Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

İnşallah canım o psikolojiden çıkmak istiyorum ama olmuyor bide bizim doktor canım saat bile verdi ilişki için ama bilmiyorum ya bu ayda inanasim gelmiyor
Banada gun asiri degil hergun iliski olsun dedi kuzum degerlerde bir sorun yok dedi ara vermeden devam edebilirsiniz dedi

Banada gun asiri degil hergun iliski olsun dedi kuzum degerlerde bir sorun yok dedi ara vermeden devam edebilirsiniz dedi
Bize canım yarın gece birde sonra sbaaha karşı 6 da sonra bide akşam sonra yine bir daha sonra gün aşırı aslında bizimde her gün gibi oluyor karışık biraz anlamadım ama biz yarını beklemicez gece yapcaz bir kere yumurta belki erken çatlar ondan korkuyorum

Sen igne oldunmu kuzum yoksa benim gibi yarinmi olcaksin anlamadim
Ben bugün öğlen birde oldum canım iğnemi döngümün 7. Günü yumurta çabuk büyüdü bugün öğlen vuruldum canım ilişkiyi de yarın gece 1 de yapın dedi daha sonra yarından sonra sabah 6. Da sonra akşam 10 gibi ondan sonraki gün yine ilişki sonra gün aşırı yani bizimde üç gün de 4 ilişki önerdi sanki canım karışık biraz eski doktorum iki iğnede hiç saat vermemişti bu biraz daha ilgileniyor ama nasip

Ben bugün öğlen birde oldum canım iğnemi döngümün 7. Günü yumurta çabuk büyüdü bugün öğlen vuruldum canım ilişkiyi de yarın gece 1 de yapın dedi daha sonra yarından sonra sabah 6. Da sonra akşam 10 gibi ondan sonraki gün yine ilişki sonra gün aşırı yani bizimde üç gün de 4 ilişki önerdi sanki canım karışık biraz eski doktorum iki iğnede hiç saat vermemişti bu biraz daha ilgileniyor ama nasip
İnşallah hayirlisi olsun kuzum insallah pes pese guzel haberler alıriz

Valla canım bu ayda olmazsa aşılama mi olucak diye insan korkuyor oda olmazsa diye
Bende doktoruma dedim kuzum asilama yapalim diye ben 6 ay denemeden sonra olmazsa yaparim dedi bide erkekte sorun varsa dedi olcak inaniyorum dedi ama bilmiyorum doktorum cok umutlu keske bende onun kadar umutlu olsam🥲

Bende doktoruma dedim kuzum asilama yapalim diye ben 6 ay denemeden sonra olmazsa yaparim dedi bide erkekte sorun varsa dedi olcak inaniyorum dedi ama bilmiyorum doktorum cok umutlu keske bende onun kadar umutlu olsam🥲
Hep umut veriyorlar kuzum ya geçen ay bana doktorum kesin olucak falan demişti nasıl ağladım yıkıldım ya bilemiyorlar ama aşılama da olmazsa insqn korkuyor ya 🥲 ben birinci güne girdim bile sen ne zaman vuruluyorsu

Kızlar inşallah bu ay hepimiz için son omur ramazana gebiş girelim kafa dinleyelim artık

Hep umut veriyorlar kuzum ya geçen ay bana doktorum kesin olucak falan demişti nasıl ağladım yıkıldım ya bilemiyorlar ama aşılama da olmazsa insqn korkuyor ya 🥲 ben birinci güne girdim bile sen ne zaman vuruluyorsu
Simdi vuruldum kuzum bende agri basladi daha on dk oldu gecen ay sifir agriydim anlamadim valla

Cok agirdi canim valla bir saat yattim vurur vurmaz agri girdi çünkü dedim esime yanlis birsey yapmadin inşallah ama suan iyiyim geçti agri

Cok agirdi canim valla bir saat yattim vurur vurmaz agri girdi çünkü dedim esime yanlis birsey yapmadin inşallah ama suan iyiyim geçti agri
Benimde öyle olmuştu ilk iğnede.hemen uyudum aşırı halsizlik yapmıştı

Bende grip oldum körkütük hastayım ya havada güzel nerden oldum bilmiyorum heryerim ağrıyor öksürükten kasıklarım patlicak zaten inşallah tutar

X