T1 t2 de orjinal değilmiş kenarları mavi olan orjinal diyorlarOrjinali var artimed in t1 t2 yazan o daha iyi diyorlar
Bende gördüm şimdi varYa bunu ben mi görüyorum sadece canım?Eki Görüntüle 3197937
Nasıl yok var görünüyorNapiosun canım test yaptın mı ben yine yaptım da yok ya
Tabikidee var kaç dkda cıktı canımKızlar bu teste gölgelik mi var yoksa test mi sıkıntıntılı? Artımed marka eczaneden aldım reglime 8 gün kaldı
Çook erken dahaKızlar bu teste gölgelik mi var yoksa test mi sıkıntıntılı? Artımed marka eczaneden aldım reglime 8 gün kaldı
Dimi dedim ben mi görüyoeum sadece illa işaretlettiricenşz bana heeeeBende gördüm şimdi var
Dimi dedim ben mi görüyoeum sadece illa işaretlettiricenşz bana heeeekurbaneler bu arada benim de eşim şırnaklı ben arnavut ama şırnaklı sayılırım artık
Kuzum var gibi yok gibi benim gozummu yanılıyor bilmiyorum bende anlayamadım bir türlüYa bunu ben mi görüyorum sadece canım?Eki Görüntüle 3197937
Hemen çıktı ama bu teste çok güvenmiyorum sahte diyorlarTabikidee var kaç dkda cıktı canım
Var aşkım var aç bi kurumasını bekleKuzum var gibi yok gibi benim gozummu yanılıyor bilmiyorum bende anlayamadım bir türlü
Evet baya erken hemdeÇook erken daha
Birdaha net bir halde hatta kapagı acıpta atarmısın canımHemen çıktı ama bu teste çok güvenmiyorum sahte diyorlarsu da damlattım gitmedi, hemen çıktı
Su kapagııı açççKuzum var gibi yok gibi benim gozummu yanılıyor bilmiyorum bende anlayamadım bir türlü
Allah aşkına şunu açarmısın bi
Aşkım yoktur yoktur hiç sanmıyorum ya testler sürekli çizgi çıkarıyor bozukBayılcam burda şimdiGirlkiz