Adetin kaçıncı günü yumurtlama gördün canımBen iğne yaptırmadım bu ay sadece femera kullandım reglimin 5.gününden itibarenn5 gün
5şubatta adet oldum ilk ovülasyon testimi 16 sinde yaptım siz yorymlamıştınız ilk ayın 18 inde yapmıştım en son bugün tekrar yaptım böyle çıktıAdetin kaçıncı günü yumurtlama gördün canım
AminKızlar nasılsınız durumlar nasıl ben bu deprem olaylarından çok etkilendşm burda da aktif olamadım dğn ve bugün biraz kanama yaşadım çok şükür bugün kontrolde bi sorun olmadığını gördüm 10+5 teyiz rabbim hepimizi korusun felakatlerden kötülüklerden
Aminnn inşallahhhAminRabbim yar ve yardımcımız olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz sizde stres yapmayın lütfen bebeğinizin gelişimi için çok önemli
Merhaba canım.Aynı şekilde bende çok kötü etkilendimKızlar nasılsınız durumlar nasıl ben bu deprem olaylarından çok etkilendşm burda da aktif olamadım dğn ve bugün biraz kanama yaşadım çok şükür bugün kontrolde bi sorun olmadığını gördüm 10+5 teyiz rabbim hepimizi korusun felakatlerden kötülüklerden
İnşallah kendiliğinden olmuştur canım benşmMerhaba canım.Aynı şekilde bende çok kötü etkilendimDikkat et sen kendine canım benim.Bu ayı es geçtim bişey yapmadım klomen vs
Canım senin sonuç nolduKızlar selam. Dün doktora gittim 11 yumurtam olmuş3 tanesi 17.7 mm olmuş. Bugün sabah 9 da catlatma ignemi vurdum bana da dua edin nolur
Kaçıncı klomen deneyişin canımKızlar selam. Dün doktora gittim 11 yumurtam olmuş3 tanesi 17.7 mm olmuş. Bugün sabah 9 da catlatma ignemi vurdum bana da dua edin nolur
Hamiş olduCanım senin sonuç noldu
Aa cnm gözün aydin allah sağlıklı sekilde kucağına anlamayi nasip etsin insallah. Sen iğne falan vuruldun mu kaçıncı günde öğrendin hamiş olduğunu ??Hamiş oldu
Canım çok şükür pozitifi gördüm benCanım senin sonuç noldu
Klomen kullanmadım kuzum. GonalF günlük 125 doz kullandim 6 günKaçıncı klomen deneyişin canım
Ayy cok sevindim cnm senin adina sağlıklı gebelik olur insallahCanım çok şükür pozitifi gördüm beniğneden sonra ki 12nci gün kan verdim 64.63 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 259.28 çıktı çıktı. Cuma günü de doktor kontrolümüz var
İğne günü dahil mi yoksa haric mi 12. Gün cnmCanım çok şükür pozitifi gördüm beniğneden sonra ki 12nci gün kan verdim 64.63 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 259.28 çıktı çıktı. Cuma günü de doktor kontrolümüz var
Sağlıcakla kucağına al canım benimCanım çok şükür pozitifi gördüm beniğneden sonra ki 12nci gün kan verdim 64.63 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 259.28 çıktı çıktı. Cuma günü de doktor kontrolümüz var
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAyy cok sevindim cnm senin adina sağlıklı gebelik olur insallah
İğne günü hariç 12. Gün kuzuİğne günü dahil mi yoksa haric mi 12. Gün cnm
Teşekkür ederim canımSağlıcakla kucağına al canım benim
Hayırlısı olsun canım birşey sorucam bu gonalf iğne nasıl birşey biraz bilgi verebilirmisin ne rahatsızlığı olunca yapılıyor ben iki ovitrelle vuruldum tutmadı ondan soruyorumKlomen kullanmadım kuzum. GonalF günlük 125 doz kullandim 6 gün