Valla canım bilmiyorum kş ama dönebilirde regl gelmeden allahtan ümit kesilmezYa negatif diye çekmedim ama çok dikkatli baktım yoktu canım olsa çıkardı demi ya ümidim gitti resmen
Nasip artık hayırlısı olsun canım çok sağol yardımların için. Eğer regl olmazsam yazarımValla canım bilmiyorum kş ama dönebilirde regl gelmeden allahtan ümit kesilmez
Tamam canım rica ederim inşallah pozitifi görürsünNasip artık hayırlısı olsun canım çok sağol yardımların için. Eğer regl olmazsam yazarım
Şuan aklımdan sen geçiyordun canımMerhaba kızlar nasılsınız kimsecikler yokmu
Cumartesi gece yaptım canım yoktu testte daha regl olmadım bugün günüm olur Büyük ihtimalleŞuan aklımdan sen geçiyordun canımben buralardayım ama başka kimsecikler yok ❤ napıyosun nasıl belirti falan var mı veya test?
aldım canım. gelmek isteyen bana no bırakabilir kızlar.
Ay olmasın ya dur belki günün geçer allahın izniyleCumartesi gece yaptım canım yoktu testte daha regl olmadım bugün günüm olur Büyük ihtimalle
Bilmiyorum canım ama geçmez gelir ya bilmiyorum iki gün ağrım oldu geçti sonra anlamadım bugün pek ağrım yok testte olsa çıkardı kuzumAy olmasın ya dur belki günün geçer allahın izniyle
Ay inşallah pozitife dönmüştür senden habersizBilmiyorum canım ama geçmez gelir ya bilmiyorum iki gün ağrım oldu geçti sonra anlamadım bugün pek ağrım yok testte olsa çıkardı kuzum
İnşallah canım yarın Manisa'ya gidicem hastaneye gel gitte zor oluyor ilcedeyim yaAy inşallah pozitife dönmüştür senden habersiz
Ay evet hastane uzak olunca zor oluyo inşallah gizel haberler verirsin banaİnşallah canım yarın Manisa'ya gidicem hastaneye gel gitte zor oluyor ilcedeyim ya
Kuzum hiç üçüncü iğne duydunmu bu iğneden başka yüksek iğne varmıAy evet hastane uzak olunca zor oluyo inşallah gizel haberler verirsin bana
Var var canım 3 iğne varKuzum hiç üçüncü iğne duydunmu bu iğneden başka yüksek iğne varmı
Sanki daha etkili iğne varmış diye duymuştum olmadı bu ay o iğneden yaparmisiniz dicem yumurtlamamda sorun yok çünkü ya bu iğne hafif kalıyor bende etkisi yok çünkü biliyorsun geçen ay 5. Gün hiç çizgi yoktu belki de 3. Gün bile yokmustur anlamadımVar var canım 3 iğne varsonra istersen bi kaç ay dinleniyosun tekrar devam edebiliyorsun yada direk aşılama diye biliyorum
Bi gittiğinde doktoruna danış bakalım ne dicek canım doğrudur ama ben hiç duymadım iğne ama muhakkak vardırSanki daha etkili iğne varmış diye duymuştum olmadı bu ay o iğneden yaparmisiniz dicem yumurtlamamda sorun yok çünkü ya bu iğne hafif kalıyor bende etkisi yok çünkü biliyorsun geçen ay 5. Gün hiç çizgi yoktu belki de 3. Gün bile yokmustur anlamadım
Gecen ay 29. Gün regl olmuşum şuan 30. Gündeyim canımBi gittiğinde doktoruna danış bakalım ne dicek canım doğrudur ama ben hiç duymadım iğne ama muhakkak vardır
Ay inşallah vardır yaGecen ay 29. Gün regl olmuşum şuan 30. Gündeyim canım