- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Evet şaşırdım yani anlamıyorum bir türlü napalim hayırlısı diyim canımEvet aşırı belliydi yani sende buckadarda kalmıyo du etkisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şaşırdım yani anlamıyorum bir türlü napalim hayırlısı diyim canımEvet aşırı belliydi yani sende buckadarda kalmıyo du etkisi
Dur canım daha bitmedi daha ümit kesme dur regl olmadın dahaEvet şaşırdım yani anlamıyorum bir türlü napalim hayırlısı diyim canım
İnşallah canım benim sağlıkla da ilerlesin dua et ne olur, kasım ayında bi kimyasal yaşadım korkuyorum :/Anladım canım hayırlısı bakalım
Aynen ya hem testler de farklıymış dün baya belli bi çizgi vardı çünkü sonuçta GirlkizDur canım daha bitmedi daha ümit kesme dur regl olmadın daha
Aynı marka testle yaptım canım dün var bugün yokAynen ya hem testler de farklıymış dün baya belli bi çizgi vardı çünkü sonuçta Girlkiz
Bencede öyle.Brn bugün geçer sanmıştım ama yarın yani 10.gün tam silikleşir10 günden sonra iğnenin etkisi geçiyor diye biliyorum
Şimdi anladım canım ben biri erken biri değil sandım ikisi de mi erkendiAynı marka testle yaptım canım dün var bugün yok
Kuzum gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahEvet ya çok şaşkınım geçen kimyasalda falan hiç böyle koyu bi çizgi görmemiştim kan sonucu da 220 geldi, etmez miyim canım hep toplu dua ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin benim de değerlerim güzelce artsın inşallahh aminn
Testin at kuzumKızlar hayırlı kandiller bugün ignenin 9.gunu normalde gittikce siliklesmesi gerekmiyo mu sanki bugünkü daha netti yaptığım testin
Kuzum bak şimdi ben üç test yaptım ikisi normal kaset test biri dün gece ki belliydi biri bu sabah kaset test silik az vardı bide yanında erken yaptım onda yokŞimdi anladım canım ben biri erken biri değil sandım ikisi de mi erkendi
Amiin amiin canım Allah hepimizin kucağına zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı evlatlar nasip etsinKuzum gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 3 gün öncesi test yaptım erken gebeliği önce yaptım negatif çizgi var ama sonradan çıktı sonra bir de kaset yapıyım dedim pozitif çıktı 3 kere yaptım erken testlere hiç güvenmiyorum dün kan verdim beta 30 çıktı adete bir gün varken inşallah yükselir normal mi bilmiyorum daha doktora gitmedim
Erken testler güvenilir olmuyorKuzum bak şimdi ben üç test yaptım ikisi normal kaset test biri dün gece ki belliydi biri bu sabah kaset test silik az vardı bide yanında erken yaptım onda yok
Evet ama yok sanırım boşuna sevindimErken testler güvenilir olmuyor
Dünle bugünü at istersen canımKızlar hayırlı kandiller bugün ignenin 9.gunu normalde gittikce siliklesmesi gerekmiyo mu sanki bugünkü daha netti yaptığım testin
Baştaki bugünkü diğeri dünkü test cnmTestin at kuzum
Teşekkür ederim hepimizin inşallahMaşallah canımm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Insallah kuzum ya Allah razı olsun bol bol dua et bizeAmiin amiin canım Allah hepimizin kucağına zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı evlatlar nasip etsin