapışıklık varmı diye ben çektirdim alttan muayene gibi çok acımadı oda açık çıktı şükürBide rahim filmi ne için ? Eğer olmazsa çektirmeyi düşünüyorum ben sonrası hemen gebelik oluyormuş ve tüplerin açık yada kapalı olduğunu gösteriyormuş
Oldu testler yaptırdık ondada sorun yok şükürEşiniz muayene oldu mu ? Benim doktorum 5 ay olmazsa eşiniz doktora görünsün dedi
5 tane mi ? Benim sadece 1 taneydi ve doktorum zaten ayda 1 tane oluştuğunu söyledi amaEvet büyük ihtimalle catlamasaydi verirdi benimde beş tane 19 boyutundaydi ama olmayınca olmuyor
Ben de birkaç ay bekliycem eğer olmazsa yine rahim filmi çektireceğim inşallah temiz çıkar benimdeAynen canım alttan muayene de görmüyor tüpleri tıkanıklık yapışıklık varmı diye ben çektirdim alttan muayene gibi çok acımadı oda açık çıktı şükür
Allah bize de nasip eder inşallahOldu testler yaptırdık ondada sorun yok şükür
Yok canım herkeste her ay farklı yumurta sayısı oluyor bazılarının bir iki değişiyor benim ilk ay iki taneydi sonra beş taneydi ama olmayınca olmuyor nasip napalim üçüncü iğneyi yaptırmadım biraz ara vermek istedim5 tane mi ? Benim sadece 1 taneydi ve doktorum zaten ayda 1 tane oluştuğunu söyledi ama
Canım bugün ve yarın mutlaka ilişki Olsun.yumurtlama günündesin Çünkü Hatta yarın 2 kez olsunHerkese merhaba öncellikle tüm milletimiz için geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Ocak ayında femera +ovitrelle iğne ilk kez yaptırmıştım bu ay 5 şubatta regl oldum yasadıgımız felaket dolayısı ile doktora gitmedim ama reglim in 5. Günü 5 gün femera kullandım hala doktora gitmedim bu ay iğne düşünmüyorum aslında sizce ne yapmalıyım? Biraz önce ovülasyon testi yaptım ilk kez yapıyorum resmi yüklesem bana yardımcı olabilir misiniz
Tamam cnm değerlendireceğimCanım bugün ve yarın mutlaka ilişki Olsun.yumurtlama günündesin Çünkü Hatta yarın 2 kez olsun
Yumurtan Çatlamış canım bugün ilişki yaşa mutlaka.Kızlar tekrar merhaba ovulasyon testini bugun tekrarladım anlayan arkadaslar bakabilir mi
Öyle mi inşallah bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi dileğine kavuştursunYumurtan Çatlamış canım bugün ilişki yaşa mutlaka.
İnşallah canım benim Birbirimize dua edelim bu gecenin yüzü suyu hürmetineÖyle mi inşallah bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim herkesi dileğine kavuştursun
Gebelik oldu mu sende canım klomenleselamlar,ben de klomen kullandım bu ay.tahmini çatlamanın üzerinden 3-4 gün geçti.iğne vermedi bana.en erken ne zmn test yapsam ki
İğnenin kaçıncı günüydü bu yaptığın testBuda bugün yaptığım test silikleşmeye başladı
Ben iğne yaptırmadım bu ay sadece femera kullandım reglimin 5.gününden itibarenn5 günSlm kizlar v
İğnenin kaçıncı günüydü bu yaptığın test