Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 3 gün öncesi test yaptım erken gebeliği önce yaptım negatif çizgi var ama sonradan çıktı sonra bir de kaset yapıyım dedim pozitif çıktı 3 kere yaptım erken testlere hiç güvenmiyorum dün kan verdim beta 30 çıktı adete bir gün varken inşallah yükselir normal mi bilmiyorum daha doktora gitmedim
Ay erkende de var ama kasetlerde daha belli gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesşn 2 günde 1 testini yap mutlaka❤️🥰erkene cidden güven olmuyor🥰

Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana 💐💐
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 @yagmurrtr @kahveseverkedi91 @Girlkiz @ozkaplan zeynepyildiz32 zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun baya baya pozitif şuan 😘🙏🙏❤️❤️

Kızlar hayırlı kandiller bugün ignenin 9.gunu normalde gittikce siliklesmesi gerekmiyo mu sanki bugünkü daha netti yaptığım testin
Benimde 9.gün daha tam silinmedi canım.

Eklentiler

• 2CECCB2D-4640-4EE5-9B77-540D13545ACF.jpeg
    2CECCB2D-4640-4EE5-9B77-540D13545ACF.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 3 gün öncesi test yaptım erken gebeliği önce yaptım negatif çizgi var ama sonradan çıktı sonra bir de kaset yapıyım dedim pozitif çıktı 3 kere yaptım erken testlere hiç güvenmiyorum dün kan verdim beta 30 çıktı adete bir gün varken inşallah yükselir normal mi bilmiyorum daha doktora gitmedim
Canım kacıncı günün rabbim kucagına almayı nasip etsin❤

Ay erkende de var ama kasetlerde daha belli gözün aydın canım benim sağlıkla ilerlesşn 2 günde 1 testini yap mutlaka❤️🥰erkene cidden güven olmuyor🥰
Teşekkürler canım 🌸 hastanede kadın doğuma gidip mi kan testi demem gerekiyor nereden olacak hiç bilmiyorum cahil gibi kaldım heyecandan birine de demek istemiyorum😀

X