Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Öylemi sağlıkşa5gwlsin.Kaçnyumırtan vardır bu ay canım.İkiz bence 🥰🥰
Aslında ilk başta 2 tane gelişen vardı biri 17.5 biri 14tü sonra gittiğimde biri 22 olmuştu o zaman iğne yapmıştık diğerini sormamıştım valla bilmiyorum iki tane çatlamış mıdır 🙈🙈 inşallah sağlıkla olacaksa öyle olmuştur çok isterim 💖💖 Allah hepimizin gönlüne göre versin💐

Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana 💐💐
D Dgnmasal A Arelikooo @Minelsu66 @yagmurrtr Lilakahve Lilakahve Girlkiz Girlkiz @ozkaplan @zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
14. Gün olmasına rağmen baya net çıkmış. Hadi hayırlısı olsun inşallah artarak devam eder canım.
Çok sevindim darısı başımıza🥰🥰

Oy maşallah hayırlı olsun canım çok çok sevindim bu kaçıncı gebe burda ya MAŞALLAHHHH kanında gayet iyi çıkmış için rahat olsun ikiz gibi geldi bana çok yüksel değerin birde regline var😍
Canım sen hatırlıyormuyosun senin 9.gün tam silik olmuş muydu.ben demin yine yaptım yine silinmemiş.Bugün silinmesi gerekmez miydi

Eklentiler

• F83E6A2A-F678-425E-AE30-C968AA414F5E.jpeg
    F83E6A2A-F678-425E-AE30-C968AA414F5E.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 40D2C1FA-A13D-4F40-B02A-278C53196F5E.jpeg
    40D2C1FA-A13D-4F40-B02A-278C53196F5E.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 33
Aslında ilk başta 2 tane gelişen vardı biri 17.5 biri 14tü sonra gittiğimde biri 22 olmuştu o zaman iğne yapmıştık diğerini sormamıştım valla bilmiyorum iki tane çatlamış mıdır 🙈🙈 inşallah sağlıkla olacaksa öyle olmuştur çok isterim 💖💖 Allah hepimizin gönlüne göre versin💐
Amin canım 🙏 💕

Diğeri küçük kalmış çatlamamıştır muhtelemen

X