- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Neresinden canımHadi ya bende manisa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresinden canımHadi ya bende manisa :)
Manisada diyince aklıma tantuni geliyoay olsada yesekNeresinden canım
Saruhanlıda oturuyorum sen neresinden cnmNeresinden canım
Mersindi sanki tantuni ama olsa da yesek ama yine de :))Manisada diyince aklıma tantuni geliyoay olsada yesek
Ahahaha mersin manisa ne fark eder ya gönüller bir olsun tantuni hep olsun ekşi ekşiMersindi sanki tantuni ama olsa da yesek ama yine de :))
Bu kadın belli hamile olduğu asermeleri baslamisAhahaha mersin manisa ne fark eder ya gönüller bir olsun tantuni hep olsun ekşi ekşi
Valla nasl güzel olurdu acılı acılı neyse gideyim yemek yapayım ben hayaller tantuni hayatlar mevlüt pilavı :))Ahahaha mersin manisa ne fark eder ya gönüller bir olsun tantuni hep olsun ekşi ekşi
Salihli canım merkezdeydim salihliye gelin geldimSaruhanlıda oturuyorum sen neresinden cnm
Hayırlı olsun kuzum ben p.tesi bekliyorumkızlar nasılsınız reglime dört gün kala kan vermiştim, 59 çıktı, bir hafta sonrasını bekliyorum, siz neler yaptınız
teoman.onur.ceyda insta isterseniz ekleyin whatsap grup kuralımSalihli canım merkezdeydim salihliye gelin geldim
Ahhahhah ne güldümValla nasl güzel olurdu acılı acılı neyse gideyim yemek yapayım ben hayaller tantuni hayatlar mevlüt pilavı :))
Bence olurteoman.onur.ceyda insta isterseniz ekleyin whatsap grup kuralım
Hem konusmamiz daha kolay olurBence olur
teşekkür ederim bitanem rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun kuzum ben p.tesi bekliyorum
Bencede kuzumHem konusmamiz daha kolay olur
Amin canım benim bizede bol bol dua et cnimteşekkür ederim bitanem rabbim isteyen herkese nasip etsin
hepinize o kadar çok ediyorum ki kuzum tahmin edemezsiniz gerçekten göbüşleriniz bu ay dolsun inşallahAmin canım benim bizede bol bol dua et cnim
Hahaahah valla bacım sormabaşladı ufaktanBu kadın belli hamile olduğu asermeleri baslamis
Kizlar alakasiz olucak ama kafamız dağılsın nerede oturuyosunuz :)