- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
Amiiin inşallah hepinize dua ettim bugün kandil günü Allah dualarımızı kabul etsin inşallah güzelce artar değerim canım dua et sen de benim için kasımda kimyasal geçirdim korkuyorum ondan inşallah bu sefer yolunda gitsin her şey hepimi için aminnnYaaa gözlerin aydın olsun inşallah canım benim kesin hamilesin ilk değerinde çok güzel iki gün sonra ver yükselişine bakalım bu süreçte yat dinlen ağır ve zor iş kesinlikle yapma çok sevindim bu güzel gece de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepiniz dışarı dadınız benide unutmayın inşallah
İçini ferah tut progesteronunu al uzan dinlen stres ve yorucu iş yapma lekelenmesin önüne böyle geçebilirsin ve bu güzle günde dua et bol bol canımm. İyi düşün ki iyi olsunn inşallahhhAmiiin inşallah hepinize dua ettim bugün kandil günü Allah dualarımızı kabul etsin inşallah güzelce artar değerim canım dua et sen de benim için kasımda kimyasal geçirdim korkuyorum ondan inşallah bu sefer yolunda gitsin her şey hepimi için aminnn
Ne güzel yazmışsın canım ağzına yüreğine sağlık aminn aminn inşallah aminİçini ferah tut progesteronunu al uzan dinlen stres ve yorucu iş yapma lekelenmesin önüne böyle geçebilirsin ve bu güzle günde dua et bol bol canımm. İyi düşün ki iyi olsunn inşallahhh
Aminnn ecmain inşallah kuzummNe güzel yazmışsın canım ağzına yüreğine sağlık aminn aminn inşallah amin
Napiosun canım test yaptın mı ben yine yaptım da yok yaCanım klomen hakkında bilgim yok ama bsn femara kullandım o belirtileri yapıyor kontrole gittinmi yumurtaların büyümüşmüydü
Orda olsam uçarak gelirdim ben bide mumbar biliyomusun canım
Evet kuzum vallahYaa ciddi mi çok sevindim
9.günü daha pazartesiye kadar beklicem artkİğnenin kaçıncı günü benim ablamın aşılama ile iğnenin 15.gununde öğrenmiştik 100 filandi Betahcg
Var gibi kuzumKızlar bu teste gölgelik mi var yoksa test mi sıkıntıntılı? Artımed marka eczaneden aldım reglime 8 gün kaldı
Ama yanıltabilir canım bende şaşırdım kaldım dün benimde net çizgi vardı bugün yok ya test bozuktuKızlar bu teste gölgelik mi var yoksa test mi sıkıntıntılı? Artımed marka eczaneden aldım reglime 8 gün kaldı
Orjinali var artimed in t1 t2 yazan o daha iyi diyorlarKızlar bu teste gölgelik mi var yoksa test mi sıkıntıntılı? Artımed marka eczaneden aldım reglime 8 gün kaldı
Ya bunu ben mi görüyorum sadece canım?Napiosun canım test yaptın mı ben yine yaptım da yok ya
Kuzum ben yapmadın test henüz nasıl yok çizgi var ordaaaNapiosun canım test yaptın mı ben yine yaptım da yok ya
Ay evett var çizgiiiiYa bunu ben mi görüyorum sadece canım?Eki Görüntüle 3197937
Allah aşkına şunu açarmısın biNapiosun canım test yaptın mı ben yine yaptım da yok ya
Bende çok seviyorumEvet mumbara bayılırım