Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Ami
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim ☺️ vallahi regl sancısı mı yerleşme sancısı mı bilmiyorum ama aşağıda bir şeyler olduğu kesin 😅 bakalım bu kadar bekledik 2 gün sonra anlaşılır ☺️
nnn inşallah rabbşm isteyen dileyen herkese nasipppp etsşn tek duam bu bende bu yollardan geçtim hala da destek olmaya çalışıyorum tek duam bu sizler için🥰❤️

Canım ben 7.haftamdayım belirtilerim daha yeni başladı oda uyku hali belirtilere pek güvenme biraz psikolojik oluyor ne yazık ki beta yükselmeden belirti çıkmıyor🙏❤️
Ben daha önceki kimyasal geçirdiğimde istifra ve şiddetli kasik ağrısi ile öğrenmiştim mesela kızımda da hiçbir belirtim olmamıştı farklı olabiliyor uykuya normalde de duskunum😁😁benim icin pek belirti sayilmaz

Ben daha önceki kimyasal geçirdiğimde istifra ve şiddetli kasik ağrısi ile öğrenmiştim mesela kızımda da hiçbir belirtim olmamıştı farklı olabiliyor uykuya normalde de duskunum😁😁benim icin pek belirti sayilmaz
Valla öyle kişiden kişiye değişiyor canım haklısın😅ay güzel sonuçlar olsunda nası olursa olsun❤️

Ya kızlar iki gündür peçete ye silince sadece pemke kan gibi değil gibi bir akıntı geliyor ama az silince belli oluyor vücudum sökülmuyormu anlamadım yaşayan varmı hastaneye gidiyorum

Ya kızlar iki gündür peçete ye silince sadece pemke kan gibi değil gibi bir akıntı geliyor ama az silince belli oluyor vücudum sökülmuyormu anlamadım yaşayan varmı hastaneye gidiyorum
Canım benim adetlerim çoğu zaman öyle.pkodan dolayı

Adet başlangıcı o canım büyük ihtimalle
Aynen cankm gelmeye başladı kontrole geldim Allah'tan kis olmamış napicaz dedim ikincide olmadı doktor bende şaşırdım artık beş taneden biri demi olmaz ikiz bekliyordum ben dedi son igneyide deneyelim dedi ama olmuyor yani şaşırdım kaldım artık 🥺

Aynen cankm gelmeye başladı kontrole geldim Allah'tan kis olmamış napicaz dedim ikincide olmadı doktor bende şaşırdım artık beş taneden biri demi olmaz ikiz bekliyordum ben dedi son igneyide deneyelim dedi ama olmuyor yani şaşırdım kaldım artık 🥺
Sebebini söylemiyorlar mi canım.Yani niye tutmuyor Medal yumurta mi kalitesiz veya başka neden

X