Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Niye aşılama düşünmüyorsun kuşum
Kuzum şimdi başka bir doktordan geldim kadınlık hormonların çok güzel birşey de yok acele etme dedi niye iki iğne yaptırdın dedi şekere baktı insülin çıktı o ne bilmiyorum biraz yüksekmiş şeker o yükseklikten tutmaz zaten dedi

Niye aşılama düşünmüyorsun kuşum
Kuzum şimdi başka bir doktordan geldim kadınlık hormonların çok güzel birşey de yok acele etme dedi niye iki iğne yaptırdın dedi şekere baktı insülin çıktı o ne bilmiyorum biraz yüksekmiş şeker o yükseklikten tutmaz zaten dedi

Aa kilon varmı kuşum oda yapar varsa eğer kiloda verdirir o ilaç

Benimde bu ay ilacı femarayı günde bire düşürdü doktorum kızlar sabah yarım akşam yarım içicekmişim

Kaç çıktı kuzum şeker

Ay hadi iyi bi doktorda tekrardan dene evet şeker yüksekliği etkiliyebilir canım hayırlısı olsun senin için inşallahilaç verdimi?

Düştü evet ama gebeliğe etkisi var mi bilmiyorum kadin doğum doktorum biz seker yada insülin direnciniz varsa kesinlikle doktorun verdiği ilacı kullanmanızı isteriz demişti
Etkisi varmış canım öyle dedi yumurtalıkları etkiliyormus hücreleri falan bir sıkıntı görmüyorum bu düştüğünde olur diye düşünüyorum dedi kadın doğum yazdı zaten bunu kuzum inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…