- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 874
- 33
Allah yardımcınız olsun canımCanım teşekkür ederiz.biz köye geldik müstakil ev nispeten güvenli olur diye ama maraş antep kalmamış haberler pek doğruyu vermiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun canımCanım teşekkür ederiz.biz köye geldik müstakil ev nispeten güvenli olur diye ama maraş antep kalmamış haberler pek doğruyu vermiyor.
Valla çok üzücü biz istnabuldayız ama burda yardım toplanan bölgelere gidip tırların arabaların doldurulmasına yardım ediyoruz eşimle en azından elimizden geldiğinde bi poşet bile koyunca içiniz bi nebze ferahlıyor rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun çok üzgünüz çokBen kocaelideyim 99 depremini yaşayan biri olarak çok üzgünüz. Rabbim yardımcıları olsun.
Sen nasılsın
Çoğu kullanıyor o hapı canım düzene giriyor yumurta gelişmemesi biraz garip ama belkide benim de gelismiyordur bilmiyorum ki ovulasyon la takip etsenKızlar hepinize merhaba.Uzun süre giremedim buralara Moral bozukluğu malum günfemimiz.Herkese büyük geçmiş olsun.Depremden dolayı bu ay klomen de almadım.Bugün adetin 13.günü hastaneye gittim bugün.Doktor duphaston verdi bana.Adetin 15.günü başla.dedi.Bu ilaç adeti düzene sokmak için dedi.Daha önce aranızda kullanan oldu mu.Adeti düzene girdim malum pcoyuz çoğumuz burda.Bu arada yumurta oluşmamış dedi henüz
Ediyorum ediyorum canım.Pco olduğum için mecbur ovulasyon ile takip ediyorumÇoğu kullanıyor o hapı canım düzene giriyor yumurta gelişmemesi biraz garip ama belkide benim de gelismiyordur bilmiyorum ki ovulasyon la takip etsen
Ben bir ay denedim sonra bıraktım stres oluyor insan kafadan aslında komple düşünceyi atmak lazım ama olmuyorEdiyorum ediyorum canım.Pco olduğum için mecbur ovulasyon ile takip ediyorum
Evet tamamen bırakmak lazım stresten başka bişey yapmıyor Çünkü bu ay anladım önceki aylar ne kdar stres yaptığımı.Ben bir ay denedim sonra bıraktım stres oluyor insan kafadan aslında komple düşünceyi atmak lazım ama olmuyor
Pik olmuş sanki canım t c den daha koyu yani bugünü yarını değerlendirinHerkese merhaba öncellikle tüm milletimiz için geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Ocak ayında femera +ovitrelle iğne ilk kez yaptırmıştım bu ay 5 şubatta regl oldum yasadıgımız felaket dolayısı ile doktora gitmedim ama reglim in 5. Günü 5 gün femera kullandım hala doktora gitmedim bu ay iğne düşünmüyorum aslında sizce ne yapmalıyım? Biraz önce ovülasyon testi yaptım ilk kez yapıyorum resmi yüklesem bana yardımcı olabilir misiniz
Tşk ederim ilk kez yaptığım için bilmiyorum tam olarakPik olmuş sanki canım t c den daha koyu yani bugünü yarını değerlendirin
Pik olmuş ne demek oluyor aydınlatabilir misiniz beniPik olmuş sanki canım t c den daha koyu yani bugünü yarını değerlendirin
Yani yumurta catlicak yarında test yap silikleşirse çatlamış demek oluyorPik olmuş ne demek oluyor aydınlatabilir misiniz beni
Canım bir yıl occugu olmayan lar yumurta takibi yapılarak yunurta olgunlaştığı da iğne vuruyorlar çatlatma iğnesi bu kadarOvittelle iğne nedir hangi durumda yapıyorsunuz bilgi verir misiniz
Yani yumurta catlicak yarında test yap silikleşirse çatlamış demek oluyor
Çok tşk ederim yarın tekrarlıyacağımYani yumurta catlicak yarında test yap silikleşirse çatlamış demek oluyor
Benim mesela bir yıldır olmuyor sebepsiz yani sebebi yok yumurtalarım da gelişiyor çatlıyor ama iki kere iğne denedim yine olmadıOvittelle iğne nedir hangi durumda yapıyorsunuz bilgi verir misiniz
Ben yumurta takibi yaptırdım sol tarafta 21 büyüklüğünde dedi Bikaç gün sonra gittiğimde de çatlamış yumurtan demişti . O zaman bu iğneyi bana o yüzden mi söylemedi doktorumYani yumurta catlicak yarında test yap silikleşirse çatlamış demek oluyor