Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Yok canım benim 7.Günden itibaren büyümeye baslamıştı sonra belli büyüklüğe geldi
Ya ins benimde oyle olur🤲
Adetin ilk gününden itibaren mi 7.gün, yoksa bittikten sonra mı 7 gün?

Benim adetin 9.guninde yumurta yok dedi Dr, klomen bitti sonraki gün.
Insan ister istemez üzülüyor, ilaç bitti şimdiden sonra yumurta olur mu, büyür mü vs diye.

Selam millet. İyi mi herkes 💖
Benim de bugün gecikmenin 5.günü
3.günü test yaptım ama negatif
Dün doktora yazdım 10 gün bekle yine test yap dedi. Demek o saatten sonra da olabilir mi 🤔
24 ocakta d akan verdim <2 çıkmıştı sonuç
Düşükten snra 1 kere adet oldum zamannda. 2. Neden olmadı anlamadım

Ya ins benimde oyle olur🤲
Adetin ilk gününden itibaren mi 7.gün, yoksa bittikten sonra mı 7 gün?

Benim adetin 9.guninde yumurta yok dedi Dr, klomen bitti sonraki gün.
Insan ister istemez üzülüyor, ilaç bitti şimdiden sonra yumurta olur mu, büyür mü vs diye.
Adetten baslıyarak 7.Gündü kuzum ama bi bekle bakalım ümitsiz olma ne zaman gitçeksin kontrole

Kızlarrr banada bakın var mıı?, 😍🥰 yoksa ben mi görmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20230202_123855.jpg
    IMG_20230202_123855.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20230202_123838.jpg
    IMG_20230202_123838.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230202_123756.jpg
    IMG_20230202_123756.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 68
O zaman yarın tekrar yap kuzum koyulaşmaya bakalım ama belli yani daha çok minik
Allahım gönlüne göre versin inşallah. Çok mutlu ettin beni ❤️ inşallah vardır bakalım yarın yapamam testim kalmadı kargo da anca öğleden sonra gelir ilk idrar olmadığı için çıkmaz belki. . Arkadaşım onun testin kendi beyaz çizgisi olduğunu söyledi fotoya bakıp 😞 Bende üzülmüştüm

Allahım gönlüne göre versin inşallah. Çok mutlu ettin beni ❤️ inşallah vardır bakalım yarın yapamam testim kalmadı kargo da anca öğleden sonra gelir ilk idrar olmadığı için çıkmaz belki. . Arkadaşım onun testin kendi beyaz çizgisi olduğunu söyledi fotoya bakıp 😞 Bende üzülmüştüm
Hepimizin amin inşallah arkadaşınız saçmalamış o zaman adetiniz iki gün geçtikten sonra Betahcg ile takip etmek daha faydalı.Tedavi görüyor muydun çatlatma iğnesi filan oldun mu

Hepimizin amin inşallah arkadaşınız saçmalamış o zaman adetiniz iki gün geçtikten sonra Betahcg ile takip etmek daha faydalı.Tedavi görüyor muydun çatlatma iğnesi filan oldun mu
Bende ona öyle dedim saçmalama diye sonra acaba kendim görmek istediğim için mi dedim 😂 yok kuzu doğal oldu kendiliğinden. Regli geçmeyince kan vermek istemedim cumartesiyi bekliyorum ❤️

X