- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
Kuzum şimdi başka bir doktordan geldim kadınlık hormonların çok güzel birşey de yok acele etme dedi niye iki iğne yaptırdın dedi şekere baktı insülin çıktı o ne bilmiyorum biraz yüksekmiş şeker o yükseklikten tutmaz zaten dediNiye aşılama düşünmüyorsun kuşum
Kuzum şimdi başka bir doktordan geldim kadınlık hormonların çok güzel birşey de yok acele etme dedi niye iki iğne yaptırdın dedi şekere baktı insülin çıktı o ne bilmiyorum biraz yüksekmiş şeker o yükseklikten tutmaz zaten dediNiye aşılama düşünmüyorsun kuşum
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahÇok teşekkür ederim inşallahbirazdan gideceğim sizede haber veririm
Güzel haberlerle dönelim inşallah
Çok güzelmiş, bende ilk gebeliğimde öğrenir öğrenmez başlamıştım alışverişe ama düşük olunca şimdi 3.aya gelmeden almam herhalde çok üzülüyor insanKızlar baksanıza çok hoşuma gitti. Sipariş verecektim ama elim gitmedi. Ya bu ayda yine olmazsa diye
Aa kilon varmı kuşum oda yapar varsa eğer kiloda verdirir o ilaçKuzum şimdi başka bir doktordan geldim kadınlık hormonların çok güzel birşey de yok acele etme dedi niye iki iğne yaptırdın dedi şekere baktı insülin çıktı o ne bilmiyorum biraz yüksekmiş şeker o yükseklikten tutmaz zaten dedi
Yarın baslıyorum hayırlısınlaBenimde bu ay ilacı femarayı günde bire düşürdü doktorum kızlar sabah yarım akşam yarım içicekmişim
Kaç çıktı kuzum şekerKuzum şimdi başka bir doktordan geldim kadınlık hormonların çok güzel birşey de yok acele etme dedi niye iki iğne yaptırdın dedi şekere baktı insülin çıktı o ne bilmiyorum biraz yüksekmiş şeker o yükseklikten tutmaz zaten dedi
Kuzum şeker sınırda ama insülin yüksek dedi anlamadım ya kilom var biraz kuzum 80 kiloyum vücut kilo veremiyor bu yüzden dediKaç çıktı kuzum şeker
Ay hadi iyi bi doktorda tekrardan dene evet şeker yüksekliği etkiliyebilir canım hayırlısı olsun senin için inşallahKuzum şimdi başka bir doktordan geldim kadınlık hormonların çok güzel birşey de yok acele etme dedi niye iki iğne yaptırdın dedi şekere baktı insülin çıktı o ne bilmiyorum biraz yüksekmiş şeker o yükseklikten tutmaz zaten dedi
Çoook güzellerKızlar baksanıza çok hoşuma gitti. Sipariş verecektim ama elim gitmedi. Ya bu ayda yine olmazsa diye
Verdi hap kuzum bide folik asit verdi iğne sonra artık şimdilik bunları deniycezAy hadi iyi bi doktorda tekrardan dene evet şeker yüksekliği etkiliyebilir canım hayırlısı olsun senin için inşallahilaç verdimi?
Glifor yada diaformin kilo veriminde etkili oluyor insülin direnci bende de mevcut 4 aydır kullanıyorum ilaciVerdi hap kuzum bide folik asit verdi iğne sonra artık şimdilik bunları deniycez
Canim merhaba tekrar test yaptın miHayırlara vesile olur inşallah
Gebelik istiyorum canım senin düştümüGlifor yada diaformin kilo veriminde etkili oluyor insülin direnci bende de mevcut 4 aydır kullanıyorum ilaci
Düştü evet ama gebeliğe etkisi var mi bilmiyorum kadin doğum doktorum biz seker yada insülin direnciniz varsa kesinlikle doktorun verdiği ilacı kullanmanızı isteriz demiştiGebelik istiyorum canım senin düştümü
Etkisi varmış canım öyle dedi yumurtalıkları etkiliyormus hücreleri falan bir sıkıntı görmüyorum bu düştüğünde olur diye düşünüyorum dedi kadın doğum yazdı zaten bunu kuzum inşallah olurDüştü evet ama gebeliğe etkisi var mi bilmiyorum kadin doğum doktorum biz seker yada insülin direnciniz varsa kesinlikle doktorun verdiği ilacı kullanmanızı isteriz demişti